עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לגיימינג עד 5.5k

Featured Replies

פורסם

הנה שני מפרטים שקיבלתי מtms וiqpc הם לא כוללים מעבד כי השגתי אותו מראש בזול i7 2700k אז המחיר הכולל של המחשב ללא המעבד הוא 4700-4800 מקסימום.

המחשב הוא בשביל להריץ משחקים כמו bf3 באיכות טובה(רזולוציה 1080 על 1920) וגם בשביל משחקים בעתיד,רמת שקט 6-7,אני לא רוצה oc.

הנה המפרטים:

tms:

[table][tr][td]לוח אם[/td][td]Biostar TZ68A+ for socket 1155 Sata 3 + USB 3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1[/td][td]

₪314[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש[/td][td]

1[/td][td]

₪349[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]FSP Aurum 700W Gold 90+[/td][td]

1[/td][td]

₪613[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][td]

2[/td][td]

₪101[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td][td]

1[/td][td]

₪580[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Corsair 60GB Sata3 Force3 550/490[/td][td]

1[/td][td]

₪572[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1[/td][td]

₪1591[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][td]

1[/td][td]

₪94[/td][/tr][tr][td]הרכבה[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1[/td][td]

₪0[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:[/td][td]

10[/td][td]

₪4315[/td][/tr][/table]

iqpc:

[table][tr][td]

לוח אם:

[/td][td]

ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי

אחריות: שלוש שנים.

מחיר: ₪644

[/td][/tr][tr][td]

זיכרון:

[/td][td]

KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי

כמות: 2

אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן.

מחיר: ₪125

[/td][/tr][tr][td]

כרטיס מסך:

[/td][td]

GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי

מחיר: ₪1730

[/td][/tr][tr][td]

צורב DVD:

[/td][td]

LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי

אחריות: שנתיים.

מחיר: ₪114

[/td][/tr][tr][td]

מארז:

[/td][td]

ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי

אחריות: שנה.

מחיר: ₪314

[/td][/tr][tr][td]

ספק כוח:

[/td][td]

ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי

מחיר: ₪426

[/td][/tr][tr][td]

קרור למעבד:

[/td][td]

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2

אחריות: שנה.

מחיר: ₪144

[/td][/tr][tr][td]

דיסק קשיח:

[/td][td]

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי

מחיר: ₪580

[/td][/tr][tr][td]

דיסק קשיח 2:

[/td][td]

HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש !

מחיר: ₪575

[/td][/tr][tr][td]

הרכבת מחשב:

[/td][td]

"הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים

מחיר: ₪84

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

מחיר סופי: ₪4861

[/td][/tr][/table]

תודה לעוזרים

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2 המפרטים לא מאוזנים וכוללים רכיבים יקרים ומיותרים.

לא הבנתי מה אמרת פה,

ציינת שהשגת לוח אם בנפרד אך 2 המפרטים כוללים לוחות אם שונים.

אני מניח שהתכוונת למעבד שכבר נמצא אצלך, אם כך מהו המחיר הכולל של המערכת ללא המעבד? 4700-4800?

אני מציע שתענה על הסטיקי שבראש העמוד אין כאן חצי מילה על שימושי המחשב, רמת השקט הרצויה וכו'.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ערכתי את ההודעה,לא הייתי מרוכז כשרשמתי את זה, עכשיו בבקשה אם אתה יכול לתת לי את דעתך תודה

פורסם

ללא OC, בשני המקרים הספקים הם לא משתלמים מהבחינה שהם יקרים וגדולים על צורכי המערכות בהרבה.

רק במפרט מIQPC, כללת קירור למעבד. תכלס, אפשר לקבל יותר ביצועים במסגרת התקציב עם מערכת עם זוג 6850, במקרה הזה עדיף יהיה להשקיע בלוח תומך CF ובספק 650W. בעוד שלוח תומך יעלה מעט יותר, זוג 6850 יעלו מעט פחות מGTX570 בודד. ספק 650W כבר החשבת במחיר, כך שזה יוצא בערך כמו המפרטים הנ"ל בהחלפה לזוג 6850 וללוח תומך CF X8,X8.

פורסם

כשאתה אומר להריץ BF3 על מקסימום, אני מקווה שאתה מדבר על רזולוציית FHD? (מה שאומר שלא נתת שום נתון על המסך שברשותך).

אם הרזולוציה היא FHD מה ש-yz101 אמר נכון אחרת גם כרטיס הרבה יותר חלש יעשה כאן את העבודה.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מעדיף מערכת אם כרטיס מסך אחד אבל בעתיד שקלתי אולי לעשות sli.

פורסם

גם לכרטיס מסך בודד של GTX570 וגם ל-CF של 6850 יספיק ספק של 620

בבקשה לינק לספק מאתרים שמהם קיבלת את המפרטים

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8839

או

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6334

http://www.tms.co.il/product/10421

אם אתה רוצה בעתיד לשעות SLI של GTX570 ספק של 620 לא מספיק

פורסם
  • מחבר

עזבו עכשיו לגבי הsli מה אתם חושבים שכדאי לשנות.

פורסם
  • מחבר

ושמעתי שמועות שמערכי כרטיסים עושים בעיות במחשב האם זה נכון ?

פורסם

אישית אני לא ממליץ על CF שכן כמו שאתה רואה דורש ספק חזק יותר + מחמם תמארז + עדיין יש בעיות תאימות ובעיות אחרות ( נכון זה משתפר אבל עדיין ... )

לך על ספק 550W\650W של סיסוניק

בקשר לכרטיס מסך ... הייתי הולך על HD6950 שעולה בסביבות 1300-1400 ויש כאלו ( כמו ב TMS ) שרוב הסיכויים נפתחים ל HD6970 שלדעתי שווה את זה ...

השאר נראה אחלה במיוחד המפרט השני ...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

ושמעתי שמועות שמערכי כרטיסים עושים בעיות במחשב האם זה נכון ?

בהצעה השניה הייתי לוקח ספק ENERMAX ואת הלוח הייתי משאיר

פורסם
  • מחבר

ומה אתם אומרים על המפרט הזה:

[table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1

מחיר: ₪45[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte Z68X-UD3H-B3

מחיר: ₪772[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית

מחיר: ₪407[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪370[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2

מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12

מחיר: ₪568[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 60GB Sata3 Force3 550/490

מחיר: ₪564[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version

מחיר: ₪1630[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪98[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

סה"כ: ₪4694

אם המפרט הזה טוב,מה אתם ממליצים זה או זה של iqpc

פורסם

המפרט האחרון אחלה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים