עבור לתוכן

קניית נעליים מ- ebay

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני זוכר שלא מזמן היו פה דיבורים רבים על החוק החדש המאפשר לקנות בסכום גדול יותר מ- ebay.

החוק מפורסם ברשת אבל שמעתי מהרבה אנשים שיש עם זה בעיות (חלק עדיין נתקע, ועל חלק מהמוצרים זה עדיין 50 דולר).

אני מעוניין לקנות נעלים ולבוש לספורט ורציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על מוצרים אלה.

תודה רבה,

MODY.

פורסם

עד 75 דולר לא תשלם שום דבר מלבד מחיר המוצר ומשלוח. מעל זה תצטרך לשלם מע"מ עד לסכום של כ-300 דולר. מעל 300 דולר תשלם גם מכס, גם מע"מ וגם עוד שטויות

פורסם
  • מחבר

זהו שה- 75 דולר זה רק עבור מחיר המוצר או מוצר+משלוח?

תודה מראש

פורסם

זהו שה- 75 דולר זה רק עבור מחיר המוצר או מוצר+משלוח

פורסם

העניין הוא שברוב המקרים אתה יכול להתקמבן בצורה אחרת עם המוכר לגבי מה הוא רושם על החבילה

פורסם

אז זהו שיש פה קאץ' קטן.

לרוב אם מתקמבנים עם המוכר הוא בתורו יכול להחזיר רק את הסכום שהצהיר, במידה והחבילה נאבדת.

הרבה מוכרים לא מודעים לכך וכך יוצא שהם נדפקים במקרה והחבילה נעלמת, חוץ מזה שאין לי שמץ איך מתנהגת EBAY במידה והיא מגלה בהודעות בקשות להעלמות מס (וכן זה לא חוקי בכל העולם).

מאז שאני ב-איביי ובכלל מאז שאני מזמין דברים מכל העולם. שמתי לב שלרוב חבילות בגדים נגנבות אבל אפילו פעם אחד נגנב איזה שמפו

פורסם

בהזמנה האחרונה שלי מאיביי, פשוט ביקשתי מהמוכר לא להוסיף חשבונית כלל או אזכור לסכום - בטענה שהמוצר הוא מתנה.

זה חסר מיסים על מוצר שעלה כולל המשלוח כ-100 דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים