עבור לתוכן

מארז חדש - NZXT Switch 810 Full Tower Case

Featured Replies

פורסם

טרי טרי מ CES...

נראה טוב ;D אבל FULL TOWER.. אולי הם יוציאו גם mid-tower.

nzxt_switch_810_04.jpg

nzxt_switch_810_01.jpg

pG6i5.jpg

1766.jpg

פורסם

נראה ממש יפה, השאלה מתי וכמה הוא יעלה בארץ.

פורסם

לדעתי ,המארזים שלהם דיי מכוערים בזמן האחרון ...

פורסם

בהחלט מארז איכותי

ביחוד סידור הכבלים במושלם שניתן לעשות בו

אני מקווה שהנציג של NZXT יביא אותו בהקדם .

שבוע נפלא

פורסם
  • מחבר

גם הוא מכיל הרבה פלסטיק? :(

נראה לי סטנדרטי... אני לא אהבתי את הפאנטום, הוא די מצועצע, אבל זה... אני חושב שזה שיפור משמעותי וגם יש לו כמה פיצ'רים די נחמדים כמו הונטים שיכולים להפתח\להסגר למעלה, אופציה לרדיאטור ענק עם מאווררים בפוש-פול. בהחלט לא מוצר נחות.

הם צריכים לקחת את ה H2 ולתקן לו ת'כמה חרטות שהם עשו שם ואז אולי זה באמת יהיה חלופה טובה לפרקטל כי סה"כ אני חושב שרוב האנשים מחפשים מארז שהוא midtower ולא את המארזים הענקיים האלה שאמנם קל להכניס בהם קירור מים אבל מצד שני די מגושים שלא לצורך.

או שבמקום זה להוציא את המארז הזה בגרסה קטנה יותר כמו שעשו לפאנטום.

פורסם

לדעתי , בלי קשר שזה העובדה שכל המארז ניראה כמו חתיכת פלסטיק גדולה , אז גם הוא נירא כאילו לקחו שלוש מארזים לא קשורים אחד לשני בכלל ופשוט לקחו חלק מכאן וחלק משם , אני אוהב מארזים עם עיצוב טוב ולא כאלו שנראים כמו צעצוע ,כמו סדרת הCM690 II גם ה Cosmos II ניראה מדהים וגם המארזים פרקטל נראים מאופקים ומעוצבים היטב , אבל כל מארז שני מNZXT נראים כמו בן כלאיים של עשרה מארזים שונים לגמרי ..

פורסם
  • מחבר

לי זה נראה די הגיוני שהם מבססים עיצובים חדשים על חלק מהעיצובים הקודמים. קוראים לזה אבולוציה. :lol:

פורסם

כשרוב החברות עושות את זה אז כן , כמו הcosmos וגם הCM690 II שמצליח לא רע , פה לדעת מה שנוצר זה פרנקנשטיין ..

פורסם
  • מחבר

yuno.jpg?1313024232

;D

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים