עבור לתוכן

דרוש מפרט לעבודת אודיו ב4K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה די איבדתי אותכם.

בכל אופן, המחשב שהוצע לי, הוא "סוס" ז"א יסחוב מלא ויעבוד מהר?

• תגובות 51
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפחות anandtech טוענים שתמיכה תהיה (בכל הנוגע ל-H76,P67,Z68) מסתבר שלא ל-H61.

בכל אופן כמו שגיל אמר שדרוג מעבד לא נפוץ בלשון המעטה וכרגע ה-2600 הוא החזק ביותר שיש במסגרת התקציב,

תתחדש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איך המארז שהוצע פה לעומת הANTEC 300 עם ספק של 500W?

ולא כדאי מעבד של AMD עם לוח אם תואם של ג'יגה בייט? פשוט אני חושש לגבי החברה ואת ג'יגה בייט אני מכיר.

תודה לעוזרים

פורסם

[table][tr][td][table][tr][td]

tab3_04.gif

[/td][td]btnprint.gif הקש להדפסת המפרט[/td][td]tab3_01.gif[/td][/tr][tr][td]

tab3_04.gif

[/td][td]הקש להעתקה לפורומים post.png[/td][td]tab3_01.gif[/td][/tr][/table][/td][td][table][tr][td]חבילת מחשב זו כוללת 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, ולזיכרון.

האחריות לדיסק הקשיח, לספק הכח, לכ. מסך, לצורב וכל ציוד נלווה אחר משתנה בהתאם ליצרן ומפורטת במפרט המלא של המוצר.[/td][td]

[table][tr][td]

tab6_04.gif[/t][/t][/t]

[/td][td]למפרט מלא לחץ כאן[/td][td]tab6_01.gif[/td][td][table][tr][td]

tab3_04.gif

[/td][td]איפוס[/td][td]tab3_01.gif[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מעבדי ‏AMD[/td][td]changeb.gifAthlon II x4 Quad-Core 631 Socket FM1 2.6Ghz Box qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]changeb.gifמאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]לוחות אם למעבדי ‏AMD[/td][td]changeb.gifGIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]זכרונות[/td][td]changeb.gifDDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]זכרונות[/td][td]changeb.gifDDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]זכרונות[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]דיסקים קשיחים[/td][td]changeb.gifHitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]דיסקים קשיחים[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]כרטיסי מסך[/td][td]changeb.gifSapphire HD 5450 512MB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]כרטיסי מסך[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]כרטיסי קול[/td][td]changeb.gifOn Board 7.1 Channel Audio[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]צורבי DVD[/td][td]changeb.gifLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]ציוד רשתות[/td][td]changeb.gifכרטיסי רשת חוטיים On Board 10/100/1000[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מארזים[/td][td]changeb.gifAntec VSK-2000 ATX Midi Tower Black Case (No PSU) qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]ספקי כוח[/td][td]changeb.gifGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מקלדות[/td][td]changeb.gifTeac Teac Heb,Eng USB KeyBoard[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]עכברים[/td][td]changeb.gifTeac T-42 / T-43 800 Dpi USB / PS/2 Optical Mouse[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]רמקולים[/td][td]changeb.gifCreative SBS A35 2.0 qw.gif[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]מסכים[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]תוכנות / אנטי וירוס[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]תוכנות / אנטי וירוס[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab_04.gif[/td][td]תוכנות / אנטי וירוס[/td][td]changeb.gifnone[/td][td]tab_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab4_04.gif[/td][td][/td][td]ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית! *לא פחות מ-200 שקלים לתשלום[/td][td]tab4_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab4_04.gif[/td][td]מחיר לאשראי[/td][td]1940 ₪[/td][td]tab4_01.gif[/td][/tr][tr][td]tab4_04.gif[/td][td]מחיר למזומן[/td][td]1898 ₪

ועוד ישאר לך כסף לבוטנים.

במחיר שהציעו לך אתה יכול לקנות 2 מחשבים סוסים כאלה כול שנה.

אתה יכול להוסיף כונן SSD שיתן ביצועים טובים בקריאה כ-500 שקל לכונן 60 גיגה.

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

אורן,

המעבד הזה בקושי נותן תחרות ל-I3 2100, אני לא צריך להגיד לך איפה הוא עומד מול ה-2600 איך הוא בדיוק יעמוד בעומס עריכת אודיו?

פורסם
  • מחבר

תודה יותם.

מה אתה אומר בקשר למה ששאלתי?

פורסם

יותם היקר, גם פנטיום 4 יעשה עיבוד קול ברמה מקצועית.

אז המעבד הזה בעל כוח עיבוד פי 2 מזה במקרה הטוב. אבל תהליכים של אודיו אינם דורשים כוח עיבוד רב . ופי 2 מזמן ששואף לאפס הינו אפס.

כונן SSD הרבה יותר יעזור לביצועים מאשר כוח עיבוד

פורסם

המעבד I7 2600 עולה כ-1500 ש"ח

המעבד AMD631 עולה 500 ש"ח

הבדל במחיר פי 3, אני מצפה ביצועים של פי שלוש לפחות הבא ניבדוק זאת/

הביצועים על הנייר הם כפי 2.2 . אז במקום עיבוד של שניה יקח לו 2.2 שניות . אפשר לחשוב

פורסם

-תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד.[/size]

אורן,

אתה מוזמן לבצע עריכות גם על P3 זה לא אומר שמי שמתכוון לבצע עריכות אודיו מעוניין בזה.

יחס הביצועים לא זהה ליחס המחיר זה לא עובד ככה כמעט בשום תחום ובטח שגם שבתחום הזה ועדיין קונים מערכת שכרגע מספקת את מירב הביצועים האפשריים בטח ובטח כשהשימוש כבד.

החישוב שלך לא נכון, עיבוד של שניה? ומה עם עיבוד של חצי שעה-שעה?

פורסם

באודיו אין עיבוד רציני. אני עם מעבד אטום יכול לעבד את כול השירים של משה פרץ ועוד לשחק קרסיס ברקע

פורסם

אני שמח שהדרישות שלך נמוכות כך גם ההוצאות לגבי מערכת מחשב.

במקרה הזה ניתן לפותח הדיון להחליט.

ובחזרה לדיון:

ה-Antec 300 נחשב איכותי מהמארז שהוצע פה, על איזה ספק 500W אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

אורן תודה על הנסיון לעזור, אבל אני רוצה משהו ממש חזק.

יותם אם תוכל רק להגיב לשאלה ששאלתי בקשר למעבד ולמארז

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי לגבי המארז.

לגבי המעבד, שוב ה-2600 הוא החזק ביותר שנכנס בתקציב אך תמיד אפשר להתפשר מעט ולרדת למשהו חזק קצת פחות.

פורסם
  • מחבר

אז המעבד שהוצע יהיה יותר טוב ממעבד של AMD עם ג'יגה בייט?

ובקשר לספק, על מה אתה ממליץ? פשוט אני לא יודע על איזה ספק 500 מדובר זה משהו שחבר הציע לי

פורסם

אל תיקח ספק ללא דגם מדוייק זה מריח לא טוב, אם אתה לא מתכנן הוספת כרטיס מסך בעתיד גם ה-Antec EW 380 יעשה את העבודה.

ל-AMD אין מה להציע מול ה-2600 בכל הנוגע לעריכות למיניהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים