עבור לתוכן

מעבר ל VDSL. יש טעם להתעקש על ה D-link?

Featured Replies

פורסם

מודם בלבד, בשפת העם.

• תגובות 96
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה...נו, אז מה זה עוזר, אם אף אחד לא מכיר ראוטר אחר שעובד עם VDSL?....

פורסם

אין בארץ דגמים אחרים ורכישה בחו"ל מהווה הימור - לך תדע אם זה יעבוד עם הציוד של בזק.

פורסם
  • מחבר

אם הם היו נותנים את ה Netgear בהשאלה, היתי מתפשר עליו, אך מכיוון שאני נשאר איתו גם אחרי שאני עוזב את בזק, אני לא מתפשר.

לא אמורה להיות הצעת חוק שתבטל את העניין הזה?

לכן, החלטתי להשאר בתחום ה ADSL2 וסגרתי על 15 מגה ללא תוספת תשלום (100 שקל + 30 שקל בזב"ל).

אני יודע, המחיר לתשתית יקר.

מה הוא מחיר סביר ל 15?

פורסם
  • מחבר

תודה (: אתקשר אליהם מחר. הגיע הזמן לעשות סדר בכל נושא התשלומים אליהם.

פורסם

עדכן אותנו אם הצלחת להגיע למחיר הזה....אני משלם 70 ש"ח על 10 Mbit בבזק. כששאלתי כמה יעלה לי

לשדרג ל 20, ענתה לי הנציגה שהמינימום הוא 110 ש"ח לחודש, ושכבר עכשיו אני במבצע.

כך שמעניין אם שימור לקוחות עובד גם בבזק ולא רק בבב"ל.....

פורסם
  • מחבר

ישנו משפט קסום, שהיום הבנתי עד כמה הוא באמת עובד. עד אז הייתי סקפטי (או נאיבי, תלוי איך מסתכלים).

"אני רוצה להתנתק"

זה מעצבן שצריך בכלל להשתמש בו ולעבור מספר נציגים.

פורסם

זה לא תמיד עובד. ניסיתי את זה פעם עם יס, והנציגה אמרה לי שאני במבצע טוב ואין שום אפשרות לשדרג,

ומאז שאני במבצע הזה (כ 3שנים) המחירים רק התייקרו. כשאמרתי שאני מעוניין להתנתק, היא אמרה שאין בעיה,

ושאלה באיזה יום מתאים לי שיבואו לאסוף את הציוד ממני....

פורסם

"אני רוצה להתנתק" עובד רק כשאתה לא מקבל את העסקה הכי טובה שספק השירות נותן, אני עכשיו לדוגמה מקבל מחיר של 29.90 ל100Mb בבזב"ל וככל הידוע לי זה הכי נמוך שהם יורדים, לכן אין לי טעם/בסיס לדרוש מחיר נמוך יותר ואם אני יאיים בניתוק אז באמת ינתקו אותי.

אבל עד שמוציאים מבזב"ל כזה מחיר צריך לעבור כמה נציגים ובאמת לא ניתן לקבל אותו מאנשי המכירות.

נ.ב

הגיע אלי היום ראוטר של Dlink עם שליח כך שכל מי שסיפרו לו סיפורים על מחסורים במלאי, הוא כנראה חודש.

llime תדרוש מבזק מחיר ללקוח חדש ולא וותיק 75/85ש"ח ל30/50 מגה, תפעל לפי ההיגיון שאם זה מחיר רק ללקוחות חדשים אז אתה מתכוון להיתנתק כדי להיתחבר מחדש כלקוח חדש, תלך עד הסוף עם הדרישה למחיר שאותו אתה מוכן לשלם עד שתגיע למנהל, אם הוא לא מוכן לתת לך את המחיר שאתה רוצה תגיד שאתה עדיין רוצה להתנתק ואז המנהל שוב יעביר אותך לנציג אחר שכבר בעצמו יציע לך את מה שאתה רוצה. עובד בדוק!!

פורסם
  • מחבר

אני עדיין צריך לדבר איתם ולנסות להשיג כזה.

פורסם

עד שהצלחתי להשיג אחד הוא היה תקול(ניתוקים כל חצי שעה).

החלפתי לנטגיר. אין בעיות.

פורסם
  • מחבר

שמח שאתה מסתדר עם ה Netgear.

אתה משתמש בו כנתב או שהוא מוגדר כמודם?

פורסם

נתב

פינג ל212.179.37.1 אני מקבל 9-10. עם DLINK ב15 מגה קיבלתי 14-17.

פינגים לגרמניה 15 מגה עם DLINK בסביבות ה62-65.

עכשיו זה עלה דווקא ל68-70.

פורסם
  • מחבר

אני עם D-link 15Mb מקבל בממוצע 14ms.

השיהוי שלך עם הנטגיר נראה טוב, אמרו שהוא מקפיץ את ה Ping ב 25ms לפחות.

פורסם

אני קיבלתי את ה DLINK שלי היום, אחרי משהו כמו 4-5 שיחות עם בזק ובדיקה מול בר שליחויות שהראוטר המיועד אלי הוא DLINK (בפעם הראשונה הוא היה NETGEAR) . וזה הפינגים שלי:

Pinging 212.179.37.1 with 32 bytes of data:

Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=9ms TTL=254

Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=10ms TTL=254

Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=10ms TTL=254

Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=9ms TTL=254 אני על תשתית 50 מגה בבזק. (שבפועל עובדת רק על 40 בנתיים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים