עבור לתוכן

איך נוצר העולם?

איך נוצר העולם? 702 הצבעות

1. 1. איך נוצר העולם?

• המפץ הגדול
    • הקדוש ברוך הוא ברא אותו
    • שילוב בין איזשהו כוח עליון לאבולוציה
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמה פאקינג בולשיט בהודעה אחת אל תדבר על מה שאתה לא מבין אני אפילו לא יאלץ את עצמי לענות לך!

ולמה אתה מדבר על משהו שאתה לא מבין בו?

• תגובות 108
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולמה אתם גוררים דיון לפסים אישיים?

כל הכביסה המלוכלכת תעשו בפרטי, לא פה.

פורסם

השאלה הגדולה באמת היא מנין בא כל החומר שיצר את היקום שבו אנו חיים כעת, מאיפה הוא בא, כמו שאחרים כבר אמרו, שום דבר לא נוצר מכלום.

ועוד דבר, לגבי התאוריה שהיקום יתכווץ לאותו כדור שהתחיל אותו בסופו של דבר, מדענים גילו שהכוכבים והגלקסיות מתרחקים אחד מהשני אפילו מהר יותר מבעבר, ושכנראה יש אנרגיה שלא ידועה לנו שמניעה את זה.

פורסם

או שאלה עוד יותר גדולה - כדור הארץ נמצא ביקום, אבל איפה נמצא היקום? ומה שאחריו? והלאה...

פורסם

כמה דברים ל eda

1. תנך ניכתב עי בן אדם והוא כתב מה שראה בערך והוסיף כמה דברים מי שלו כי פעם לפני הרבה זמן כידיע לכולם לא כתבו ספרים

ו לא ידעו מה זה דיו ו הסיפורים סופרו מי פה לאוזן ו עם הזמן הגירסה הישתנה עוד ועוד וכל אחד כתב מה שרצה. ואיך לעזאזאל אפשר היה לכתוב שהוא הקדום מי כולם מאיפה האיש בעצמו יודע . ועוד מה שהוא האדם לא אמור לדעת למה היקום נוצר או איך יעלם המוח שלנו מוגבל וסה"כ הוא עובד על איזה 10% מי תוך 100% ויש הרבהפרופסורים שניסעו לפתור את התעלומה שהיו סגורים בחדרם ימים עם החישובים ניכנסו לבתי משוגעים כי פשוט משהו מגביל את הידע או שכך תוכננו.

פורסם

יש דיי הרבה סברות. אחת מהם היא המפץ הגדול שגם אני מאמין בה. למה רואים בה כסברה מדעית והגיונית? משום שכל הזמן, תמיד שמים לב שכל הכוכבים מתרחקים מנקודה מסוימת. בשביל שהם יתרחקו צריך היה לקרות משהו בנקודה הזאת שיגרום להם להתרחק, וזאת התאוריה שהיה מפץ גדול מאוד בנקודה זו שגרם לכל הכוכבים להתרחק ממנה.

בקשר לשאלה של מישהו פה, "איך הכל התחיל?" זאת שאלה שלעולם לא תיהיה עליה תשובה. כאן ניכנסת התאוריה של דרווין, שהכל התחיל מכמה סוגי חלבון שהתחברו ולאחר מן נוצר התא וכך הלאה עד היום לבני האדם. אבל תמיד אפשר לשאול, "מאיפה הגיעו הכמה סוגי החלבון האלו?" וכך הלאה, וזאת שאלה שאי אפשר לדעת.

פורסם

רוצים תשובה - התשובה הכי פשוטה, והנכונה אגב, היא שלעולם לא נדע כיצד נוצר היקום, ואפילו אם נדע לעולם לא נתפוס זאת פשוט מכיוון שמוח האדם טיפש מדי על מנת לתפוס מושגים אינסופיים.

בעברית - הדפקט הוא לא ביקום , אלא במוח שלנו ;D

פורסם

"ככל שאנחנו מגלים יותר, אנחנו מגלים שאנחנו יודעים פחות"

פורסם

Internal דבר ראשון עם אתה מנסה לשחק אותה חכם תלמד לכתוב! דבר שני כמה שטויות בהודעה אחת ! כל מי שעשה בגרות בתנ"ך (י"ב בדרך כלל) או שיש לו מושג מהחיים שלו לא היה רושם מלא שטויות מטומטמות בהודעה אחת.

פורסם

מישהו מכיר את תאורית גלגול הנשמות? (ברור שכן) אז לפי התאוריה שלה מה שהתחיל את החיים היה המפץ הגדול שה' חילק את את עצמו לפווווול חלקים שהתחלקו לנשמות ובכל אחד מאיתנו יש ניצוץ אלוהי וכולנו ביחד ה' אחד ושכולם מסיימים את תהליך גלגול הנשמות הם הולכים להתחבר שם למעלה לקומץ גדול של אלוהים ואחרי שכולם יסיימו את גלגול הנשמות ה' יתאחד וכולם יחחיו בעולם הבא לנצח

וכל מני שטויות כאלה...

פורסם

ITERNAL צודק ב100% ואין שום קשר בין הכוונה של התגובה שלו לבין שיכול ליהיות שהוא דיסלקט ויש לו שגיאות כתיב....

בכל מקרה הוא צודק

פורסם

חהחה כדי שתדע אז עשיתי כבר את הבגרות בתנך(הדבר הכי מטומטם בעולם) טוב טוב לך שב עם הדוסים חברים שלך ואם היה כתוב בתנך שנוצרנו מי חרא אז היתה מאמין כי זה יאנו ספר קדוש בלה בלה

ו לגבי שגיאות הכתיב אני פשוט לא רגיל לכתוב בעיברית בדרך כלל אני כותב רק באנגלית...

פורסם

התורה היא דת מטופשת ומי שמאמין שביגלל שפייפר אחד עם כיפה כתב שאסור לאכול חזיר לא יוכלו חזיר אז הוא אידיוט

ובמיחוד אלה שלא אוכלים חזיר הם מטומטמים.. ואני אגיד תאמת אני מאמין שיש כוח עליון ואני לא מאמין שקוראים לו אלוהים (זה רק שם חיבה)

אני רק מאמין שמישהו גרם לדברים לקרות כפי שהם קורים ויקרו והיה גורם שיצר את הכוכב הענק שהתנפץ (המפץ הגול) ושלפני המפץ הגדול הוא יצר את החלל

ולזה שעכשיו אני לובש משקפיים יש גם משמעות אלוהית כל שהיא

הכל פה היה רציני עד לקטע עם המשקפיים

ד"א: שאבי: "פינגי?"

פינגי: "מה?"

שאבי: "גם אתה רוצה משהו?"

פינגי: "אני רוצה משקפיים"

כך אמרו חברי פרפר נחמד

פורסם

טוב אתה החכם הגדול שיגיד מה התנ"ך מה הוא לא אתה אותו חכם שיתנגד לאנשים שלמדו וחקרו כל החיים שלהם והביאו הוכחות...

מה הקשר דוסים?! (אדיוט אחד) אני לא שומר שבת (לא שאני מתגאה בזה חס וחלילה) אבל רק שתדע שכל אחד כזה הרבה יותר טוב ממך, ואני לא מאמין בזה והולך כמו עדר, כמו שאתה ועוד מישהו אמרו אני מאמין בזה כי ככה אני וכי זה הכי נכון מבחינתי וכי זה אמיתי!

פורסם

איזה הוכחות בדיוק...? תקשיב זה בעיה שלך שאתה חושב שאתה כזה גבר ומשחק לי אותה דתי.... ואחי, אתה חי בסרט אם אלו הדעות שלך....

צריך להתחיל להתייחס לחיים כמו שהם במציאוווווות של המציאווות של המציאווות בלי אף אלוהים מסביב! כי האלוהים הוא כוללההה מקור בריחה לדוסים שלא רוצים ללכת לצבא

אז אתה יכול לשבת בבית וללמוד תורה לא איכפת לי אבל זה לא אני שיוצא טמבל.... לפחות אני עושה משהו עם החיים שלי ולא משקיע אותם בלדבר לעצמי ולחשוב שמישהו שומע אותי כמו כל המופרעים לומדי תורה האלה.

ואני שוב אומר שאני פשוט לא מאמין בתורה אבל אני בהחלט מאמאין בכוח עליון כל שהוא

ולכל אחד יש גורל ולא תוכלו לשנות אותו גם אם תתפללו החיים הם כל מה שיש לנו ולא צריך לבזבז אות לשווא על התפללות ולמידת אגדות

שלא קרו מעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים