פורסם 2012 בינואר 2113 שנים שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים מחבר כן קראתי את זה בויקיפדיה אבל עדין לא הבנתי מה זה נותן לי השפה במה היא עוזרת את זה לא מצאתי בויקיפדיה ובשום אתר אחר. תודה.
פורסם 2012 בינואר 2113 שנים המחשב הוא יצור טיפש מאוד. הוא יודע לעשות בדיוק מה שאומרים לו לעשות. שפת התכנות זה פשוט הדרך שלך לומר לו מה לעשות.המחשב מבין שפה שנקראת "שפת מכונה". השפה הזו מכילה פקודות מאוד בסיסיות, כמו "קרא מספר מהזכרון", "חבר שני מספרים", "קפוץ למקום אחר בתכנית". פעם, בשביל לכתוב תכנית מחשב, היית צריך לכתוב רשימה של פקודות כאלה.אבל מה, יחסית קשה לכתוב תוכניות בשפת מכונה. אז לשם כך המציאו את שפות ה"עילית" (פסקל, ++C/C וכן הלאה), שהן שפות תכנות יותר נוחות לשימוש של בני אדם. המחשב סתם ככה לא מבין את השפות האלה - צריך להשתמש בתוכנה בשם מהדר (קומפיילר), שמתרגמת את הקוד בשפת העילית לשפת מכונה, שהמחשב יודע לקרוא.
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים עושה רושם שאתה צריך להשלים רקע במחשבים הרבה לפני שאתה מתחיל ללמוד שפת תכנות כזאת או אחרת.השאלה היא מה בדיוק אתה רוצה ללמוד ולאיזו מטרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.