פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג לגבי זה. לא מכיר את הנושא ממש לצערי, אז קשה לי לענות על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אין העדפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. אבל המטרה שהמחשב יוכל להיות שמיש כמה שיותר זמן ולא שאני אצטרך תוך שנה מחשב חדש תודה מראש על כל עזרה כלשהי. מקווה שנתתי את כל המידע שצריך.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים 2048*1536? אולי אתה מתכוון ל-2560X1600, איזה מסך יש ברשותך? (דגם ספציפי יעזור מאוד).
פורסם 2012 במרץ 613 שנים הנה כיוון ראשוני:מעבד:Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Trayכמות: 1 - מחיר: ₪545קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪55לוח אם:Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.bכמות: 1 - מחיר: ₪299מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540זיכרון:Crucial 4GB DDR3 -1333כמות: 2 - מחיר: ₪114קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪444כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪790כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪96סה"כ: ₪2997* מבוסס על ה-I3 ו-8GB. * ה-Biostar יהיה מצויין בהיעדר דרישות מיוחדות מהלוח.* אפשר לחסוך מעט במארז\ספק אך הבאנדל הנ"ל איכותי ומשתלם.* אם אתה רוצה למצות את מלוא החריגה אפשר לקחת את ה-560TI של Sparkle בכ-1000 ש"ח אך לרזולוציות הנ"ל שהן די נמוכות אני לא רואה צורך בכרטיס חזק מה-6870 או לחילופין לקחת HD גדול יותר אם דרוש.
פורסם 2012 במרץ 913 שנים מחבר שאלה קטנה - כמה יעלה לקחת i5 במקום i3? (בחנות הספציפית הזאת לא מצאתי). והאם זה יהיה שווה את המחיר?
פורסם 2012 במרץ 913 שנים מחבר האמת שכן חיפשתי. ובאופן מוזר דרך החלון חיפוש שלהם זה לא קיים, והמעבד i3 שצוין במפרט כאן כן קיים. אבל כשאני לא הולך דרך החיפוש אז גם את המעבד i3 שצוין כאן אני לא מוצא. אז או שמשהו מוזר באתר שלהם, או שאני עושה משהו לא נכון.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר מצטער, על ההצקה. אבל אני רואה שאין להם משום מה יותר את הלוח אם שהומלץ כאן. הדבר הכי דומה זה - http://www.tms.co.il/product/10472האם יש הבדל ממשי כלשהו? אני לא באמת מבין בזה. רציתי לברר לפני שאני סתם מזמין.תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.