פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים אין לך צורך בלפתוח את ההוטבוקס לראוטר, רק לחבר אחד המחשבים לראות את מהירות ההעברה לא צריך חיבור לאינטרנט.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים בהחלט אין צורך בלהפוך את ההוט בוקס לנתב על מנת לחבר את המחשב לאינטרנט, אם אתה נמצא בחיבור ללא חייגן פשוט לחבר את ההוטבוקס למחשב והוא אוטומטית יחבר אותך לאינטרנט.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר חיברתי בכבל רשת את המודם (HOTBOX) למחשב ישירות - מיידית ראיתי בסטטוס שרשום 100M ולא 10 כמו מקודם. אני רק לא מבין מה זה אומר לי, זה אומר מצד אחד שהכרטיס כביכול תקין וכנראה הכבל שלי בחדר בו הבעיה - מן הצד השני כבר ציינתי שבדקתי שני מחשבים אחרים עם הכבל שנמצא בחדר שלי ושניהם קיבלו מיידית חיבור ומיידית 100 מגה. מה קורה פה?!
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים עשית בדיקת מהירות כאשר המחשב מחובר ישירות לHOTBOX ?אמור להיות לך אינטרנט.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים הבעיה מכיוון הראוטר אזיש עוד מכשירים שמחוברים בלאן בבית כרגע דרך הראוטר?איזה ראוטר זה? גירסת קושחה?
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר עשית בדיקת מהירות כאשר המחשב מחובר ישירות לHOTBOX ?אמור להיות לך אינטרנט.חיברתי, והוצג לי no internet acces כשחיברתי ישירות, אבל שנכנסתי לסטטוס של הכ.רשת היה רשום 100M.הבעיה מכיוון הראוטר אזיש עוד מכשירים שמחוברים בלאן בבית כרגע דרך הראוטר?איזה ראוטר זה? גירסת קושחה?חשבתי שזה הראוטר, אבל הוא גם תומך וגם כן מאפשר למחשב אחר, עם אותו כבל, לקבל ולגלוש ב-100M. זה לא מוריד ממנו את החשד?זה ראוטר של TPLINK מדגם 1043ND - דגם די מוצלח בסה"כ.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים תנסה לחזור לדרייבר קודם במנהל התקן. אגב, אני לא יודע מה הקטע של הוט לנתק מאצלם את האפשרות שההוטבוקס יפעל כראוטר
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר תנסה לחזור לדרייבר קודם במנהל התקן. אגב, אני לא יודע מה הקטע של הוט לנתק מאצלם את האפשרות שההוטבוקס יפעל כראוטר הציעו לי פה להתקין את הדרייבר העדכני, כך עשיתי. אז אם אני אחזור אחד אחורה זה עדיין לא יפתור את הבעיה - הבעיה היתה גם עם הקודם ואני זה שביקשתי שיהוא יהיה רק מודם ולא ראוטר - איך יעזור לי שיהיו לי שני ראוטרים? חוץ מהלפטופ הזה לא מחובר כלום בלאן? עוד מחדב נייח אחד ועוד נייד אחד. וזה כך כבר שנתיים לערך
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים אצלי כל דרייבר של מתאם הרשת עושה בעיות חוץ מזה שהווינדווס זיהה והתקין לבד.שני ראוטרים לא עוזרים יותר מאשר קליטה מוגדלת. מפריע לי האפשרות שאני אהיה תלוי בתמיכה שלהם.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר אז להסיר לחלוטין את הדרייבר של המתאם רשת ולתת לוינדוס למצוא לי אחד אוטומטית?
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מחבר ניסיתי, לא עוזר.בכל מקרה, כשאני מחבר את ההוטבוקס ישירות למחשב נייד אני אומנם מקבל תוצאה של מעל 10M (הפעם היה רשום 1GB) אבל אין אינטרנט.כשעשיתי דיאגנוזה זה מה שמופיע (מצ"ב בתמונה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים מוזר, אני מחובר ללא חייגן וכל מכשיר שאני מחבר להוטבוקס ישר מקבל IP חיצוני לגלישה באינטרנט,האם אתה מחובר ללא חייגן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.