פורסם 2012 במרץ 213 שנים שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה!הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה?תודה מראש!
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר הסתכלתי אם הוא מזוהה תחת Disk Management בחלונות?תודה. כאשר אני רוצה להתקין את ווינדוס (דרך דיסק ההתקנה), ההתקנה לא מזהה את הכונן. לגבי מנהל הדיסקים, מכיוןן שאין לי ווינדוס, לא אוכל לדעת (:
פורסם 2012 במרץ 213 שנים אני מציע לך לנסות את הדברים הבאים:1. נסה לשחק קצת עם הכבלים של ה-SATA והאספקה, אולי המגעים רופפים. 2. נסה להחליף כבל SATA/כבל אספקה.3. נסה לחבר את ה-SATA ל-slot אחר בלוח האם.4. אם כל אלה לא עוזרים, קח את הדיסק למחשב אחר ותראה אם שם הוא מזוהה ע"י ה-BIOS.5. אם הגעת לכאן ושוב דבר לא עזר, אולי הגיע הזמן לרכוש דיסק קשיח חדש...
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר אני מציע לך לנסות את הדברים הבאים:1. נסה לשחק קצת עם הכבלים של ה-SATA והאספקה, אולי המגעים רופפים. 2. נסה להחליף כבל SATA/כבל אספקה.3. נסה לחבר את ה-SATA ל-slot אחר בלוח האם.4. אם כל אלה לא עוזרים, קח את הדיסק למחשב אחר ותראה אם שם הוא מזוהה ע"י ה-BIOS.5. אם הגעת לכאן ושוב דבר לא עזר, אולי הגיע הזמן לרכוש דיסק קשיח חדש...אנסה מייד! תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.