עבור לתוכן

תולעת תוכנה זדונית או וירוס צריך עזרה !

Featured Replies

פורסם

פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן

מה זה ?

יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ?

תודה לכל העוזרים ושבוע טוב !

לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

נראה מאד מסובך יש משהו יותר קל התולעת או מה שזה לא קיימת במחשב היא מופיעה רק באינטרנט

פורסם

להסיר כאלה דברים זה מעצבן מאוד !

אני הייתי ממליץ להכנס ל msconfig ולהסיר את התוכנות שאלה לא מכיר מעמודת ההפעלה של המחשב...

דבר שני להכנס במצב בטוח להריץ אנטי וירוס..

פורסם

יאללה לעבודה - ממליץ להוריד, להתקין ולעדכן Malwarebytes ולבצע סריקה ואח"כ את כל השאר ->

יוסי אם מסובך לך לבצע את הצעדים המלאים כולל מחיקות ב SAFE MODE כמו שפה אומרים, תוריד ותריץ FULL SCAN עם התוכנה הזאת

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

*זה למעשה שלב ב' של מה שאומרים לעשות בלינק למעלה, אבל תראה אולי היא מורידה לך את הרוגלה הזאת גם ככה בלי שלב א' ב SAFE MODE.

פורסם

ורק למנוע את זה בעתיד - אל תתייחס לשום חלון שקופץ לך ומציע לך לעשות דברים.

פורסם

אם זה לא חלון דפדפן שקופץ, אז בכל מקרה מאוחר מידי.....

עכשו הקשר היחיד שלי אם וינדוס הוא במחשבים שאני מתקן לאנשים אחרים, שם אני לא סורק כלום - פורמט והתקנה מחדש. מחשב נקי בוודאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים