עבור לתוכן

יש עילה לתביעה?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שזה נקרא עסקת טיעון. :nixweiss:

• תגובות 69
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נקרא סחיטה באיומים ואפשר לשבת על זה בכלא.

אולי תטרח לבדוק את מה שאתה אומר? "סחיטה באיומים" מתארת מצב בו אתה מאיים בפעולה בלתי חוקית כנגד הצד השני, לא כשאתה מאיים בנקיטת הליכים משפטיים. תיכף תגיד לי שלקוח שמבקש פיצוי מחנות שסיפקה לו מוצר שונה משהזמין ומזהיר שאחרת הוא שומר לעצמו את הזכות לתבוע מבצע בזאת סחיטה באיומים.

פורסם
  • מחבר

לפותח הדיון גם אם נעשה לך עוול יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להוכיח את זה במשפט.

אתה צריך עדים, ושני החברים שלך שגם לא נכנסו הם לא בדיוק עדים.

אתה צריך להוכיח שהאנשים האחרים לא היו מחופשים, המועדון יכול לטעון שהם התחפשו ל"עורך דין", "בנקאי" וכו'.

במקרה הזה הייתי שוכח מהעניין, בפעם הבאה קח בנאדם שאל אותו אם הוא מוכן לעזור לך, צלם אותו, איך שהוא נראה, איך שהוא לבוש, שאל אותו אם הוא "מוזמן למסיבה" או במקרה שלך "מחופש", צלם אותו נכנס ועובר את הסלקציה והנה יש לך עד.

לגבי כניסה למסיבות, לי יש תיאוריה אחת כשאתה בא למסיבה או שתכיר מישהו מבפנים, או שתעמוד בצד ואל תנסה להדחף, לצעוק, לשלוח ידיים.

מי שצריך להכניס אותך כבר יכניס, ואם לא צעקות לא יועילו, וגם לא חולצה מכופתרת של אמבר קומבי.

אם גם זה לא עוזר תפעיל את הקשרים שלך, אתה לא תיכנס הערב גם אם תעמוד שם שעה ותצעק.

יש לי הוכחה מצולמת שאחרי שלא הסכימו להכניס אותנו אז אנשים אחרים שהגיעו לא מחופשים נכנסו .

פורסם

אולי תטרח לבדוק את מה שאתה אומר? "סחיטה באיומים" מתארת מצב בו אתה מאיים בפעולה בלתי חוקית כנגד הצד השני, לא כשאתה מאיים בנקיטת הליכים משפטיים. תיכף תגיד לי שלקוח שמבקש פיצוי מחנות שסיפקה לו מוצר שונה משהזמין ומזהיר שאחרת הוא שומר לעצמו את הזכות לתבוע מבצע בזאת סחיטה באיומים.

ספר את זה ל"קשת" ול"סער" ההוא מהאח הגדול.

להגיד למישהו "תן לי 2 מיליון שקל תוך 48 שעות או שאני תובע אותך ב-X/Y/Z (שבמאמר מוסגר: X/Y/Z הוא דבר שיקרי)" זאת עילה לסחיטה באיומים, בדיוק כמו שזה שלא הכניסו אותו למודעון זאת "עילה לתביעה". אם זה יצליח או לא (בשני המקרים) זה כבר תלוי בעורכי הדין ובשופט.

פורסם

אין דין איום בתביעת שווא (שלא נאמר, תביעה שקרית מהיסוד) כדין תביעה בגין מקרה שאכן קרה, גם אם הנסיבות נתונות לפרשנות.

פורסם

תביעת שווא שווה כקליפת השום. לא סוחטים מישהו על לא עוול בכפו, זה פשוט לא עובד.

פורסם

או למצוא את עצמך קבור במדבר.

פורסם

יש לי הוכחה מצולמת שאחרי שלא הסכימו להכניס אותנו אז אנשים אחרים שהגיעו לא מחופשים נכנסו .

יש לך הוכחה שהאנשים האלה לא התחפשו לבנקאים? מוכר בחנות בגדים? קיבוצניק?

אתה צריך עדות, אדם שיצהיר כי לא הגיע מחופש למסיבה ונכנס אליה בכול זאת, וגם אז בעל המועדון יכול לטעון שהסלקטורית חשבה שהוא התחפש לXYZ.

אם היית יכול להקליט מישהו שאומר לסלקטורית שהוא לא התחפש ובכול זאת נכנס היה לך קלף יותר חזק בכיס.

כמו שאמרתי יש לי כמה חברים שזו עבודתם(סלקטורים), הם אמרו לי שתביעות עכשיו הן דבר שמאוד באופנה, יש ממש תעשייה סביב זה והרבה כסף הולך למועדונים על תביעות. במועדונים שידועים בסלקציה חריפה יש לפעמים אפילו עורכי דין ש"צדים" לקוחות בכניסה ממש ככה זה ממקור ראשון.

מה שכן עדיין צריך להוכיח עם הוכחות מוצקות ועם עדים, מה שיש לך זה סרט שבו רואים אנשים נכנסים למועדון ולא יותר מזה הטענות שלך לא שוות הרבה בלי ביסוס.

פורסם
  • מחבר

יש לי הוכחה בסרט שהיא אומרת לי שהיא מכניסה אותם בגלל שהם "תיירים ולא יודעים מה זה חג פורים ולכן מותר להם לא להתחפש"

ויש הוכחה שמגיעים זוג ואז היא לא מכניסה אותם בגלל שהיא רואה אותי מצלם ואז הם מחבקים אותה ומנשקים אותה ( מכירים אותה) ואז אחרי שניה היא מכניסה אותם וכשאני מתקרב אליה ושואל למה הם נכנסו היא אומרת לי בציניות שהבחורה התחפשה לשחקנית כדורגל כשהיא לא באמת ככה

פורסם

אם זה באמת חשוב לך, תתייעץ עם עו"ד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים