עבור לתוכן

קריאת נתונים מאתר בc#

Featured Replies

פורסם

אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים.

הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם.

json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות.

אשמח לעזרה על דרך גישה,

תודה מראש.

דוגמה למידע:

{ 
date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}

פורסם
  • מחבר

תודה על ההפנייה, הסתכלתי במחלקה ולא ראיתי מה שם יוכל לעזור, אפשר יותר פירוט?

תודה

פורסם

המחלקה הזו היא פקד דפדפן מלא.

באמצעות המתודה Navigate אתה יכול לדפדף לדף מסוים (בלי צורך לבנות HttpRequest בעצמך).

לחילופין, אתה יכול להזין לה ישירות את דף ה-html באמצעות השדה DocumentText.

בשדה Document נמצא דף ה-html לאחר ניתוח של הדפדפן (יש לך ככה גישה מלאה ל-Dom). לאובייקט הזה (מטיפוס HtmlDocument) יש מתודה בשם InvokeScript שמפעילה סקריפט שמעבירים אליה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי....

אם בכל זאת יש למישהו רעיון איך אפשר בעזרת

HttpRequest

לעשות את זה אשמח לדעת.

פורסם

אין מניעה מלהשתמש ב-HttpRequest ואז להזין את התוצאה ל-WebBrowser.DocumentText. בכל מקרה אין קשר ישיר בין HttpRequest למה שאתה רוצה, כי כשמו כן הוא - מטפל רק בפרוטוקול HTTP ולא ב-html או JavaScript.

אם אתה בכל זאת לא רוצה להשתמש בפקד WebBrowser אז אתה צריך למצוא חבילה של #C שמסוגלת להפעיל קוד JavaScript... אני מצאתי בדיוק שני דברים שעושים את זה - mshtml ו-WebBrowser (שהם בעצם שתי גרסאות שונות של אותו דבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים