עבור לתוכן

לא מצליח לעבור את ה-10M - בעיה בהגדרות

Featured Replies

פורסם

עדן מה הקשר ?

• תגובות 63
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתה לי בעיה כזאת פעם במחשב, ואחרי אינסוף חפירות זה היה הפתרון.

פורסם

כנס ל DEVICE MANAGER שם ל NETWORK ADAPTERS תסמן את הכרטיס רשת שלך (אם הכרטיס שלך 1GB רשום שם בד"כ 10/100/1000)

כנס ל properties שם ל Advanced צלם והעלה תמונה לכאן

פורסם
  • מחבר

בבקשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעבור שם אחד אחד עד שתמצא משהו שקשור ל MBPS סמן שם 1000MBPS Full Duplex

אצלי זה נמצא בMedia type

פורסם
  • מחבר

מכיר את זה, הספקתי לשים את זה על כל דבר אפשרי החל מ-1GB full ועד 100M half וגם full והכל אותו דבר

פורסם

אם ככה יש לך בעיה בכרטיס רשת או בכאבל

עריכה: קראתי מההתחלה את השרשור והבנתי שהצלחת כבר לחבר מחשב אחר עם אותו כבל והכל עבד סבבה

יש מצב שמדובר פשוט במחשב מאוד ישן? אני מניח שלא כי לפי התמונה שהעלאת מותקן על המחשב WIN7 אז תנסה לעדכן את הדרייבר

תן לנו את דגם של הלוח אם ואני אמקד אותך

פורסם
  • מחבר

אותו כבל בדיוק, מחשב נייד אחר (וגם די חדש האמת, בן חצי שנה לערך) מקבל ללא שום בעיה 95M כמו שרשמתי, ניסיתי כמה וכמה פעמים.

פורסם

בעיית חומרה כנראה, איזה מחשב יש לך?

תרשום את השם שלו בגוגל + ethernet problem

תראה מה יניב החיפוש

פורסם
  • מחבר

החיפוש לא הניב תוצאות עד כה.

בכל מקרה, מאחר וקנינו 3 מחשבים כאלו (לבני הבית) באותו מועד ומקום הלכתי ובדקתי את השניים האחרים - אותה בעיה. זה מכוון אותנו לכיוון בעיה חומרתית בכרטיס רשת נכון? בכל מקרה לפי המפרט הטכני באתר של סמסונג הוא מן הסתם אמור לתמוך ב-100MB

פורסם

יש לך עוד ציוד רשת בבית ? ראוטר ישן או סוויטץ? נסה לחבר את המחשב למשהו כזה ובדוק את מהירות ההעברה

אולי הבעיה מכיוון הראוטר

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה-hotbox שיכול לתפקד כראוטר, אני מחר אתקשר ואבקש שיפתחו את האופציה הזו כדי שאוודא.

אבל בנתיים נראה לי שהכל מצביע על כרטיס הרשת - עם אותו כבר באותו מיקום (בחדר שלי) אבל עם שני מחשבים ניידים אחרים אני מקבל חוטית 100M בלי שום בעיה. אצלי ובעוד שני מחשבים זהים שנקנו מאותו מקום באותו היום אני מוגבל ל-10M. בנוסף, כשאני מחבר חוטית את המחשב הנייד שלי לוקח לו למצוא את ה"אות" החוטי דקה-שתיים ולפעמים בכלל לא מוצא ואז אני צריך להוציא את הכבל ולהחזיר עד שהוא מוצא. חשבתי שזו בעיה בכבל, מסתבר שעם שני מחשבים ניידים אחרים בבית, אלו שמצליחים לקבל 100M, שניות אחרי שאני מחבר אותם חוטית לאותו כבל - יש חיבור. כנראה באמת הכרטיס רשת דפוק. נוסיף לזה את העובדה שסלוט אחד של זיכרון דפוק אצלי ככל הנראה - מעניין מה הטיפול יהיה, החלפה של כל הלוח?

פורסם

יפה, לבסוף מצאת את הבעיה.

פורסם

ואם אתה מחבר את ההוטבוקס ישירות למחשב הבעייתי זה עדיין 10?

פורסם
  • מחבר

יפה, לבסוף מצאת את הבעיה.

כן, הלכתי הפוך ובדקתי מה כן עובד - ה"פחד" שלי עכשיו זה לשלוח אותו למעבדה ושיחזירו לי אותו בטענה שהכל תקין מבחינתם וזו בטח בעית תוכנה של מיקרוסופט וכיו"ב

ואם אתה מחבר את ההוטבוקס ישירות למחשב הבעייתי זה עדיין 10?

רק השירות לקוחות שלהם יכול "לפתוח" את זה - אז אני נאלץ לחכות למחר. ההגיון אומר שתמיכה טכנית תפתח את האפשרות הזו או התמיכה ב-HOTBOX - אבל ההגיון שלי טעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים