עבור לתוכן

נכונה השמועה ש megaupload megavideo נסגרו?

Featured Replies

פורסם

מקסימום חוזרים לחמוריקו...

תמיד יהיה פתרון...

:)

אם הייתי צריך לשלם על כל מוצר ומשחק שהיה לי מעודי ועד היום נראה לי שאחלה משכתנא לא הייתה מספיקה... וזה רק אני.. אם נקח את כל שאר העולם אז השמים הם הגבול לספרות של הכסף...

אני לא מרחם לא על מייקרוסופט ולא על אף חברה...אני לא שמעתי שהם רעבים ללחם ואין להם איפה לישון ומה ללבוש...

ואם אין לי שפע של מזומנים בשביל תוכנות ומשחקים אז שאני לא אשחק ולא אשתמש?? :lol: :lol: :lol: :lol:

שיסגרו מצידי מייקרוסופט והיוניברסל שלהם וכל התאגידים למינהם ולא מגה אפלוד...

• תגובות 73
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה הרשויות מתגעגעות לשנות ה90 כשמכרו דיסקים פירטיים בתחנה מרכזית ב50-100שח.

פורסם

יש את emule. לא להתייאש :xyxthumbs:

פורסם

אנונימוס בגל התקפות על הממשל האמריקני (:

פורסם

WOW! כזה דבר עוד לא היה, הם הצליחו להפיל אתרים של ממשלת ארה"ב, ואתרים גדולים אחרים בארה"ב. ולא רק במתקפות DDOS.

זאת מתקפה תקדימית, המחייבת תגובה רצינית של ממשלת ארה"ב וה- FBI, אני מאמין שבקרוב ידווחו על הרבה עצורים בסיפור.

פורסם

יופי שחברות גם מופתעות מהפיראטיות!

חברה אף בן אדם לא עומד לקנות משחק ב400 שקל כשהוא יוצא שיורידו את המחירים של המשחקים.

הקול אוף דיוטי "החדש" עולה 60$!

אני מעדיף להוריד אותו בחינם.

לא כל כך אכפת לי מMegaUplaod לא הורדתי משם כמעט כלום אבל אני יודע שיום אחד זה יגיע גם לטראקרים.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שהאתר נפתח בכתובת חדשה?

תרשמו:

109.236.83.66

פורסם

תמיד יהיה פתרון...

אם הייתי צריך לשלם על כל מוצר ומשחק שהיה לי מעודי ועד היום נראה לי שאחלה משכתנא לא הייתה מספיקה... וזה רק אני.. אם נקח את כל שאר העולם אז השמים הם הגבול לספרות של הכסף...

אני לא מרחם לא על מייקרוסופט ולא על אף חברה...אני לא שמעתי שהם רעבים ללחם ואין להם איפה לישון ומה ללבוש...

ואם אין לי שפע של מזומנים בשביל תוכנות ומשחקים אז שאני לא אשחק ולא אשתמש?? :lol: :lol: :lol: :lol:

ואז לא יהיה לך מה לראות ובמה לשחק... אין לך כסף תתחיל לעבוד.

פורסם

הפיתרון היחיד למחירים הגבוהים ולפיראטיות הוא להציף את המוצר בפרסומות

מצידי שידחפו לי מיליון פרסומות לBF3 ושיהיה חינם. כנ"ל לכל דבר אחר

פורסם

תמיד יהיה פתרון...

הלוגיקה שלך לא נכונה. לא יסגרו חברות כמו יוניברסל או מיקרוסופט, אבל כן נסגרות חברות קטנות יותר מדי שנה.

פורסם

תשעבד את החיים שלך בעצמך בשביל לשים ווינדוס במחשב או כל דבר אחר...

אני לא מתכוון לעשות את זה ... בשביל החברות השונות למינהם יש פרייארים {או עשירים} כמוך...

אני לא יכול להרשות לעצמי ואפילו אם אני יעבוד {אלא אם כן אני יהיה מנכ"ל כלשהו או מעמד רם בכיר אחר} לקנות את כל המוצרים...

פורסם

יש מה שנקרא קניין.

וכל דבר כיום ניתן להשיג מקורי בזול, פשוט צריך לדעת מתי ואיפה לקנות. בנוסף שעל כל תוכנה בתשלום יש תוכנה חינמית שעושה את אותו הדבר בדיוק.

פורסם

אני בעד לחזור ל P2P מלא. כלומר לאימיול - כשגם חיפוש התוכן וגם השיתוף עצמו נעשים דרך P2P, ולא כמו בטורנטים

תזכירו מה הבעיה שהיתה אם אימיול, חוץ מסגירת השרתים בגרמניה ? (שכן ניתן לפתוח חדשים טובים לא פחות)

לאחר מכן, אני בעד לפתוח "תחנה מרכזית" וירטואלית בצוה פרטית. אם אני פותח רשת WIFI, שמקושרת לרשת WIFI של השכן, שמקושרת ל WIFI של השכן... וב LAN הזה ניתן יהיה להוריד דברים בלי לדעת בכלל מאיזה מ 1000 הדירות באזור ה WIFI מגיע, ואם הקבצים נמצאים בכל בשרת מרוחק ולא בנקודה שממנה קולטים את ה WIFI (אוליי בכלל עומד שם סתם רפיטר)

וגם להציף ברפיטרים - כדיי לשפר את המהירות, הקליטה והאנונימיות

ב "תחנה מרכזית" כזאת ניתן יההי להרים גם שרתי WEB, בלוגים... מעבר ל "אינטרנט שכונתי" (בדברים מסוימים) שפשוט עובד בחינם בלי חיבור לספקיות אינטרנט בכלל. ספקי ה "אינטרנט שכונתי" (אנשים פשוטים בבית) יחזיקו 2 מחשבים, כשאחד מהם גולש באינטרנט של ספקית ואחד מהם הוא איזה פנטיום 3 ישן שמתפקד כשרת של ה "אינטנרט השכונתי"

מה "אינטרנט השכונתי" יהיה ניתן לפתוח VPN דרך אינטרנט של ספקית ל "אינטרנט שכונתי" בעיר אחרת ובעולם בכלל, וכך לאפשר גם תקשורת ממנו החוצה וגלישה בו מבחוץ

חיבור לשכונות קרובות (וכנראה לגשר ככה את כל מרכז הארץ לפחות...) ניתן יהיה לעשות ב WIFI עוצמתי יותר שמכוון מקצה שכונה אחת לשכונה ממול, או להשתמש במערכת כמו Ronja

פורסם

אלפי WIFI שמחוברים אחד לשני? נשמע כמו חממת פריצות

פורסם

ו ?

קהל הפורצים יהיה ברובו ילדי סקריפט בני 12, לא כל כך מסובך להגן מהם אם עושים נכון את הדברים הבסיסיים ביותר

המחשב הזה נפרד מהמחשב ה "רגיל". אם הוא נפרץ, מפרמטים ושוכחים. ניתן להחזיק בצד אימג' שלו לשחזור מהיר בכל מקרה של פריצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים