פורסם 2012 במרץ 1113 שנים בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי.חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט.אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים.מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה.כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bayאשמח לסיוע,רועי.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר אני אגיד לך איך אני מחובר..אני נמצא בקומה ה-3 בבית..המודם נמצא בקומת קרקע..מהמודם עולה משהו דרך הקיר ויש לי יציאה בקיר שממנה אני מחבר כבל רשת ישירות למחשב שליככה אני מחובר..מה צריך לעשות?בXP לא הגדרתי כלום.אגב,שמתי לב גם שהאינטרנט נהיה איטי..כנראה בגלל זה גם ההורדה איטית..מה אפשר לעשות??
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר מה לא היה מובן בסהבר שהבאתי לך לפני שבוע?איזה הסבר?ואם לא הבנתי אותו אז כנראה שלא הבנתי..אשמח אם תוכל לעזור לי קצת יותר ולהכנס לעובי הקורה.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=527530.msg4503028#msg4503028וחדל לפתוח דיונים נוספים על אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.