פורסם 2012 במרץ 613 שנים יש לי הארד דיסק 300 ג'יגה בעל 2 כוננים\מחיצות (אני לא סגור על ההבדלים) - אחת לאיחסון ואחת למערכת ההפעלה.שמתי לב עכשיו דרך האפשרות מחשב-נהל-איחסון שהמחיצות איכשהוא התהפכו לי או שתמיד היו ככה -המחיצה שאמורה להיות למערכת ההפעלה רשום שהיא לאיחסון - ובהתאם, המחיצה שאמורה להיות לאיחסון רשום שהיא למערכת ההפעלה... SYSTEM פיתרונות ? תמונה למחשבה..
פורסם 2012 במרץ 613 שנים תמונה קטן מדיאבל בחלון הזה SYSTEM אומר מיחצה שבה עושים בוט ראשוני ועליה קבצים של איתחול מביוס. BOOT אומר דיסק שממנו מעלים חלונות.מבלבל ? טיפשי ? תלונות למיקרוסופט !
פורסם 2012 במרץ 713 שנים תמיד שמתקינים Windows בפעם הראשונה צריך להקצות קצת דיסק בשביל זה (אני מקצה 100MB).
פורסם 2012 במרץ 713 שנים תמיד שמתקינים Windows בפעם הראשונה צריך להקצות קצת דיסק בשביל זה (אני מקצה 100MB).לא. לא צריך. זה עובד גם בלי זה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 713 שנים אתה אומר לי שכל חיי אני מקדיש 100MB לחינם... זה שומר את זה בתיקיית מערכת? כי ככה זה נראה.
פורסם 2012 במרץ 713 שנים כולה 100 מגה.חלונות 7 עושה זה אם מתקינים אותו על שטח שלא מוגדר ולא מפורמטחלונות 8 כבר לוקח 350 מגה.למה הם עושים זה ? לא יודע...............[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 713 שנים זה לא משנה שאני יוצר, אז זה לא מפריעה לי. תודה על התשובה.פותח הת'רד, קבלתה את התשובה שלך?
פורסם 2012 במרץ 913 שנים מחבר אז בעצם אם הכונן שמוגדר כ SYSTEM ולא מותקנת עליו מערכת ההפעלה זה לא כזה חשוב ?ועוד שאלה, איך אני יכול לשחק עם המחיצות, הגדלה הקטנה ויצירה, תוכנת עזר או דרך הווינדווס, והאם זה בריא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.