פורסם 2012 בפברואר 313 שנים הייאני עושה תואר בהנדסת אלקטרוניקה והתחלנו לגעת בקטנה בלולאות forוקיבלנו את השאלה הבאה..כתבו תוכנית שקולטת 20 ומדפיסה רק את המספרים החד ספרתיים שבניהם.שהדגש הוא לפתור את זה רק באמצעות if, for ללא array או כל דבר אחראיך אני שומרת את המספרים אחרי התנאי מבלי ש"ייעלמו" לי מחוץ ללולאה?
פורסם 2012 בפברואר 313 שנים לפי מה שכתבת, את לא צריכה לשמור אלא להדפיס למסך. אם מספר עומד בתנאי, הדפיסי אותו.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים ברוכה הבאה לפורום.תערכי בבקשה את הכותרת כך שתכיל את השפה בה את עובדת, ותעיפי את ה"דחוף". שום דבר פה לא דחוף.
פורסם 2012 בפברואר 413 שנים באמת אני רוצה לעזור לך.אבל באיזה שפה את כותבת..?אם JAVA רלוונטי בכייף אני יסביר לך, אך לבצע את התרגילשבת שלום
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים תערכי בבקשה את הכותרת כך שתכיל את השפה בה את עובדת, ותעיפי את ה"דחוף". שום דבר פה לא דחוף.לא רוצה, לא צריך...ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.