פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים חוץ מהגדרה של בוט חשוב לדעת שאם מוסיפים קשיח אז אותיות של קונניםיכולים להשתנות ואז מערכת ישנה שלך לא תעלה גם אם תעשה לה בוט נכון!!
פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים מחבר באיזה לוח מדובר? וכן, כאשר הקשיח מחובר.Motherboard Name: Intel Pearl Creek DG31PR
פורסם 2012 בפברואר 1613 שנים יש לך תפריט של boot (לפני exit), שם אמורה להיות אפשרות של סדר הקשיחים, משהו כמו hard drive order/sequenceתוודא שהקשיח הראשון הוא לא מה שהוספת.
פורסם 2012 בפברואר 1713 שנים מחבר בעיה חדשה צצה -כאשר חיברתי , לא קרה כלום (המחשב נדלק כרגיל אך לא רואים במסך כלום, הכל שחור monitor going to sleep, האור במקלדת והאור בעכבר לא פועלים).מה עליי לעשות? עכשיו בכלל אני לא רואה כלום, גם כשהוצאתי את הישן הבעיה קיימת.
פורסם 2012 בפברואר 1713 שנים מחבר חיברתי את הדיסק קשיח הישן כמו לפני מספר ימים, לא עלה כלום (מסך שחור, העכבר והמקלדת לא מראים כלל אור), ולאחר מכן הוצאתי בעדינות. אבל המחשב למטה עובד, יש תאורה, מאווררים עובדים וכו'.ממש מוזר, עכשיו אני בכלל מושבת.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אך הבעיה נפתרה, דפקתי עם היד על המחשב והסתדר.. אפשר לנעול, אני מעדיף לא להתעסק עם הדסיק הקשיח הישן יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.