עבור לתוכן

אין גישה לכונן חיצוני אחרי פרמוט של המחשב

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה לגשת לתיקיות אז זה רושם לי שאין גישה.. וזה אומר לי ללכת ללשונית אבטחה, אז אין בעיה, אני מסדר את זה ואז אני יכול להכנס לתיקיות (למרות שלכל תיקיה אני צריך לעשות את זה בנפרד וזו המון עבודה).

הקטע הבעייתי הוא שכל הכונן הזה הוא רק סרטים וסדרות, וכשאני מנסה להפעיל קובץ וידאו זה רושם שגיאה:

"אין אפשרות לגשת. יתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות הproxy שלך שגויות."

מישהו יודע איך לסדר את זה?

הצלחתי לסדר את זה חלקית, אני צריך להכנס להגדרות אבטחה של הקובץ ואז להוסיף את המשתמש ואז לשנות את הההרשאות שם של WMPnetworkSvc ורק אז המשתמש שהוספתי מופיע ומקבל הרשאה.

זה מאוד מסורבל ובטח שבעייתי לעשות את זה לאלפי קבצים - כונן של טרה עם סרטים וסדרות בעונות שלמות.

אני צריך משהו שיפתור את הבעיה בפעם אחת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, באמת עשה את העבודה, רק שני דברים מוזרים:

1. עכשיו ליד התיקיות יש סמן של מנעול כזה, למרות שיש לי גישה, מה זה אומר? איך מבטלים את זה?

2. כמו שאמרתי, רוב הכונן שלי הוא קבצי וידאו והוא לא נתן לי להריץ קבצים במדיה פלייר, פעם אחרונה שבדקתי את זה לפני פרסום ההודעה אני רואה שזה הסתדר...

פורסם

מנועל = פעם היה משותף עכשיו כבר לא.

פורסם
  • מחבר

ויש לזה איזו השפעה? אפשר להעלים את זה? זה מציק בעין.

פורסם

מכיוון שההרשאות במערכת הקומת ניתנו לSID של משתמש שכבר לא קיים במערכת הנוכחית זה יהיה המצב הצפוי.

בקשר לסימן של ה"מנעול" - בסה"כ מדובר על כך שהמשאב לא משותף ע"י אף אחד (קבוצה גנרית ב Windows NT). אתה יכול להגדיר שיתוף ל authenticated users (שזה SID: S-1-5-11) ובכך הסימון הגראפי יעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים