עבור לתוכן

מחשב רב תכליתי ב־3000–2500 ₪ כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אני מכיר את השליח שלהם (או לפחות של האזור שלי) באופן אישי ;) , ראיתי אותו כבר 5 פעמים...

פורסם
  • מחבר

אז תשכנע אותו לבוא אלי.

יש הצעות אחרות?

פורסם

כי חברת השליחויות שלהם לא מגיעה ליהודה ושומרון והם לא מוכנים לשלוח עם חברה אחרת.

ממש חוצפה. אני במקום TMS מעיף אותם קיבינימט.

פורסם

החברה גם עובדת עם שגרירות ארצות הברית.

פורסם

ממש חוצפה. אני במקום TMS מעיף אותם קיבינימט.

שלום לך. ממש משפט חכם מאד.

UPS - חברה הכי טובה ואיכותית בתחומה בישראל. לצערי TMS אינה קובעת מדיניות שלהם.

תנסה לעבוד בתור עסק עם כל חברת משלוחים אחרת ותבין את ההבדל הגדול. אין לנו קשרי עבודה עם חברות אחרות כך שאין באפשרותינו לספק את המשלוח למקום מגורים. במקרים דומים אנו מוצאים פתרון שלוח את המשלוח למקום עבודה/קרוב משפחה, לצערינו במקרה זה לא היית אפשרות כזאת.

פורסם

עם כל הכבוד, שירות זה לפנות לחברת שילוח אחרת במיוחד בשביל הלקוח.

באמת שזה לא יקח לכם יותר מכמה שיחות טלפון.

פורסם
  • מחבר

שוחחתי כרגע עם נציגת UPS ונאמר לי שהם עושים משלוחים ליהודה ושומרון עבור לקוחות קבועים (ואני מניח שאתם נחשבים כאלה) דרך קבלן חיצוני שלהם.

פורסם

דיברתי עם UPS אין להם אפשרות לספק את משלוח לישובים שציינת.

בודק אפשרות להוציא את המשלוח עם מונית דרך UPS - אפשרות אחרונה שקיימת לנו - אעדכן אותך טלפונית.

פורסם

שלום לך. ממש משפט חכם מאד.

UPS - חברה הכי טובה ואיכותית בתחומה בישראל. לצערי TMS אינה קובעת מדיניות שלהם.

תנסה לעבוד בתור עסק עם כל חברת משלוחים אחרת ותבין את ההבדל הגדול. אין לנו קשרי עבודה עם חברות אחרות כך שאין באפשרותינו לספק את המשלוח למקום מגורים. במקרים דומים אנו מוצאים פתרון שלוח את המשלוח למקום עבודה/קרוב משפחה, לצערינו במקרה זה לא היית אפשרות כזאת.

אכן משפט חכם מאוד. אתם עובדים עם חברה שמורידה לכם 20% +/- מאזורי השליחויות בארץ, נראה קצת לא כלכלי. חוצמזה - ביהמ"ש כבר פסק כמה פעמים שאין דבר כזה "לא שולחים ליו"ש" ויש כרגע הצעת חוק בתהליך שתמנע דרישת מחיר גבוה יותר אלא "ק"מ מול ק"מ" - משלוח מת"א לאריאל יעלה כמו משלוח לנתניה, לדוגמא.

פורסם

משלוח הינו חינם גם לנהריה וגם לאילת. UPS - כן מגיעים לאריאל.

אנו עובדים עם חברה הכי טובה בתחום משלוחים בישראל - מניסיון.

תנסה לעבוד עם חברה אחרת - ותראה איך אתה מוצא את חצי מהמשלוחים שלך עם נזק פיזי.חבילות שנעלמות וכ"ו.

אין תשלום על משלוח כך שאין סיבה לבוא בטענה ל-TMS. טעות היחידה שלא עשינו את הבדיקה לפני אישור הזמנה.

אני שולח לכל מקום. זאת חברת משלוחים שלא מספק לאזור מסויימים ב"חינם" במקרה זה היה מדובר בתוספת של 600 ש"ח למונית.

מקרים האלה הם בודדים ולרוב אנשים יכולים לקבל משלוח לכתובת של עבודה. במקרה הנ"ל זה לא יתפשר.

הזמנה בוטלה - כסף הוחזר ללקוח באותו דרך שהוא שילם.

פורסם

אני לא טוען שאתה אישית לא רוצה לשלוח לשם, אני אומר שאתה עובד עם חברה שפוגעת לך בקהל היעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים