פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים בוקר טוב,1. כשאני נכנס ליוזר שלי יש כל מיני תוכנות שעולות אוטומטית. איך אני מגיע לתפריט ששולט בזה?2. אם אני רוצה שה-TAB ינוע לכיוון ההפוך, על מה אני לוחץ? חשבתי שזה Shift+Tab (אאל"ט זה היה כך ב-XP) אבל זה לא עובד. 3. יש לי בעיה עם כונן חיצוני אחד. כאשר אני מחבר אותו ל-USB המחשב לא מזהה כלל שהוא מחובר. הוא כן מזהה כל מה שאני מחבר אליו למשל, קורא כרטיסים, DOK מסוגים שונים ו-HD מסוג MyBook של WD אבל כשאני מחבר ארנק דיגיטלי כזה הוא לא מזהה אותו. מחשבים אחרים (לא זוכר את ה-OS) כן מזהים את הארנק הזה אז ברור לי שזו בעיה ספציפית בחיבור בין הארנק הזה למחשב הזה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו?אגב, אני לא חושב שזה משנה אבל זו גירסת 64 ביט.תודה מראש.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים 1. כשאני נכנס ליוזר שלי יש כל מיני תוכנות שעולות אוטומטית. איך אני מגיע לתפריט ששולט בזה?winkey+R > msconfig2. אם אני רוצה שה-TAB ינוע לכיוון ההפוך, על מה אני לוחץ? חשבתי שזה Shift+Tab (אאל"ט זה היה כך ב-XP) אבל זה לא עובד. זה אמור לעבוד גם ב-7.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר 1. תודה רבה. שיניתי. 2. זה לא. כרגע בדקתי שוב. הוא ממשיך לנוע בכיוון הרגיל.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר ניסיתי אותו רק ב-Word. אני לא צריך אותו במקומות אחרים. אגב, זה Office 2007.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מדובר במקרה בהתקנה חדשה של חלונות 7?אם כך, הבעיה נובעת כנראה ממחסור בדייברים. המחשב מחובר לאינטרנט? תנסה לגרום לו למצוא אותם אוטומטית ב-windows update.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר המחשב עם 7 יותר משנה ולקח לי זמן לבדוק את זה אבל זה לא בעיה של דריברים. לא יודע למה אבל הבעיה לא קיימת כשמחברים אותם למחשבים אחרים, אפילו עם OS אחרת.ועדיין נותרה תעלומת ה-TAB.....
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מחבר בבקשה. התמונה לפני ואחרי נראית בדיוק אותו דבר..... [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר גם מפה לא תצמח הישועה. הוא פשוט לא מזהה שמחובר אליו משהו. זה פשוט הזוי. ??? OT: איבן, יש לך אוואטאר מדליק. [attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 1413 שנים מחבר 2. אם אני רוצה שה-TAB ינוע לכיוון ההפוך, על מה אני לוחץ? חשבתי שזה Shift+Tab (אאל"ט זה היה כך ב-XP) אבל זה לא עובד. 3. יש לי בעיה עם כונן חיצוני אחד. כאשר אני מחבר אותו ל-USB המחשב לא מזהה כלל שהוא מחובר. הוא כן מזהה כל מה שאני מחבר אליו למשל, קורא כרטיסים, DOK מסוגים שונים ו-HD מסוג MyBook של WD אבל כשאני מחבר ארנק דיגיטלי כזה הוא לא מזהה אותו. מחשבים אחרים (לא זוכר את ה-OS) כן מזהים את הארנק הזה אז ברור לי שזו בעיה ספציפית בחיבור בין הארנק הזה למחשב הזה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו?עדכון: בעיה 3 נפתרה בעזרת חבר. מסתבר שצריך להכנס לתפריט של הארנק וללחוץ על USB. אני עדיין תמה מה הקטע של בעיה 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.