עבור לתוכן

השילוש הכי משתלם ב1.1K לשימוש כללי וקצת OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בבקשה בהמלצה ללוח + מעבד + זיכרון שישמשו לעבודה כללית (הרצה של WIN 64 ביט) עם אופציה לOC קל במידת הצורך (= לוח יציב, רצוי אסוס או גיגבייט)

אני לא מחפש חיבורים מיוחדים בלוח, רק 6 USB לפחות, ולא חובה USB 3.0. בלי כרטיס מסך מובנה, לוח בגודל רגיל (לא מיני)

4 גיגה זיכרון בתצורה של 2 סטיקים (אם לא נכנס 4 גיגה אז בעיקרון גם 2 יספיקו, בתצורה של סטיק אחד)

מעבד רצוי בלי ליבה גרפית (אלא אם היא משמשת כליבת עיבוד נוספת לשידרוג הביצועים הכלליים של המעבד)

התקציב לצורך העניין זה 1100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג ב100~150 ש"ח אם השידרוג מצדיק את זה.

תודה לעוזרים! :)

• תגובות 45
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

140 צפיות ובלי תגובה 1?

פורסם

אני לא כל כך הבנתי את מה שאמרתה על הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

אם נכנס 4 גיגה בתקציב אז אני מעדיף שזה יהייה שני סטיקים של 2 גיגה (2X2)

אם לא נכנס 4 גיגה אלא רק 2, אז שיהייה סטיק אחד (1X2) ולא שני סטיקים של 1 גיגה

פורסם

הבקשה שלך בלתי אפשרית.

פורסם
  • מחבר

מה?

למה?

פורסם

אם זה אינטל:

מעבד הכי זול שמתאים ל-OC, הוא 2500K, הוא כבר עולה כ-1000 ש"ח (קצת יותר בעצם).

מעבר לזה אתה צריך מאוורר, לוח, זכרונות... לוח ל-OC יקר יותר כמובן.

בקיצור אם אתה רוצה OC, תצטרך להפרד מכ-2000 ש"ח.

בהנחה שאתה לא מתעסק ב-OC, בהחלט אפשר... לעבודה כללית וגם גיימינג. תחשוב על i3 ולוח תחפש לפי מחירים... כל אחד נותן את מה שביקשת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה הכי גדולה שלי זה שאני לא יודע מה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים.

אני לא מחפש מעבד לשבור שיאי OC... אני מחפש מעבד שאפשר להאיץ אותו ב-5%, משהו כזה... בשביל זה לא צריך מפלצות ולא קירור מיוחד.

אני מעדיף לחסוך 100 ש"ח על מעבד ולהשקיע אותם בלוח טוב, ולעשות OC למעבד כדי שיהייה ברמה של המעבד היקר יותר.

אפשר גם הצעות לAMD?

פורסם

Dimka צודק.

הוא עדיין יכול ללכת על מעבד AMD פשוט יותר שמאפשר OC, אבל בשביל לשבור שיאי OC זה מצריך ממך קצת יותר כסף כמו שכבר נאמר.

פורסם
  • מחבר

שוב: אני לא מתכוון לשבור שיאי OC!

אני צריך מעבד סביר ולוח שמאפשר לבצע OC קל ויציב בסכום כולל של 900~1000 ש"ח, כדי שישאר לי עוד כמה שקלים לזיכרון.

פורסם

בלתי אפשרי עם אינטל, הם חסמו את האפשרויות של האוברקלוק. אפשר רק למעבדים עם turbo שהם יכולים להוסיף את הטורבו לתמיד לכל הליבות או מעבד עם האות K בסוף הדגם.

אולי עם AMD אפשר.

פורסם
  • מחבר

OK, אז אפשר בבקשה המלצה למערכת מבוססת AMD?

אם לא, אז תרדו מהOC. מה המערכת הכי משתלמת שאני יכול להרכיב?

פורסם

בוא תסביר לי מה ההגיון בלעשות OC של 5 אחוז..

פורסם
  • מחבר

כדי לחסוך במעבד ולהשקיע בלוח.

לקנות מעבד נגיד שעובד ב2.9GH ולהאיץ אותו ל3.1GH, על לוח עם צ'יפסט וסוקט מתקדמים\ יציבים\ מהירים\ וואטבר יותר טוב מלוח אחר זול יותר

פורסם

לפי הרישות האלה אפילו AMD לא תימצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים