עבור לתוכן

תוצאות בדיקה להוט + בזב"ל 100Mbps עם/בלי גיימר

Featured Replies

פורסם

אתה ממש על הקשקש. אם תשים לב, יש לך גם קצת בעיות תקשורת על הקו.

• תגובות 36
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אשמח לדעת אם זה אומר שאיכות הקו שלי טובה.

בשעות כאלה אני מצליח להוריד על 3-4 מגה בערך, וההתחברות מאוד לא יציבה, פעם מוריד על 6, דקה אחרי זה מוריד על 2.

ניסיתי להתנתק מבזק, והם דיי שכנעו אותי להשאר, הנציג אמור לחזור אלי מחר, וביקשתי שיחברו אותי אליהם כדי שאוכל לבדוק מה יותר לטעמי.

סך הכל המהירות לחול בהוטנט דיי טובה, אבל עדיין הייתי מאוד מרוצה מבזק, ופשוט מעניין מה יש להם להציע.

מה דעתכם?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אשמח לדעת אם זה אומר שאיכות הקו שלי טובה.

בשעות כאלה אני מצליח להוריד על 3-4 מגה בערך, וההתחברות מאוד לא יציבה, פעם מוריד על 6, דקה אחרי זה מוריד על 2.

ניסיתי להתנתק מבזק, והם דיי שכנעו אותי להשאר, הנציג אמור לחזור אלי מחר, וביקשתי שיחברו אותי אליהם כדי שאוכל לבדוק מה יותר לטעמי.

סך הכל המהירות לחול בהוטנט דיי טובה, אבל עדיין הייתי מאוד מרוצה מבזק, ופשוט מעניין מה יש להם להציע.

מה דעתכם?

לא קשור לבעיות ושום דבר אחר, ככל שיש יותר ערוצים ככה המודם יכול להתחבר לאחד שפחות עמוס כשיש באמת עומס או שפשוט יכול להתחבר לערוץ שאין לו בעיות באותו זמן והוא משנה באופן אוטומטי.

והמודם שלך בקאטנים אתה חייב שם מגבר של 8db לפחות אפילו 10db תגיד להוט שיגיעו אליך וישימו לך שם להעלאות לך את עוצמות שם וגם יש חולשה בקופסא הראשית או בבית שלך שצריך לשנות שם משהו "גדול"

פורסם

אם תשימו לב אז לכל אחד יש Acquire Downstream Channel אחר

נראה לי שזה ערך שאפשר לשנות בתפריט

פורסם

אצלי כל 4 הערוצים על 11 dBmV,

זה מספיק קריטי בשביל להביא טכנאי?

פורסם

מזאת אומרת יש לי קצת בעיות תקשורת על הקו ? מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה ?

אצל אחי ראיתי הוא מגיע ל- 16 דציבל בעוצמה שזה גבוהה מאוד. והוא מקבל את המהירות שלו בצורה תקינה.

פורסם

יש לו גם המון uncorrectables ,אצלי בזמן הזה התוצאות אפילו טובות יותר ...

פורסם

זה תלוי בפעילות וגם במשך הזמן שבו המודם היה מופעל.

פורסם

ההיתי מבין אם היחס בין הcorrectables לבין הuncorrectables היה הפוך ,אבל אצלו יש יותר uncorrectables מאשר correctables והרבה יותר ..

פורסם

נראה לי שהכמות ממש אפסית

לדוגמא גם אצלי היתה כמות מסויימת של שגיאות

לפני כמה זמן ניתקתי את המודם והפעלתי מחדש

יצא לי כבר להשתמש כולל כמה הורדות

כמות השגיאות הכללית לעכשיו -0-

פורסם

:kopfpatsch:

פורסם

אצלי הנתונים נראים די תקין... למרות שבפועל בבדיקות מהירות הרבה תוצאות סותרות... ב SPEEDTEST.NET אני מקבל פעם פחות מ-10(גם בלילה... ובד"כ הבדיקה מתחילה ב70-80 ויורדת עד 40-50 ובשנייה האחרונה צונחת ל5-10) ופעם 97-102... בבדיקת מהירות של 013 יציב על 95 ומעלה ובבדיקה של בזק זה בשעות העומס 85-95 וכשלא אז 100 מלא... אבל תכ'לס אני מוריד בעיקר מטורנטים ותמיד אני סביב הורדה של 10-12 מגה וזאת הבדיקה הכי טובה....

לגבי נתב/חייגן - אני בבזב"ל(29.90 לחודש, כבר שנים איתם). וכמו הרבה פה בהתחלה הייתי עם חייגן עד שלפני כמה ימים המהירות צנחה מתחת לעשרה מגה... אחרי שזה לא הסתדר התקשרתי אליהם ובתמיכה הטכנית אמרו לי שזה ידוע, היה אמור להיות כבר מתוקן אבל אין צפי מתי זה באמת יסתדר... ביקשתי להתנתק כדי לעבור להוטנט(שבנתיים אני שומע עליה דברים טובים בעיקר) ובשימור נתנו לי זיכוי על חודש שלם והעבירו אותי לחיבור ללא חייגן בנתיים והבטיחו שהבעיה תסתדר בחודש הזה... כשפועל כבר יום אחרי התקלה הסתדרה והמהירות חזרה להיות כמו שהייתה(גם רוחב פס וגם זמני טעינה\פינגים\יוטיוב וכל מה שקשור) ככה שאני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי... ולמרות שאני לא אוהב את שיטת האיומים(באמת ובתמים חשבתי לנסות את הוטנט... לנצל קצת את העובדה שהשוק פתוח ואין התחייבויות) בסופו של דבר הצליחו לרצות את הלקוח... ככה שמגיעה להם מילה טובה על השירות...

פורסם

אפשר לשלוט בנתון שנקרא Acquire Downstream Channel

בתפריט משמאל יש לשונית init scan

אפשר להכניס שם את את ערך התדירות המבוקשת או להשאיר ריק ולאשר

המודם יקבע את התדירות בערך הנ"ל או שימצא לבד

פורסם

אחרי שיחה עם הוט, הם טוענים שהכל תקין, ו75 מגה זה בסדר גמור (75 אצלם בהורדות אני מוריד על 3-5 מגה).

הינה תמונה עדכנית

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אפשר להחזיר את השרשור לנושא המקורי? :)

אני אשמח לראות כאן תוצאות בדיקות (בלבד) של משתמשים שיש להם הוט + בזק-בינלאומי במהירות 100Mbps בלבד.

בנוסף, הבנתי שיפתחו/פתחו pool ייעודי ל- 100Mbps בבזק בינלאומי. מי שכבר קיבל אותו - מהו? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים