עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לגיימינג עד 5.5k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומה עדיף זה או זה של iqpc

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה:

קירור למעבד:[table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1

מחיר: ₪45[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte Z68X-UD3H-B3

מחיר: ₪772[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית

מחיר: ₪407[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪370[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2

מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12

מחיר: ₪568[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 60GB Sata3 Force3 550/490

מחיר: ₪564[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version

מחיר: ₪1630[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪98[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

תתחדש :jump::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין למה כל המפרטים האלו אם כולם דומים?

הרי המליצו לך ואמרו לך שבתקציב נכנסים זוג 6850 שאומנם חלשים יותר ככרטיס אחד אבל חזקים בהרבה מ-GTX570 בודד ואף זולים ממנו, אז למה אתה מתעקש על הכרטיס הזה?

* ללא מערך כרטיסים אין טעם בלוחות כאלו.

Rounded000

בפעם האחרונה, תפסיק להציף את הפורום במפרטים בטח ובטח שאלו אותן מערכות שנתנו שניה לפנייך!

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעקש על הכרטיס הזה,פשוט שמעתי והצדיקו אותי בפורום שיש בעיות אם מערכי כרטיסים.

gil28 שמעתה פעם על החברה הזאת, לא מכיר אותה,אתה יודע אם היא אמינה ?

פורסם

החברה הזאת מגיחה פה ושם ומציעה כרטיסי מסך במחירים טובים.

ברשת אין תלונות מיוחדות עליה ובכל מקרה היא מרכיבה רק את הלוח המודפס והקירור. את העיקר (המעבד הגרפי) בכל מקרה מייצרת NVIDIA.

אין שום בעייה עם הכרטיס הזה.

פורסם

MANLI זה חלק מ PCPARTNER ו ZOTAC תבדוק אצל מידי קום.

(חברה בנונית)

פורסם

עד כמה שאני יודע manli היא חברה עצמאית.

על פי מה קבעת שהיא בינונית? אמנם מחלקת השיווק שלה לא עושה רעש וצילצולים אבל בנתיים הכרטיסים שלה קיבלו ביקורות טובות.

פורסם

הטכנאי של מידי קום אמר לי.אני מכיר אותו אישית לכן הוא אמר לי את האמת.

פורסם

אני אשמח אם תבקש ממנו הוכחה.

פורסם

אין לו סיבה לשקר לי הם היבואנים רק הוא מכיר אותי אז הוא אמר לי את האמת.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות, להישאר אם המפרט של iqpc ולהחליף לכרטיס הזה,לעשות cf כמו שאמרו למעלה,מה אתם חושבים.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

בבקשה שמישהו יעזור לי להחליט סופית,איזה מהמפרטים לקחת או אחד אחר לגמרי,כרגע אני לא רוצה מערך ובגלל זה לקחתי את הgtx570,כל ההצעות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים.

פורסם

ofirlik

זוהי ההקפצה השניה שלך שאינה עומדת בחוקים!

אל תכריח אותי לתת לך אזהרה, אתה תמצא את הסבלנות הנדרשת בדיוק כמו כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים