פורסם 2012 במרץ 1113 שנים שלום,אני יכול לקנות WD Black 1TB חדש דרך חבר בארה"ב ב-500 ש"ח, בעוד שבארץ זה נמכר בסביבות 800 ש"ח.האם הדיסק הזה אכן מפגין ביצועים טובים יותר מאשר למשל Samsung SpinPoint F3, שגם אותו אני יכול לקנות שם ב-500 ש"ח ?בקיצור, איזה משניהם עדיף לקנות, והאם זה שווה את הטרחה וההוצאה הכספית הכרוכות במימוש אחריות אם הדיסק נפגם ?תודה.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מצטער שאני מתפרץאך אני מוכרח לשאול, מדוע ה-WD BLACK לא שווה כמו ה-SpinPoint?מתגובות ששמעתי מאנשים שקנו, הוא מציג ביצועים מעוליםזה בגלל יחס התמורה לתג המחיר? או שההבדל ממש זניח?
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים יש לי את הבלאק sata2.ה-WD יותר איטי מה- F3 או אם ביצועים כמעט זהים - בקיצור אין שום הבדל שמזיז למישהו משהו. היתרון היחיד הוא האחריות שגם זה הבנתי קוצץ (יכול להיות שאני טועה בעניין).
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים בקשר לאחריות זה תלוי בנפח ברוב החנויות האחריות על ה-WD Black 1TB היא בתוקף של 5 שניםבעוד האחריות על ה-Samsung SpinPoint F3 1TB בתוקף של 3 שניםאבל אני מניח שהבדל של 250~300 שקל לא משתלם רק בגלל תוספת אחריות של שנתיים שגם היא לא ניתנת בכול החנויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.