עבור לתוכן

לא מרוצה מהשרות של טריפל סי (יוטיוב איטי בסרטונים, אין שירות חיבור ללא חייגן)

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים, דנתי איתכם על השירות הגרוע של בזק בינלאומי, ועל העניין של מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב, והמליצו לי לעבור לטריפל C, כי טענו שהם הכי טובים.

אני מרגיש שהשירות שלהם הוא גרוע ביותר.

לא רק שהמצב ביוטיוב נהיה יותר גרוע, גם אין להם שירות של חיבור ללא חייגן ויש אצלם גם הרבה מאוד ניתוקים במהלך שיחות טלפון עם התומך הטכני (זאת למרות שכאשר אני מחייג מחדש, בדר"כ אותו התומך עונה מחדש), ויותר מדי פעמים אני מגיע למרכזנית שלהם, שאומרת לי שהגעתי למרכזיה ושכל הקווים תפוסים ומציעה לי להשאיר מספר טלפון שיחזרו אליי, שתכופות מתפתח לוויכוח שסיומו בהכנסתי לתור ע"י המרכזנית (כמובן שאני מבקש ממנה להכנס לתור, כיוון לפי דברי האתר של אינטרנט ישראל: "במידה ואתם רוצים פתרון עכשיו, אך הנציג שאליו הגעתם מציין שהגעתם "למרכזיה", ואתם לא מעוניינים לחכות שיתקשרו אליכם, תבקשו מהם שיחזירו אתכם לתור."), וזה קורה כמעט כל הזמן.

מה שלמדתי פה, זה שספקי אינטרנט זולים וקטנים, הם גם בעלי שירות בהתאם (על אינטרנט רימון אין בכלל על מה לדבר. זה ספק שחוסם תוכן תכופות ללא בקשתך).

עכשיו רק נותר לי לדעת: איזה מבין שלושת ספקי האינטרנט הגדולים (בזק בינלאומי, 012 סמייל ו-013 נטוויזן), הייתם ממליצים, ומה הביצועים של יוטיוב אצלם? האם כדאי לי לחזור לבזק בינלאומי ולקבל גיימר? (יש לציין שחיבור לבזק בינלאומי עם חייגן אוטומטי ובלי גיימר לפני המעבר לטריפל סי, היה אף הוא יותר טוב מטריפל סי).

בנוסף, רציתי לשאול איזה ספק תשתית אינטרנט הייתם ממליצים לי כמי שגר באיזור חיפה והסביבה: הוט או בזק?

ועוד משהו קטן: האם חיבור דרך נתב, הוא יותר טוב מחיבור ישירות לשרתי הוט (ללא חייגן)?

פורסם

לא טוב לך, תעבור.

עם גיימר אמור להיות טוב יותר וגם עם power NGN.

אם הנתב תקין החיבור אמור להיות בסדר.

פורסם

אני באותו המצב שלך, אני כבר מעל שבועיים עושה בדיקות בSPEED TEST ולא עובר את ה5MB הורדה ויש לי חיבור של 15, כול פעם התמיכה שלהם מוציאה אותי מפגר, בוא כנס לפה, תכתוב Ipconfig, תכתוב את זה שם ותלחץ על זה, לא פעל? אז נחזור עליך ולא חוזרים בשיט.

מחר אני מתקשר להתנתק.

על יוטיוב אין מה לדבר בכלל אני רואה סרטונים באיכות הכי נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר ב-5 מגהביט, והתוצאות הן בסדר. אך יוטיוב איטי להחריד בסרטונים, ואין לטריפל סי שירות של חיבור ללא חייגן.

מסקנה: אין מנוס מלהיות עם אחת משלושת ספקיות האינטרנט הגדולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים