עבור לתוכן

השילוש הכי משתלם ב1.1K לשימוש כללי וקצת OC

Featured Replies

פורסם

^ לא נכון, AMD קנתה את ATI שהיא בכלל חטיבת הגרפיקה שלה (או לפחות הייתה עד שהיא שונת גם היא ל-AMD. (AMD עצמה קשורה למעבדים ומזוהה עם מעבדים (CPU) לאומת ATI שעד היום מזוהה יותר עם ליבות גרפיות (GPU), למרות שהיום היא כבר נכללת כ-AMD.

כך שאפשר לומר ש-AMD ו-ATI הם אותה חברה כך זה פחות מתאים להקשר של המעבדים (CPU), אלא יותר לשוק כרטיסי המסך.

• תגובות 45
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין מעבד מרובע ליבות של ATI. הכוונה היא כנראה להמלצה הקודמת AMD A8-3870K

מצויין! יש מעבד. יש זיכרון (סטיק של 4 גיגה).

עכשו חסר רק לוח.

אגב, למה ה FX-4100 לא עדיף במיקרה הזה? עולה איזה 100 ש"ח פחות מהA8...

פורסם

הלוח שהצעתי זול מאוד, איכותי ומפוצ'ר.

ה-A8 חזק יותר מה-FX-4100.

מצד שני סוקט ה-+AM3 שה-FX-4100 משתמש בו כנראה יהיה טוב יותר לשדרוגים בעתיד מאחר וסוקט FM1 הולך להיות מוחלף ב-FM2...

פורסם
  • מחבר

וגם המכפלה שלו פתוחה, לא? (בזיגזג לפחות כתוב שהFX עם מכפלה פתוחה...)

יש המלצה ללוח עבור הFX?

כמה הם שונים? בעובדה רגילה אני אשים לב לזה? סך הכול אני לא מריץ דברים כבדים, אז אם ההבדל לא משמעותי מאוד אז אולי לא שווה לי

פורסם

לשימושים שלך אתה לא תרגיש הבדל עם שום מעבד מודרני. גם OC כנראה שלא תרצה (תצטרך) לעשוץ

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אז אפשר בבקשה המלצה ללוח בשביל הFX? (כדי שאני כבר אפסיק להציק לכם בעניין :))

פורסם
  • מחבר

אממ... אפשר בבקשה לוח שהוא לא מיני ATX (לא אוהב צפיפות בלוח...) ובלי כרטיס מסך מובנה (סתם מייקר עד כמה שאני יודע)

וגם ממה שראיתי אין לו תמיכה ברשת אלחוטית... יש לוחות ATX רגילים שיש להם תמיכה ברשת אלחוטית? (אני יכול לקנות מקלט רשת ב-100 ש"ח, אבל הייתי מעדיף שיהייה אחד מובנה... פחות חוטים בבית).

תודה!

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הלוח.

יש איזה מעבד זול יותר (מתחת ל-500 ש"ח) שיתאים לו? מסתבר שלא נשאר לי תקציב לשאר החלקים... HD ב-450 ש"ח?! TF'?

פורסם

בוא נעשה לעצמינו טובה ונפתח דיון בפורום מפרטי מחשב?

בגלל שכל חלק תלוי ברכיב אחר גם מבחינת תקציב, זה יקל עלינו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524907.new#new

אגב, זיכרון ב-100 ש"ח זה פיקצייה... רק מקום אחד מוכר את זה במחיר הזה... זיכרונות נורמאליים במקומות אחרים עולים 140 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

וזהו... זה הדבר היחיד.

אני רוצה לקנות את כל המחשב בזיגזג או בKSP, ולא מצאתי אצלם כזה דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים