פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים להטעין כרטיס נטען בדואר מחייב תעודת זהות.לא רשיון נהיגה.מי היצור שמשתמש בשטות הזאת ולמה?
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים מי היצור שמשתמש בשטות הזאת ולמה?תן לי דרך טובה יותר להסתובב בחו"ל עם כסף זמין בטיול של חודש וחצי.2000 יורו במזומן זה מסוכן מדיי אם שודדים אותך.כרטיס אשראי רגיל? מסוכן מדיי במקומות מפוקפקים.טראבל צ'קס? עמלות המרה.אני היצור שהשתמשתי בשטות הזאת.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים אתה מתקשר אומר שלא עשית את הקנייה הזאת. אחרי בדיקה קצרה מבטלים לך אותה וזהו.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים אתה מודע לכאב ראש שיהיה לך מהבירוקרטיה של הפעלת הביטוח?זה לא כזה נורא ובטח שווה יותר מאשר לאבד X דולר שהיה לך בכרטיס.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים בכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון כאן, כי השאלה הייתה למה שמישהו ביומיום יצטרך להסתובב עם תעודת זהות ולא תעודה מזהה אחרת. אם אתה מוציא כרטיס אשראי נטען לחו"ל, בבירור תעשה את זה כשאתה יודע מראש מה אתה צריך לקחת בדיוק לסניף הדואר.
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים תן לי דרך טובה יותר להסתובב בחו"למה קשור חו"ל.דיברנו על יום יום.לא משהו חד פעמי שהולכים לקנות כרטיס נטען / טרבל-צ'ק לפני טיסה לחו"ל.גם בפסיכומטרי כמו שנתנו פה קודם כדוגמה חייבים תעודת זהות. אז מה? אתה עושה פסיכומטרי כל יום שאתה צריך להסתובב איתה בארנק?ג'יזס.אין גבול לטיפשות? מה כבר כלכך מסובך? קצת הבנת הנקרא.
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים לי יש ארנק של עמנואל מעור , שעלה לי לפני כמה שנים בערך 120 ש"ח.ארנק מצוין.את הת"ז אני שם באחד התאים של השטרות.יש תא למטבעות עם כפתור , שאף פעם לא אכזב אותי.6 תאים לכרטיסים ותא שקוף לרישיון .
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים מצאת? אוי איזה מזל, זה אני שאיבדתי אותו. 8) אתה מוזמן לבוא לקחת. לא היו בו שטרות :
פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים נו, זה כמו הבדיחה הישנה: מי איבד מאה שטרות של 200 ש"ח שמוחזקים בקליפס אדום? מצאתי את הקליפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.