פורסם 2012 בינואר 2013 שנים טרי טרי מ CES... נראה טוב ;D אבל FULL TOWER.. אולי הם יוציאו גם mid-tower.
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים בהחלט מארז איכותיביחוד סידור הכבלים במושלם שניתן לעשות בואני מקווה שהנציג של NZXT יביא אותו בהקדם .שבוע נפלא
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים מחבר גם הוא מכיל הרבה פלסטיק? נראה לי סטנדרטי... אני לא אהבתי את הפאנטום, הוא די מצועצע, אבל זה... אני חושב שזה שיפור משמעותי וגם יש לו כמה פיצ'רים די נחמדים כמו הונטים שיכולים להפתח\להסגר למעלה, אופציה לרדיאטור ענק עם מאווררים בפוש-פול. בהחלט לא מוצר נחות. הם צריכים לקחת את ה H2 ולתקן לו ת'כמה חרטות שהם עשו שם ואז אולי זה באמת יהיה חלופה טובה לפרקטל כי סה"כ אני חושב שרוב האנשים מחפשים מארז שהוא midtower ולא את המארזים הענקיים האלה שאמנם קל להכניס בהם קירור מים אבל מצד שני די מגושים שלא לצורך. או שבמקום זה להוציא את המארז הזה בגרסה קטנה יותר כמו שעשו לפאנטום.
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים לדעתי , בלי קשר שזה העובדה שכל המארז ניראה כמו חתיכת פלסטיק גדולה , אז גם הוא נירא כאילו לקחו שלוש מארזים לא קשורים אחד לשני בכלל ופשוט לקחו חלק מכאן וחלק משם , אני אוהב מארזים עם עיצוב טוב ולא כאלו שנראים כמו צעצוע ,כמו סדרת הCM690 II גם ה Cosmos II ניראה מדהים וגם המארזים פרקטל נראים מאופקים ומעוצבים היטב , אבל כל מארז שני מNZXT נראים כמו בן כלאיים של עשרה מארזים שונים לגמרי ..
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים מחבר לי זה נראה די הגיוני שהם מבססים עיצובים חדשים על חלק מהעיצובים הקודמים. קוראים לזה אבולוציה.
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים כשרוב החברות עושות את זה אז כן , כמו הcosmos וגם הCM690 II שמצליח לא רע , פה לדעת מה שנוצר זה פרנקנשטיין ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.