פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מפסק שנימצא בדלת הפתיחה של המארז שלי.. הוא היה ככה לא חיברתי אותי לכלום...הוא נותן משהו בכלל? כתוב על הקונקטור שלו "INT SW" משהו כזה..צריך אותו? מה הוא נותן לי?או שאפשר לפרק אותו? (אני רוצה לשנות שם משהו במאווררים והוא קצת בולט לי ויתכן שהוא יפריע לי במודינג
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים כנראה Chassis Intrusion Detection.מאפשר לתת התראה מתי שמישהו פתח את המארז.
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מחבר כנראה Chassis Intrusion Detection.מאפשר לתת התראה מתי שמישהו פתח את המארז.מזה נותן בכלל? למה צריך את זה? ??? זה רק במארז הזה שקניתי ראיתי את זהבאף מארז מהמחשבים שאי פעם היו לי ואלו שתיקנתי לא ראיתי כזה דבר..
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מאפשר לדעת שמישהו התעסק לך במארז. מה זה נותן? אנאערף, אולי לדעת שמישהו הוציא ושכפל לך את הדיסק הקשיח.זה לא מאוד נפוץ, אבל קיים במארזים מסויימים. כדי שזה יעבוד, צריך לחבר ללוח אם עם כניסה מתאימה.
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים מחבר אם ככה אז זה לא יפריע עם אני יפרק את המפסק הזה נכון?חח לא ניראה לי שיש טעם שאני יחבר את זה... אבל זה ניראה לי רעיון טוב לשים במארזים של שרתים להגן מפני גניבה שלי מידע מחברה לא?
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אתה יכול לפרק בלי חשש אם לא תשמיד את המארז בדרך בשרתים זה סטנדרטי, בתחנות עבודה - לפעמים.
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים מחבר חחח לא אני לא ישמיד אבל תודה על הדאגה אין לי ידיים שמאליות .. רק 2 ברגים תופסים אותו...לא בעיה בכלל..(התיכנון והחיתוכים שאני רוצה לבצע במארז זה ..כבר בעיה יותר..
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אתה יכול לנצל אותו לדברים אחרים כמו שליטה במאווררים (כיבוי של מאווררים מסוימים כשהדלת נפתחת - תחבר את המפסק בטור למאוורר) ובערך כל שימוש אחר שבא לך...
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר העיקרון אפשר אבל הבעיה שהוא יפריע לי למודינג הקטן שאני רצה לעשות ומסיבה זאת אני הצטרך לוותר עליו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.