עבור לתוכן

מחפש מארז פשוט עם פתחי אוורור קדמיים ועליון בלבד.

Featured Replies

פורסם

שלום! (אני חדש בפורום :) )

אני מחפש מארז פשוט יחסית שלא יתמלא באבק בלי שאצטרף להתקין מלא מאוררים ופילטרים. לכן אני מחפש מארז עם שני פתחי אויר בלבד (ועוד אחד לספק הכח): פתח קדמי עם פילטר עם מקום לשני מאוררים בגודל 120מ"מ ופתח עליון עם מקום למאורר 120מ"מ או 140מ"מ.

הרעיון הוא בצורה כזאת אני יכול באמצעות שלושה מאוררים בלבד ליצור לחץ אויר פנימי הגדול מהלחץ החיצוני כך שלא ייכנס אבק דרך חריצים ופתחים אחרים, וכל האויר הנכנס עובר דרך הפילטר הקדמי.

בונוס:

* היפלטר הקדמי קל לניקוי (קל להוציא ולהחזיר)

* מקום ללפחות 4 כוננים קשיחים, רצוי סמוך לפתח הקדמי

* מארז בו ספק הכח מורכב בתחתית

דבר חשוב אחרון: צריך להיות אפשרי לקנות אותו בארץ!

בברכה,

טל עינת

פורסם

1. הוא MATX, קח זאת בחשבון.

2.אני לא בטוח שניתן להשיג אותו בארץ, אני ייבאתי אותו מחו"ל.

מדובר בV600F של ליאן לי,

v600f-09.jpg

על פניו - יש בו בדיוק את כל מה שאתה מבקש,

מצד שני - הוא יקר יחסית, ויש לא מעט מארזים מאווררים ומפולטרים בשוק, כך, שאתה תמיד יכול "לסתום" את הפתח הגב המארז.

אם תגדיר תקציב - יהיה נוח יותר לעזור לך.

פורסם

שלושה מארזים איכותיים, שעונים על הדרישות שלך:

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=43&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=f

לי יש את המארז הזה הוא מאוד נוח ומרווח. אבל הוא מוגבר ל-3 קשיחים של 3.5' ושניים של 2.5' (אני מאמין שאתה רוצה 4 של 3.5').

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=44&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=f

זה כבר עונה על כל הדרישות שלך.

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=42&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=f

גם זה עונה על כל הדרישות שלך, רק שבזה יש לך מאווררים עם לד ודלת עם חלון.

(השניים הראשונים מגעים עם פלטות שחורות, בשביל לסגור את הפתחים בצדדים).

כמובן שאת כולם ניתן להשיג בארץ.

פורסם
  • מחבר

ה-V600F חמוד, אהבתי שהוא mATX ועם מקום ל-5 דיסקים.

חסרונות מבחינתי:

* יקר יחסית

* זמין בארץ?

* מאוררים קדמיים עם LED (אני לא בקטע של LED-ים)

* פילטר דווקא על המאורר העליון, ולא ראיתי שיש על הפתח הקדמי

ה-PC-K59 (מהלינק השני של OR2OOO) נראה סבבה. שני מאוררים קדמיים 140מ"מ עם פילטרים ואחד אחורי עליון 120מ"מ זה מצוין, ויש מקום ל-6 דיסקים קשיחים סטנדרטיים שזה מעולה. מחירים שמצאתי: 466 ש"ח ב-R.S.M, וזול יותר 443 ש"ח אצל פלונטר.

ה-PC-K57 (מהלינק הראשון) אכן לא מתאים, רק מאורר קדמי אחד ואין מקום למספיק דיסקים קשיחים סטנדרטיים.

בלינק השלישי דגם דומה עם חלון ו-LED-ים במאוררים, אין לי צורך בזה (אבל בטח קוראים אחרים ישמחו לדעת על קיומו...).

תודה רבה לשניכם!

פורסם

סתם שתדע, אפשר להוסיף ל-K57 מאוורר 140מ"מ קדמי נוסף (בלי בעיה).

פורסם
  • מחבר

סתם שתדע, אפשר להוסיף ל-K57 מאוורר 140מ"מ קדמי נוסף (בלי בעיה).

ואללה, מגניב! באמת לא שמתי לב. אבל לא ברור אם זה מגיע עם פילטר עבור מאורר נוסף.

בנוסף שמתי לב עכשיו שיש בלוח הצדדי פתח גדול המתאים לשני מאוררים בגודל 140מ"מ, שזה לא מה שאני מחפש.

לצערי הרב, כנ"ל עבור ה-PC-K59! וגם יש פתח בתחתית במארז, אמנם עם פילטר, אבל בכל זאת פתח. בסה"כ יש הרבה יותר פתחים ממה שנאי רוצה.

כרגע עדיין מכל ההצעות אין מארז שמתאים לדרישות שלי :( .

פורסם

זה מגיע עם פילטר לעליון ולתחתון (לאחורי לא, מן הסתם). כבר הזכרתי שיש לי אותו? מפרט בצד.

פורסם
  • מחבר

אם תגדיר תקציב - יהיה נוח יותר לעזור לך.

רק עכשיו שמתי לב לזה.

בואו נגיד שהתקציב הוא עד 400 ש"ח, ועדיף פחות.

פורסם

בנוסף שמתי לב עכשיו שיש בלוח הצדדי פתח גדול המתאים לשני מאוררים בגודל 140מ"מ, שזה לא מה שאני מחפש.

כמו שאמרתי, הוא מגיע עם שני פלטות שחורות שאוטמות את זה (אני יכול להעלות תמונות).

לצערי הרב, כנ"ל עבור ה-PC-K59! וגם יש פתח בתחתית במארז, אמנם עם פילטר, אבל בכל זאת פתח. בסה"כ יש הרבה יותר פתחים ממה שנאי רוצה.

כל הסדרה הזאת הגיע כך ואפשר לומר כל מארז עם ספק (רוב המארזים) שנימצא למטה. זה לא יפריע לסירקולציית אויר בגלל שזה פתוח לספק בלבד. כמו שאמרתה זה בא עם פילטרים, אבל לכל הסדרה (לא רק ל-K59).

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, הוא מגיע עם שני פלטות שחורות שאוטמות את זה (אני יכול להעלות תמונות).

כל הסדרה הזאת הגיע כך ואפשר לומר כל מארז עם ספק (רוב המארזים) שנימצא למטה. זה לא יפריע לסירקולציית אויר בגלל שזה פתוח לספק בלבד. כמו שאמרתה זה בא עם פילטרים, אבל לכל הסדרה (לא רק ל-K59).

עכשיו הבנתי! סחטיין עליהם, מארז מושקע. ב-443 ש"ח זה קצת יותר ממה שהייתי רוצה להוציא, אבל לא בהרבה. בהחלט אפשרות טובה.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

עונה לדרישות וגם משתלם..

http://www.fractal-design.com/?view=product∏=57

עושה רושם באמת משתלם, נראה די איכותי ואפשר לקנות ב-KSP ב-395 ש"ח.

אבל לא נראה שזה מתאים לדרישות שלי, יש לזה פתחים מכל כיוון אפשרי ואני לא רואה אפשרות לכסות או לסגור פתחים. בנוסף כתוב באתר שיש פילטרים לפתח הקדמי ולפתח העליון, אבל מה לגבי התחתון והצידי? אם יש פילטר לפתח התחתון ואפשר לסגור את הפתח העליון ואת הפתח הצידי, אז זה יתאים לי בול :)

פורסם

הוא לא מגיעה עם סוגרים בצדדים (לפחות ממה שחבר אמר לי). בקשר לפילטרים, אני לא יודעה.

פורסם

פילטר נשלף ונשטף לכל החלק התחתון בנוסף לא נראלי שקיימת בעיה לכסות את הפתח הצידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים