עבור לתוכן

דיון מקדים ל- Medal of Honor Warfighter

Featured Replies

פורסם

יאללה קניתי !

תוסיפו בהמוניכם - TheSarsha

• תגובות 151
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב שיחקתי 10 דקות. גרפיקה טובה. משחקיות נראת הרבה יותר טובה מBF3 (סינגל) . אבל זה רק 10 דקות.. אצלי זה כבר המון :)

פורסם

BF3 יותר יפה לא היתלהבתי בכלל מהמשחק

פורסם

האם זה עניין רק של יופי או גם של משחקיות? בכל אופן צריך יותר לשחק (אני) כדי להחליט ..אבל על ההתחלה נראה יותר טוב מBF3 בסינגל -אגב כמו תמיד. אבל התחרות באמת זה כנגד COD ואכן זה במקום ...כי (גם ברשת) אותו סגנון.

פורסם

רוני, משחק טוב באמת לא היה מוציא אותי לכתוב בפורום כל 10 דקות

פורסם

אני לא ישבתי ממש לשחק,כי עבדתי. רק נכנסתי לראות. לא כתבתי משחק טוב ,כיוון שלא שיחקתי יותר מידי ..ציינתי שנראה בתחילה טוב יותר מBF3 -זה הכל. עכשיו אני נכנס להמשך ...... .....

פורסם

טוב יותר מבטלפילד מאיזו בחינה?

גרפיקה לא ככ נראה לי (ניסיתי את האלפא)

פורסם

מבחנתי משחק מסוג כזה צריך להביא לפחות יותר 'אקשן' ... כפי שציינתי לא שיחקתי יותר מידי אבל ההרגשה היא יותר טובה. יש לציין בBF3 תמיד היית לי הרגשה של אי סיפוק ושיעמום -בכל מצב.

בקשר לגרפיקה.. שראיתי בסרטוני 'אלפא'..משום מה כאן בסינגל זה נראה טוב יותר. הגרפיקה טובה, גם אם לא יותר מBF3 אבל לא ממש פחותה ממנו.

ועדיין לא חזרתי לשחק ..אז :lol: לא יצאתי משיעמום. עכשיו נכנסתי. לילה טוב

פורסם

קניתי! ;)

עד עכשיו שיחקתי רק ב COD, אני מקווה לא להתאכזב ולגלות ש MOH יותר טוב.

לא שיחקתי במשחק הקודם אז ככה שאני לא יודע למה לצפות.

אז שיהיה לנו בכיף :xyxthumbs:

פורסם

אתם יודעים איך אני עובר את שלב האימונים הראשון בירי? זה כותב :shoot through yur scope' אני יורה ויורה ולא קורה דבר, מה עושים ?

פורסם

תן תמונה. סיימת את האימון? אתה צריך ללכת למזדרון ושם יש דלת סופית . ולא ללכת למדרגות ולהתחיל עוד פעם מחדש.

......

פורסם

אתם יודעים איך אני עובר את שלב האימונים הראשון בירי? זה כותב :shoot through yur scope' אני יורה ויורה ולא קורה דבר, מה עושים ?

פורסם

ממש על ההתחלה או סיימת והגעת לתא התטייס? מה בעיה לפגוע במטרות וכן כתוב לך על מה ללחוץ ,אם לזרוק רימון על ידי לחיצה G ..אם לכוון עם כוונת יותר גבוהה -לחיצה על הגלגלת וכו'..

פורסם

ממש על ההתחלה'

פורסם

לירות במטרות עם הרובה או האקדח. את המטרה מצד ימין עם הכוונת הגבוהה יותר - תעשה לחיצה בעכבר צד שמאל ובגלגלת העכבר יתן את הכוונת הזאת.. לחזיר למצב הרגיל אותו דבר. אחרי זה בצד שמאל יש 3 מטרות צמודות ..שם לזרוק רימון -זהו. תמשיך...

ידידי הכל כתוב מה לעשות... אם לא יודע אנגלית ..מצוין על איזה כפתורים ללחוץ .אני לא מאמין שזכרתי את זה מפעם אחת של משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים