עבור לתוכן

חוות דעת להצעה של YES

Featured Replies

פורסם

ערוץ 8 של HOT קצת משעמם ומתחשק לבדוק את יס דוקו.

ההצעה שקיבלתי מיס:

בסיס + סרטים + בידור + 13 חבילות + 14 ערוצי HD

2 ממירים (מקליט ורגיל)

13 סרטים ב-VOD

מחיר 249 ש"ח כולל + התקנה 285 ש"ח.

לא נראת לי ההצעה שלהם וחשבתי על משהו כזה:

הצעת הבסיס והתוספות בסדר אבל לא צריך 13 חבילות מספיק רק 5

תוספת 4 ערוצי פרימיום: בית+, אגו טוטל, ערוץ צרפתי והיסטוריה HD

חבילת סרטים של לב VOD

תשלום חודשי 249 ש"ח כולל

התקנה מוכן לשלם 285 (כי אין התחייבות), אבל דורש זיכוי אם נשאר מנוי במשך שנה

בהתאם למה שאתם סגרתם עם יס, האם מה שאני מבקש נשמע הגיוני?

פורסם
  • מחבר

מעקב

פורסם

התכוונת להקפצה כנראה כי אתה פתחת את התרד ולכן אתה כבר עוקב אחרי התרד.

238 ש"ח 2 ממירים רגילים + ממיר HD

כל החבילות

לא כולל ערוצי פרמיום.

פורסם

ההצעה שהביאו לך היא מצויינת אך תנסה להתמקח על מחיר ההתקנה,ביס מקבלים את חבילת הHD אך יחד עם זאת יש ערוצי פרימיום בHD שיש להזמינם בנפרד ולשלם.

אם יש לך ערוצי פרימיום שמעניינים אותך תנסה לבקש גם זיכוי מסויים עליהם נגיד חודש חינם או יותר בהצלחה.

מבחינת תוכן מנסיון רב אין מה להשוות בכלל שתי עולמות שונים בנושא סרטים וסדרות ודוקו השאר זהה (ספורט ערוצים מסחריים וערוצים זרים)

פורסם

250 שקל? איך זה בא להתחרות, ולו רק מבחינת המחיר, עם הטריפל של הוט? 329 בהוט נותנים לך בנוסף לטלויזיה גם שיחות לנייח ולנייד ללא שום הגבלה וגם תשתית של 100M. ככה שלדעתי תציג את זה לפניהם, ושינסו לשכנע אותך בטיעונים סבירים למה לך לעבור אליהם - בהצלחה להם

פורסם

מדניות של הגבלים עסקים לא מאפשרת ליס לעשות חבילה אחת שתכלול טריםפל או אפילו 4 שירותים כולל נייד של פלאפון מה שכן הסוכנים מציעים במידה ואין בזק ביית מציעים כביכול טריפל טלויזיה של יס תשתית של בזק מוזלת ללקוח חדש וקן טלפון מוזל של בזק או עוד יותר מוזל של סמייל זה לפחות היה המצב כזכור לי עד 2010 לא יודע אם עדיין יש את הנוהג הזה.

בכל מקרה אפשר גם לבצע תשתית של הוט לאינטרנט טלפון+ספק,אבל מי שחשוב לו התוכנן הטלוזוני לא יוותר על יס.

אם מבצעים התקנה של תשתית כפולה גם הוט וגם יס בבית שימו לב שהטכנאי של הוט לא מנתק את שירותי יס ולהפך לא לחתום על פקודת עבודה לפני שמוודאים כי הכל עובד.

פורסם

יס לא יכולים להתחרות עם המחירים של הוט, ואני מתקשה לראות את הערך המוסף של יס.

כבר מספר פעמים הגיע נציג של יס לבית של ההורים שלי ולא מציע חבילה אטרקטיבית ולו במעט שימשוך את ההורים שלי לעבור ליס.

פורסם

לי יש יס, וזה נכון שהמחירים לא באמת יכולים להתחרות עם הוט, אבל התוכניות הרבה יותר טובות והשירות לפחות נסבל. כי לכל מי שאי פעם היה הוט יודע שנסבל זה סטנדרט גבוה בשבילם.

פורסם

הכל שאלה של מה אתה מעדיף אתה רוצה מוצר זול קח הוט אתה רוצה מוצר איכותי (שוב מדובר על נטו תכנים סרטים סדרות דוקו ודיסקברי) כך יס הכל שאלה של מה אתה מעדיף יותר.

פורסם

לי יש יס, וזה נכון שהמחירים לא באמת יכולים להתחרות עם הוט, אבל התוכניות הרבה יותר טובות והשירות לפחות נסבל. כי לכל מי שאי פעם היה הוט יודע שנסבל זה סטנדרט גבוה בשבילם.

אני לא מכיר את התוכניות של יס, אבל אל תשכח שליס לפעמים יש בעיות בתנאי מזג האויר קשים.

לגבי השירות, ההורים שלי מנויים בהוט כבר מספר שנים וכמעט ולא היו מקרים שהיינו צריכים תמיכה לגבי הטלוויזיה והטלפון, מתקשרים פעם בשנה לעדכן חבילה.

לגבי האינטרנט זה סיפור אחר.

פורסם

אני לא מכיר את התוכניות של יס, אבל אל תשכח שליס לפעמים יש בעיות בתנאי מזג האויר קשים.

לגבי השירות, ההורים שלי מנויים בהוט כבר מספר שנים וכמעט ולא היו מקרים שהיינו צריכים תמיכה לגבי הטלוויזיה והטלפון, מתקשרים פעם בשנה לעדכן חבילה.

לגבי האינטרנט זה סיפור אחר.

זה נכון טכנולוגיית לווין סובלת כאשר יש מזג אויר סוער,זה לא יחודי ליס זו מגרעת של טכנולוגית לוויין,רוב התקלות דרך אגב עוברות בעצמן ברגע שהסערה נרגעת קצת,לפעמים ניגרם נזק לצלחת וזה כבר מצריך ביקור טכנאי,יחד עם זאת ככל הידוע לי יס היא החברה היחידה שמוציאה טכנאים גם ביום שבת ברגע שיש תקלות בניין כמו מקרה הצלחת,כמובן שבחורף זה יותר בעייתי כי התקלות הן מרובות.

אצלי בבית יש 3 ממרים כאשר 2 מהם הם ממרים מקליטים,וזאת אומרת שברגע שיש תקלת מזג אויר עדיין צניתן לצפוות בתוכניות מוקלטות.

פורסם

היה פעם היום לא ראיתי שסערות משפיעות על הקליטה.

בנוגע ההתקנה אפשר לקבל 50% הנחה

פורסם

צודק. אבל לעיתים רחוקות יש פה באמת מזג אוויר באמת סוער.. כזה שמשפיע על השידור, לפחות מהניסיון שלי.

יכול להיות שהרושם שלי מהשירות של הוט גרוע במיוחד כי היה לי אינטרנט שלהם, אבל מבחינתי זה אומר משהו על כל החברה

פורסם

דווקא עכשיו יש הפרעות מעצבנות ב-YES

כנראה בגלל שיבושים שמבצעים על התקשורת בעזה

פורסם

אכן וההפרעות מורגשות במיוחד בזמן הערב כאשר יש לחימה איטסטבית הסקתי שכך הדבר כי ראיתי את הסמיכות שבה ההפרעות החלו כתושב הדרום מוכן לסבול שידורים מקוטעים העיקר שצה'ל ימחק שם את עזה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים