פורסם 2012 בפברואר 513 שנים זה: קירור למעבד:[table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪45[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 מחיר: ₪772[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית כמות: 1 מחיר: ₪407[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪370[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 מחיר: ₪568[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 60GB Sata3 Force3 550/490 כמות: 1 מחיר: ₪564[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version כמות: 1 מחיר: ₪1630[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪98[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תתחדש
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים אני לא מבין למה כל המפרטים האלו אם כולם דומים?הרי המליצו לך ואמרו לך שבתקציב נכנסים זוג 6850 שאומנם חלשים יותר ככרטיס אחד אבל חזקים בהרבה מ-GTX570 בודד ואף זולים ממנו, אז למה אתה מתעקש על הכרטיס הזה?* ללא מערך כרטיסים אין טעם בלוחות כאלו.Rounded000בפעם האחרונה, תפסיק להציף את הפורום במפרטים בטח ובטח שאלו אותן מערכות שנתנו שניה לפנייך!
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים אגב, מבצע ב-IQPC על GTX570 הופך אותו למשתלם יותר:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8981
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר אני לא מתעקש על הכרטיס הזה,פשוט שמעתי והצדיקו אותי בפורום שיש בעיות אם מערכי כרטיסים.gil28 שמעתה פעם על החברה הזאת, לא מכיר אותה,אתה יודע אם היא אמינה ?
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים החברה הזאת מגיחה פה ושם ומציעה כרטיסי מסך במחירים טובים.ברשת אין תלונות מיוחדות עליה ובכל מקרה היא מרכיבה רק את הלוח המודפס והקירור. את העיקר (המעבד הגרפי) בכל מקרה מייצרת NVIDIA.אין שום בעייה עם הכרטיס הזה.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים עד כמה שאני יודע manli היא חברה עצמאית.על פי מה קבעת שהיא בינונית? אמנם מחלקת השיווק שלה לא עושה רעש וצילצולים אבל בנתיים הכרטיסים שלה קיבלו ביקורות טובות.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות, להישאר אם המפרט של iqpc ולהחליף לכרטיס הזה,לעשות cf כמו שאמרו למעלה,מה אתם חושבים.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים מחבר בבקשה שמישהו יעזור לי להחליט סופית,איזה מהמפרטים לקחת או אחד אחר לגמרי,כרגע אני לא רוצה מערך ובגלל זה לקחתי את הgtx570,כל ההצעות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים.
פורסם 2012 בפברואר 713 שנים ofirlikזוהי ההקפצה השניה שלך שאינה עומדת בחוקים!אל תכריח אותי לתת לך אזהרה, אתה תמצא את הסבלנות הנדרשת בדיוק כמו כולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.