עבור לתוכן

מסך לא נדלק לאחר עידכון BIOS (מחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול HP G6-1150sj

ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP

עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות?

ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.

פורסם

אל תספר להם מה עשיתה ותממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שקניתי אותו עם FreeDOS והתקנתי לו ווינדוס 7 פרוץ.

ועדיין לא הזנתי את הפרטים של המחשב באתר של HP כדי לקבל אחריות.

פורסם

אני פעם במחשב של לקוח עידכנתי ביוס שאינו תואם. סיפור רציני לתקן זאת . לאחר יום שלם ולאחר רכישה של כונן פלופי USB ועם גימפור בלוח האם הצלחתי לעדכן ביוס. בקיצור צריכים להיות מומחים ע"מ לבצע זאת וכפי שהמליצו לך ספר להם שהיתה קיפצה בחשמל ופתאום המחשב אינו רוצה לעלות.

אם תספר להם שניסית לעדכן ביוס, תידפק ויחייבו אותך תשלום על התיקון

פורסם

:kopfpatsch:

תגיד שקיבלתה מחשב שמת תיכף אחרי התקנה של חלונות

בלי סיפורים של חשמל ובלי קפיצות.

מת !

הם יחליפו לך לוח אם.

פורסם
  • מחבר

סיפור של כמה זמן זה לוקח בערך?

מחליפים את זה בארץ או בחו"ל?

פשוט להגיד להם שהתקנתי ווינדוס והמחשב פשוט הפסיק לפעול?

פורסם

ככלל לא לקנות HP

HP=Havy Problem

מחשבים חרא, אלקטרוניקה מסובכת ושירות חרא.

רק חמור קונה HP, זרוק לפח חבל לממש אחריות לזבל

פורסם
  • מחבר

אם אני אלך לחנות ivory ואגיד להם שהמסך לא פועל וככה קיבלתי אותו הם יחליפו לי?

פורסם

מנסיון לאיבורי יש שירות טוב. לדעתי הם יחליפו בלי הרבה שאלות. לקוח מרוצה= כסף .

חוץ מזה על מחשב שכזה הם מרווחים יפה.

במעבדת HP הם יודעים בשניות לתקן זאת, אם תגיד להם שעידכנת ביוס התיקון הייה מהיר,אך יש סיכוי שלא תקבל אחריות.

לכול מחשב נייד יש היסטורית תיקונים, ורק במעבדה המרכזית יודעים זאת, והם יכולים לדעת בדיוק ע"י מחשבים איזו תוכנה נימצאת בביוס.

אם הם עקשניים , הם יכולים לעלות על זה. במידה ויטענו שעידכנת ביוס תציין בפנייהם שהמחשב ניתקע הרבה ולא עבד יציב ולכן רצית לעדכן ללא הטרחה מיותרת של מעבדת HP

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו אתמול, חדש בניילון, אבל עכשיו לא עובד, אני מאמין שיחליפו לי כי מחשב לא אמור להתקלקל כל כך מהר.

אני אגיד להם שניסיתי להדליק אותו לאחר הקנייה והמסך לא עולה והוא מראה רק שהנורות חיווי דלוקות.

אני מאמין שיחליפו וכדי שיאמינו אני אגיד להם לנסות להדליק

ואם יביאו מחשב חדש אדרוש שיבדקו אותו לפני? כדי לא להיות שקוף מדי.

פורסם

ככלל לא לקנות HP

HP=Havy Problem

מחשבים חרא, אלקטרוניקה מסובכת ושירות חרא.

רק חמור קונה HP, זרוק לפח חבל לממש אחריות לזבל

אתה מדבר שטויות. יש לי נייד של HP כמעט שנתיים - ו-0 בעיות עד עכשיו (טפו טפו טפו)

זה עניין של מזל, ויכול לקרוב לנייד של כל חברה, במיוחד אם המשתמש עושה שטויות

פורסם

אז לצערי הרב אינך כזה מומחה.

אני מתקן ניידים , והאלקטרוניקה של HP מורכבת, עם הנדסת אנוש של חמור.

בלי שום קשר לנסיון שלי, פורסם ע"י חברה המבטחת ניידים, והפרמייה של ניידי HP הכי גבוהה, כלומר הם הכי פחות אמינית.

מבחינת אמינות, ASUS קיבלו מקום ראשון.

אז כנראה הסאטיסטיקה שלך לא שווה , וזה שהמחשב החזיק לך שנתיים זה יתכן, אני יכול להראות לך מחשב סיני שיחזיק שנתיים השאלה מה אתה עושה עם הנייד, עם איזה תנאים הוא עומד , והאם היו קפיצות מתח במטען

פורסם

אין ספק שהאלקטרוניקה של נייד אחד מסובכת משל נייד אחר, הלוחות של HP פשוט מיוצרים על ידי חייזרים...

ושוב אתה מדבר דברים שלא תמיד נכונים, לדוגמה הביטוח של HP לא יקר מחברה כמו לנובו.

וגם אם הוא כן יקר ביחס למספר חברות, הסיבה היא לא בגלל פרמיה גבוה אלא עקב חלפים יקרים יותר ותמחור גבוה יותר של החברה.

אני לא יודע על איזה סקר אתה מדבר, אבל רצוי להביא הוכחות לדברים שנאמרים.

בלי קשר לכך, הנייד עובד אצלי כל יום כ-7 שעות ביום בממוצע, ונלקח בתיק בממוצע כק"מ ביום (אם אתה נכנס לטלטולים והלמים על המוצר)

אני בהחלט יכול להתייחס לאופי השימוש שלי - כאינטנסיבי יחסית למשתמש הפשוט.

הכוונה שלי לא היית להכליל ולהגיד כי ל-HP ניידים אמינים במיוחד, אלא לסתור את הקביעה החד משמעית שלך שהם לא אמינים כלל.

בסופו של דבר נמכרים בארץ הרבה יותר ניידים של HP מניידים של אסוס, ולכן מספר הניידים התקולים גדול יותר בלי קשר לאחוז התקלות.

פורסם

זה פורסם לפני שנה, לא זוכר היכן. אך הפרמייה גדולה לא בגלל החלפים אלה אך ורק בשל היסתברות לתקלות.

אם תשיב לב,רוב החברות האמינות נותנות ביטוח ל-3 שנים במחיר נמוך שכלול במחיר הנייד. אך בHP אתה תשלם הון תועפות על ביטוח שכזה.

איני יודע האם יצא לך לתקן ניידים של HP, זה סיוט, מורכב מהרבה כרטיסים ולכן ההסתברות לתקלות רבה. להבדיל מחשבים מסוג ASUS בנוניים למופת.

אתה יכול לא להאמין לי אולי אני חרטטן, אני טוען דבר אחד שברגע שמשהו מתקלקל בנייד HP לא שווה לתקן בגלל מורכבות המחשב. ולכן גם השוק מוצף

בניידים של HP משופצים כמובן באיכות ירודה היות וקשה מאוד לתקנם.

עובדה גם שבתי הספר לקחו ASUS לתלמידים ולא ניידים של HP. למרות שהמורים קיבלו HP בגלל מחירים טובים. אך יש יותר תלמידים מאשר מורים וחשובה כאן האמינות כדי לא להכביד על ההורים. ולכן אסוס החברה הכי אמינה גם מהפירסום וגם מנסיון והגושפנה האחרונה מהמיכרז של בתי הספר .

פורסם

אתה משווה בין ניידים מרמת הניידים הביתיים עם ניידים מרמת הניידים העסקיים - וזה משהו שקצת קשה לעשות.

אני לא ממליץ כלל לרכוש ניידים מהלבל הבייתי אם יש תקציב, וזה כולל ניידים של HP, דל, אסוס או כל חברה - כי נייד עסקי בנוי ושורד טוב יותר.

בנוסף, מסמך שאתה טוען שפורסם לפני שנה מתייחס למחקר שנעשה מספר שנים קודם לכן כנראה ולכן לא ממש רלבנטי לדגמי השוק הנוכחיים.

ועדיין, עד שאני לא אראה את הסקר עליו אתה מדבר - אני לא אפסול חברה על סמך שמועה.

בין היתר, כי אין אידיקציה לכך שהסקר בדק כמות שווה של ניידים מחברות שונות - עקב נתח שוק שונה לחלוטין של כל חברה

אם תשים לב, הניידים מסדרות הפרו-בוק והאליט-בוק של HP מקבלים 3 שנים אחריות היום בדיוק כמו דל. ואיכות הבניה שלהם לא נופלת מהם כלל.

מהדברים שלך עולה שאתה ממליץ בעיקר על אסוס, והבעיה הגדולה של חברה זו בארץ הוא שאין לה דגמים מליין עסקי עם איכות בניה גבוה יחסית.

אני לא יודע לגבי בתי ספר (ועד כמה הם קונים ניידים), אבל דוגמה לאמינות של HP שאני מכיר היא העובדה כי במספר חברות היי טק בהם מספר חברים קרובים אלי עובדים,

החליפו לאחרונה את דגמי הניידים של לנובו, בדגמי האליט בוק של HP כניידים החדשים שנרכשו עבור עובדים חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים