עבור לתוכן

תרד הכרזות וחדשות בכל ה DLC's

Featured Replies

פורסם

יש עוד מקורות?

• תגובות 136
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חיפשתי באינטרנט ואין תאריך מדויק, רק מדברים על כך שזה יהיה ביוני. אבל אני מניח שהתאריך שהבאתי הוא אמין, כי הבחור שמוכר CD-KEYS האלה הוא נציג רשמי של EA באזור שלו ברוסיה.

פורסם

מעולה!

חדשות טובות, אני רק מקווה שישנו כמה דברים בעדכון הבא, הרסו משהו במשחק, לא יודע להצביע על משהו ספציפי ...

פורסם

Battlefield Premium : June 4th

<blockquote>Battlefield™ Premium will land you a number of content drops with unique in-game items not available anywhere else. First out is the one-of-a-kind Premium knife and black dog tag, plus a set of soldier camos, weapon camos, dog tags and Assignments that will make sure you stand out and get more personalization options.

ראיתם את זה? פשוט מגעיל. עושים COPY/PASTE ממה ש ACTIVISION עושים עם שירות ELITE שלהם.

</blockquote>

פורסם

Battlefield Premium : June 4th

<blockquote>Battlefield™ Premium will land you a number of content drops with unique in-game items not available anywhere else. First out is the one-of-a-kind Premium knife and black dog tag, plus a set of soldier camos, weapon camos, dog tags and Assignments that will make sure you stand out and get more personalization options.

ראיתם את זה? פשוט מגעיל. עושים COPY/PASTE ממה ש ACTIVISION עושים עם שירות ELITE שלהם.

</blockquote>

האמת היא שעלית הוא הרבה יותר מזה , פה נראה שיש קצת תוכן , עלית הוא ממש שירות מלא עם הרבה תוכן , כולל סרטוני וידאו וכו'.

פורסם

רק חבל שהם מבטיחים שELITE יגיע למחשב כבר כמעט שנה שלמה ועדיין אין שום סימן שזה אי פעם יגיע.

פורסם

נחמד מאוד, שינוי מרענן.

אני רק מקווה שלא יוסיפו עוד שטויות בעדכון הזה ויהרסו עוד חלק במשחק.

פורסם

מתי ניתן יהיה לקנות אותו?

פורסם

אפשר לקנות את פרימיום כבר עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים