עבור לתוכן

צריך עזרה - מבחור מיואש

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מסיים תואר במנהל עסקים עם התמחות במחשבים, במסגרת הקורסים למדתי קורס בסיסי על C# ועוד קורס מתקדם של השפה בדגש על OOP (תוכנית מונחה עצמים), בנוסף למדנו בקורס אחר את הבסיס של SQL , ובקורס נוסף הקרוי מסחר אלקטרוני למדנו להשתמש בטפסים. (כמובן הכל בויזואל סטודיו ולכן הכוונה לDOT.NET).

סורי על החפירה אבל רציתי להביא את הרקע, אני כבר חודש מחפש עבודה, ושולח קו"ח אך כל מקום דורש ניסיון של לפחות 3 שנים ושפות נוספות. מה אני יכול לעשות כדי לקחת עוד צעד למקום הנכון (הבנה טובה יותר של תכנות וכניסה לשוק העבודה) .

1) ללמוד עוד שפה? אם כן , איזה? ומאיפה?

2) לאיזה תפקוד בדיוק התוכנות האלו טובות? אני מבין שלבניית אתרים זה טוב , אך איפה עוד C# באה לידי ביטוי ? אני יודע את השפה ויודע את הפקודות , אך יש הבדל בין להכין כל מיני מחלקות,אובייקטים,לולאות וכל הדברים הקשורים -לדברים כמו: מה אני יכול לעשות עם זה? מה הולך בתאכלס בשוק, מה הם רוצים?

3)אני באמת ברמת ייאוש גדולה, מאד מתחבר לעולם התכנות והייתי מספר 1 בכתה, כי אני באמת מתחבר לזה. אני בן 26 ולעשות תואר נוסף במדעי המחשב אני לא יעשה ואמרו לי גם שלא כדאי, אולי עוד קורסים? איזה?

מקווה שתיתנו את המוטיבציה הנדרשת להמשיך הלאה.

תודה מראש,

תוכניתן מתחיל ומיואש :'(

פורסם

מעקב

אל תתיאש יהיה בסדר :) .

פורסם

2) לאיזה תפקוד בדיוק התוכנות האלו טובות? אני מבין שלבניית אתרים זה טוב , אך איפה עוד C# באה לידי ביטוי ? אני יודע את השפה ויודע את הפקודות , אך יש הבדל בין להכין כל מיני מחלקות,אובייקטים,לולאות וכל הדברים הקשורים -לדברים כמו: מה אני יכול לעשות עם זה? מה הולך בתאכלס בשוק, מה הם רוצים?

מצחיק לשאול שאלה כזו. #C טובה לכל דבר, והמון תוכנות כתובות בה (ליתר דיוק - כל תוכנה שבדרישות שלה כתוב net framework. נכתבה ב-#C או ב-VB).

פורסם

אתה יכול לנסות להתקבל לעבודה בתפקיד QA שם הדרישות יותר נמוכות ומשם אתה יכול להתבלט ולהוכיח שאתה ראוי לתפקידי פיתוח

פורסם

רוב המוסדות הגדולים מארגנים סוג של כנס תעסוקה כזה פעם או פעמיים בשנה..

באות בדרך כלל כמה חברות שיודעות שהם הולכים להעסיק סטודנטים ללא ניסיון.

גש ליועצת תעסוקה או תנסה להיזכר איזה חברות היו בכנס הזה אצלכם לאחרונה ותפנה אליהם, המשרות האלו לאו דווקא יהיו בלוחות דרושים ובדרך כלל משרות כאלו לא זמינות כל השנה אלא בזמנים מאוד ספצפיים (תלוי חברה)

ונקודה למחשבה, אתה מנסה להתקבל למשרת תכנות שבה אחת הדרישות העיקריות היא תואר במדעי המחשב (או ניסיון משמעותי רלוונטי)

איזה יתרון יש לך על פני בוגר עם תואר במדעי המחשב? למה שחברה תבחר בך על פניו?

תנסה לענות על השאלה הזאת ואולי תוכל למקד את חיפוש העבודה.

פורסם
  • מחבר

השאלה גם אם תוך כדי החיפוש , ללמוד עוד שפה? ואם כן איזה?

פורסם

תכנות זה לא רק כתיבת קוד, עוד שפה לא תיתן לך יותר מדי.

במדעי המחשב לומדים מתמטיקה, מבני נתונים, אלגוריתמים, מערכות הפעלה, מסדי נתונים, מערכות ספרתיות ועוד ועוד...

פורסם

קודם תגיע למצב שאתה טוב בשפה שאתה מכיר, אחר כך תדבר אם בכלל על ללמוד עוד שפה.

פורסם

אתה יכול לנסות את האתר jobhunt.co.il שמה ההשמה הולכת בכיוון ההפוך - הם מפרסמים את הקו"ח שלך ומעסיקים פוטנציאליים מחפשים אותך לפי הדרישות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים