עבור לתוכן

דרוש ספק למערך של 560 Ti בתקציב 400-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום! :)

אני צריך ספק למערך של 560 Ti עם OC לכרטיסים ל-900 ולמעבד ל-4.6 (פרטים למטה)

נראה שהסיסוניק 620W יהיה מעט גבולי, לא?

בכ"מ אבקש יפה המלצה לספק איכותי שיחזיק את המערכת בתקציב של 400-600 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 70 ש"ח.

המערכת:

מעבד: 2500K מתוכנן לו OC לאזור ה-4.6

זכרונות: G.SKILL Ripjaws 2X4GB הכחולים עם תזמוני CL7, פועלים ב-1600 מגהרץ.

לוח אם: ASUS P8Z68 Deluxe נבחר בגלל בן-דוד מחו"ל שהמליץ עליו בחום. (מהאלה שלא מחבבים את MSI ו-Gigabyte)

כ.מסך: EVGA GTX 560 Ti DS SC + Gigabyte GTX 560 Ti Ultra Durable מתוכננת השוואת תדרים ביניהם, ואם יתאפשר - OC נוסף.

מארז: HAF 932 מספיק מאוורר?

תודה מראש ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה

במקום אחר המליצו לי על ה- M12II 750W של סיסוניק.

היתרון הבולט שלו הוא המודולריות והאמינות, השאלה היא אם הוא שווה השקעה? הוא עולה 660 ב-TMS

http://www.tms.co.il/product/10862

פורסם

סיסוניק זו חברה טובה יותר מאנטק (אבל לא בהרבה), שני הספקים באים עם אחריות של 5 שנים. אם המדולריות לא חושבה (ולרוב זה רק עניין של סידור כבלים נכון) אפשר לחסוך את ההפרש.

פורסם
  • מחבר

כמובן שזה עניין של סידור כבלים, אבל ה-HAF 932 קמצן במרווח מאחורי מגש לוח האם ומה שעוזר לזה להיסגר כיום זו דלת האלומיניום (אני לא בטוח...) החזקה שלו..

בנוסף, אני רוצה שהכל יהיה שקט, לסיסוניק יש יתרון כלשהו?

פורסם

יש מספיק מקום ב HAF 932, מניסיון של הרכבה שלו, הדלת שלו מהצד מגיעה עם "בליטה" בייחוד לכבלים. ושוב כפי שאמרתי, חוץ מהמודולריות אין שום יתרון בולט.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה רבה

חסכת לי כמה שקלים ;D

נראה בסוף השבוע אני אלך ל"שופינג" ואקנה את כל הדברים.

פורסם

סבבה, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

סיסוניק זו חברה טובה יותר מאנטק (אבל לא בהרבה)

אני ממש מצטער אבל אני חייב להבהיר משהו. אין דבר כזה שחברה יותר טובה מאחרת

בוחנים מוצר לפי היכולות שלו ומחליטים בהתאם למחיר. כמו שלסיסוניק יש ספקי כח איכותיים ומשתלמים כך גם לסיסוניק לאנטק.

אם הספק הזה היה יותר זול הייתי ממליץ עליו (ואני לא משוחד)

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6359

למה? יותר הספק על הנייר, יותר הספק מחוץ לנייר, רזרבות מטורפות (עד 930W מחזיק את כל ההתקנים שלו במלואם), מאוורר גדול ושקט, חמש שנים אחריות, חצי מודולארי, חלוקת מסילות נכונה למערך SLI\CFX

אבל לצערי במשך הזמן המחיר שלו פשוט לא רוצה לרדת

פורסם

מסכים לגבי הטענה שלך, ההבהרה שלי הייתה בהתייחס לשני הדגמים הספציפיים. ואכן יש לקחת גורמים נוספים כגון סדרה, יחס/מחיר, נצילות, הספק וכו'.

הספק שהזכרת מעולה אבל לצערי נופל בין הכיסאות בגלל המחיר, כמו ספקים של CORSAIR / ENERMAX שלרוב מתומחרים בצורה לא הגיונית בארץ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

עכשיו אני מבולבל.. אם האנטק יותר טוב (יש לי נסיון איתם ואני יודע שהם איכותיים) אז אוכל אולי לדחוס אותו בתקציב...

אבל אני רואה שיש לו יותר ממסילה אחת, מסילה בודדת לא עדיפה?

כי אני לא רוצה להסתבך עם חיבורים (את זה לההוא ואז את ההוא לזה..) אבל, אמרת 930W?! :o

זה ממש מטורף ומעיד על איכות יוצאת דופן.. ואם הוא שקט, אז מבחינתי הוא ניצח..

פורסם

הערך המשולב שהוא מעניק במסילת 12V כולל הוא 62 אמפר שהם 744 וואט. זה מה שהצהירו וזה גבול הצריכה שהמשתמש צריך לצרוך ולא לעבור סתם.

לגבי המסילות, הכח בהן מוקדש במיוחד לחיבורי ה-6+2PIN PCIE שלהם, כרגע מסילות של 25 אמפר כאשר לראשונה מחובר לוח האם והמעבד ולשאר חיבורי הכח לכרטיסי המסך. אני עם הספק הזה כבר שנה וחצי והספקתי להריץ עליו הכל, צמדים של HD6970 ושל 7970 ואפילו מעט שלשות.

אני לא מצדיק 650 שקלים על ספק כח למטרה שלך אבל מבלי להתייחס למחיר מדובר במוצר מדהים שנותן תוצאות יוצאות דופן בכל תחום.

לא רוצה להמשיך ולתת לך להריר, אבל ההחלטה בידך, גם אם תיקח סיסוניק 750JS זה יהיה בסדר גמור ויספיק בהחלט

פורסם
  • מחבר

את ה-JS לא אקח..

אני אראה איך יסתדר, או ה-750 HCG או ה-TP....

בינתיים אמשיך לקרוא ביקורות.. ;D

תודה בכ"מ :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים