עבור לתוכן

להעביר משחקים מסטים אחד לסטים שני

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי 2 סטים במשתמש אחד יש לי תמשחקים שלי ובמשתמש השני שזה של אח שלי יש את רוב המשחקים והוא לא משחק בהם אני רוצה להעביר מה שיש לו שם לסטים שלי אמרו לי שאי אפשר אבל אני חייב שתעזרו לי כי זה ממש דחוף לי כי אני רוצה שהמשחקים האלה יהיו בסטים שלי אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה

פורסם

אי אפשר לעשות את זה. אפשר להעביר רק משחקים שקנית ועדיין לא התקנת (מה שמוגדר כ"מתנה"). הסיבה שסטים לא מאפשר את זה היא מאוד פשוטה - כסף כסף כסף (הם רוצים למנוע שוק יד שנייה).

נ.ב. אתה חייב ללמוד להשתמש בסימני פיסוק.

פורסם

אם זה אחיך, תשתמש בחשבון שלו...

פורסם
  • מחבר

אם זה אחיך, תשתמש בחשבון שלו...

אני משתמש בחשבון שלו הבעיה ששם השם שלו והכל שלו ואני רוצה שזה יהיה בסטים שלי עם השם שלי אין אפשרות גם לדבר עם סטים?

פורסם

בלתי אפשרי. נקודה סוף פסוק וכו' וכו'

פורסם

אני רציתי לאחד שני חשבונות שלי והם לא הסכימו.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אפשר לנעול

פורסם

אתה יכול להחליף את שם המשתמש של אחיך לשם שלך

פורסם
אמרו לי שסטים לא מתערבים בזה בגלל שהם פוחדים שגנבים ירצו להעביר דברים אבל אני לא גנב ואני יכול להביא להם הוחכות איך אני עושה את זה?איך אני מנסח להם מכתב שיבינו שאני לא גנב ושזה דחוף לי תודה

איך הגעת לזה שהם יחשבו שאתה גנב את אתה יודע בוודאות שאתה הוא בעל החשבון המקורי ושיש לך הוכחות לגבי זה?! גם אם לא היית מצדיק את עצמך , הם לא כל כך מהר מגיבים לדברים כאלו מכיוון שהמדיניות שלהם נוקשה מאוד לגבי דברים מהסוג הזה.

ולכן הסיכוי קלוש אם בכלל שלילי שתוכל לקבל את מבוקשך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים