עבור לתוכן

מחר נגמרת התחייבות אצל 014 שאלות POWERNGN

Featured Replies

פורסם

כרגע אני על 2.5 (אצל הוט) וגיימר אצלהם בבאנדל של 80 שקל (כולל הכל)

האם כדאי לעבור ל POWERNGN שלהם החדש ? והאם בכלל יש צורך בגיימר ואם כן בעצם .....למה ?

פורסם

היי RobiNooB,

על מנת להתחבר לשירות הpower ngn שלנו,

אתה צריך לשדרג את המהירות גלישה ל10 מגה ומעלה ולאחר מכן השירות ניתן אוטומטית, וללא תוספת תשלום.

לגבי הגיימר,

שים לב שאלו שני שירותים שונים שאין ביניהם קשר.

שירות הגיימר מקנה קישור ייעודי לשרתים הנמצאים בחו"ל.

לוטם

פורסם
  • מחבר

לוטם אני כרגע משלם עם גיימר(מחיר טוב אני יודע כי אז 014 עשו פשלה איתי אז קיבלתי מתנה גיימר) 21 שקל לחודש אבל ל2.5 מגה

וספק להוט 59 שקל

שהתקשרתי אמרו לי באנדל (12M) יעלה לי 149 שקל !! זה המון !!..למה ?

1)אז עדיף לעשות בניפרד ספק ובנפרד תשתית ?

2)האם יש צורך בגיימר אם עובר למהירות שגבוהה פי5 ממה שיש לי עכשיו ? כי אני רגיל לגיימר אז לא יודע איך זה יראה בלי אבל עם תוספת המהירות (מוריד טורנטים ...אימיול מדיי פעם..)

?

פורסם

הציאו לך באנדל ב 149 שח? מחיר הזוי

אחרי קצת התמקחות תוכל להוציא מחירים הרבה יותר טובים ואל תשכח לדבר

רק עם "קשרי לקוחות" אצלהם המחיר תמיד יותר טוב

אני משלם לדוגמה על 30 מגה+ גיימר סך הכול כולל תשתית HOT

170 שח

פורסם

הציאו לך באנדל ב 149 שח? מחיר הזוי

אחרי קצת התמקחות תוכל להוציא מחירים הרבה יותר טובים ואל תשכח לדבר

רק עם "קשרי לקוחות" אצלהם המחיר תמיד יותר טוב

אני משלם לדוגמה על 30 מגה+ גיימר סך הכול כולל תשתית HOT

170 שח

110 ש"ח זה התשתית...

איםה אתה מקבל ב-60 ש"ח ספק 30 מגה גיימר?

פורסם

יכול להיות שהוא הוריד הוט ל - 100 ש"ח (שמעתי שזה אפשרי), אבל עדיין אפילו 70 ש"ח זה זול מאוד, כי לפי אתר "כמה זה" בזב"ל מציעים 30 מגה עבור 79.90 ש"ח ללקוחות חדשים וזה בלי גיימר.

KaPuT, ספר מה אתה משלם ולמי :)

פורסם

אני הורדתי אותם לקוח חדש מ-79.9 ל-69.9 ואני אנסה להוריד עוד...

פורסם

מה התשתית שלך? כמה אתה משלם עבור 30 מגה?

פורסם
  • מחבר

איך הספקית CCC ? כי יש שמועות שמחודש הבא היא עובד לכבל איכותי ביותר ככה שהכל יטוס אצלהם במיוחד הבנתי ...(גם לא אצתרך גיימר או חבילת תיעדוף מיוחדת כמו שעכשיו אצל 014 ) ...

האם זה נכון ?

ואם כבר בנושא ....מזה חבילה מתועדפת אצל CCC ? מה הכוונה ? זה כאילו "גיימר" אצל 014 במילים אחרות ? (זה עולה עוד 8 שקלים לחודש לחבילה רגילה ה"תיעדוף")

??

ערכתי שוב את המודעה כי דיברתי הרגע עם קשרי לקוחות 014 (מנוי מסתיים מחר מסתבר....)

הוצע לי 12M ללא גיימר ב 32 ועם גיימר ב 43 ....

משתלם ?

האם חייב את הגיימר בחבילות של 12M POWER NGN ? או שהאימיול\ביטורנט יזוזו בסדר בלעדיו ....? :nixweiss:

פורסם

התשתית שלי הינה - הוט.

כמה עולה ב-CCC 30 מגה?

פורסם

^^^

כמה אתה משלם להוט? :)

פורסם

אני משלם לבזק בינלאומי על 12 מגה 30 שקל בלי גיימר ובלי שום התחייבות.

לגבי הגיימר - עקב ה POWER NGN יש לו פחות תועלת. פשוט תנסה לעבוד בלי הגיימר ולראות איך העניינים מסתדרים.

פורסם

אני משלם 99 להוט 59 ל014 ועוד כ 10 שקל על הגיימר

בסך הכול דיי מרוצה מהגלישה והורדות

פורסם
  • מחבר

Ronenosh זו בדיוק ההתלבטות ...מכיוון שלא שידרגתי איזה 3 שנים כבר ....רגיל לעבוד עם גיימר כל הזמן הזה

השאלה אם באמת צריך אותו עדיין עקב החבילות המהירות שכבר יצאו לשוק + POWER NGN - הכבל החדש ... :nixweiss:

טוב ...מחר אני יעשה 12 מגה אצל הוט (69 שקל מחיר מיוחד ע"י שימור לקוחות) + 014 ב 32 (ללא גיימר) ייצא לי 101 שקל ...

מספר יפה (גם תמיד אוהב לעצור בכושי רימון בדרך לאילת....) :screwy::smile1: מחיר טוב נראה לי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Ronenosh זו בדיוק ההתלבטות ...מכיוון שלא שידרגתי איזה 3 שנים כבר ....רגיל לעבוד עם גיימר כל הזמן הזה

השאלה אם באמת צריך אותו עדיין עקב החבילות המהירות שכבר יצאו לשוק + POWER NGN - הכבל החדש ... :nixweiss:

טוב ...מחר אני יעשה 12 מגה אצל הוט (69 שקל מחיר מיוחד ע"י שימור לקוחות) + 014 ב 32 (ללא גיימר) ייצא לי 101 שקל ...

מספר יפה (גם תמיד אוהב לעצור בכושי רימון בדרך לאילת....) :screwy::smile1: מחיר טוב נראה לי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים