עבור לתוכן

אז כמה המחשב שלי שווה לדעתכם חברייה? מעוניין למכור אותו

Featured Replies

פורסם

מפרט

מעבד

intel quad q6600 ללא אוברקלוק

קירור מעבד

scythe mugen 2

לוח אם

asus p5kc

כ.מסך

sapphire ati 5770 (עם קירור vapor)

מארז

thermaltake speedo

ספק כוח

seasonic mi2 II 500w (modular)

זיכרון

corsair 2x2gb ddr2 400mhz

ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG

ללא דיסקים קשיחים

אז כמה כל זה שווה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה?

פורסם

500-600 שקל

פורסם
  • מחבר

500-600 שקל

באמת?? וואו.. חשבתי הוא יהיה שווה קצת יותר מזה..

פורסם

אני חשבתי להגיד מקודם אם יתנו לך 800 תיהיה מבסוט...

אני אומר תתחיל מ800 ותראה מה קורה ואם לא זז כלום תתחיל לרדת לאט לאט..

אל תשכח שזה ללא דיסק קשיח...

בצלחה

פורסם

טיפה הגזמתם, לדעתי המחשב שווה טיפה יותר, הייתי נותן לו סביב ה-1200 שקלים מקסימום.

מה שכן, דווקא הייתי ממליץ לך למכור אותו בחלקים- גם בגלל העובדה שאתה מוכר את המחשב ללא כונן קשיח מה שמוריד מהאטרקטיביות שלו, וגם בגלל העבודה שחלק מהחומרה עדיין נמכרת כיום.

לדוגמא שילוש (מעבד-לוח אם וזכרונות) כולל הקירור, כרטיס המסך, ספק, מארז כולל הקירור הנוסף. אולי תוכל להרויח יותר.

פורסם

ללא דיסקים קשיחים?...

קשה לי להאמין...

בחלקים אולי הוא יגיע לאלפיה וגם בזה אני לא ממש בטוח

פורסם

אם אתה מוכר ב 800 אני קונה בלי לחשוב פעמיים.

*זה פחות מחצי ממה שהייתי מוכר אותו

פורסם

yanivnn, אמליץ לך לבדוק בחנויות את המחירים של החומרה שעדיין נמכרת ואיכותה, ותבין למה לדעתי הוא שווה יותר.

פורסם

כן אבל לא ידעתי שהוא חנות...

מדובר במוצרים יד שניה...

ואין לי שום בעיה מצידי שימכור גם ב3000

אולי יכול להיות שבאמת קצת הגזמתי והמחיר שאמרת הוא יותר נכון אבל יותר מזה קשה לי להאמין...

פורסם

לא הבנת.

אתה לא תמכור ספק איכותי שעולה פי כמה מכמה מספק ג'נרי באותו מחיר כמו ספק ג'נרי. כנ"ל לגבי רוב החומרה פה.

מצב שני, במידה והוא ימכור את המחשב ביחידה אחת, אומנם יהיה לו פחות כאב ראש, אבל אולי ירויח פחות, שכן החומרה פה אינה זולה ונחשבת לאיכותית ואין סיבה למכור אותה באיזה שליש ממחיר חומרה חדשה זהה. זאת הסיבה שהצעתי דווקא למכור כל רכיב/קבוצת רכיבים שב"כ הולכת ביחד לחוד. אם אתה מציע מחיר של 800 ש"ח על כל המחשב כיחידה אחת, אתה כאילו משלם 100~ שקל עבור כל רכיב שהוא מציע פה, אם נחלק את זה שווה בשווה (החלוקה הרי לא רלוונטית, שכן הוא מוכר כיחידה אחת).

פורסם
  • מחבר

מאוד מעניין, דווקא חשבתי תמיד שכוננים קשיחים זה לא משהו שהכי מסתכלים עליו

ברור שזה חשוב, אבל תמיד חשבתי שאנשים שקונים מחשב פשוט לוקחים איתם את הכוננים שיש להם כרגע ואולי קונים עוד אחד חדש למערכת הפעלה

ככה אני עושה לפחות.. יותר מידי מידע בשביל להתחיל לגבות ולהעביר

פורסם

כשאנשים קונים מערכת מחשב שלמה, המטרה שלהם זה לרכוש אותה וישר להתחיל לעבוד. הם לא רוצים לקנות מערכת חלקית ואז לחפש את שאר החלקים. כיום כונן הקשיח די חשוב, היות והוא יקר מאוד (הרי מחירו עלה בעשרות אחוזים בעקבות ההצפות בתאילנד). כמו שיש גם אנשים כמו שציינת, שמעבירים את הכונן הקשיח הקיים למחשב החדש.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... תודה רבה על ההסברים!

אז אתם אומרים בערך מ 800 עד 1000 אפשר לבקש עליו?

אגב על הכרטיס מסך יש עוד אחריות ויש לי את כל הקופסאות של כל המוצרים, אם זה עוזר במשהו :)

פורסם

אפשר לבקש אפילו יותר כמו שנאמר פה ...1200...

תתחיל תנסה {אם אתה רוצה אפילו ביותר} ותראה מה קורה...

בהצלחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים