עבור לתוכן

התנתקות מ-ccc

Featured Replies

פורסם

שאלה עצלנית קצרה (כי אין לי כח לחכות על הקו לנציג שירות בזמן שאני בעבודה):

קראתי בכמה מקומות שאפשר להתנתק מטריפל סי במהירות דרך האתר שלהם (ולא בטלפון, הם סוג של מתגאים בזה), אבל אני לא מוצא איך.

מישהו יודע?

פורסם

צעד אחר צעד:

תיכנס לחשבון דרך https://login.ccccloud.com

בתפריט העליון תכנס ל Billing

בתפריט השמאלי Subscription Management

באמצע, לחץ על שם התוכנית שלך (אמור להיקרא משהו כמו Internet Subscription - XMb)

חפש כפתור בשם Cancel Subscription ולחץ עליו.

כתוב בתיבת הטקסט את התירוץ שלך לניתוק, ולחץ על הכפתור למטה Place Cancellation Order

אחרי זה לא יודע מה קורה, כי לא בא לי להתנתק.

אפשרות אלטרנטיבית: אם אתה רוצה רק לבטל חידוש אוטומטי (של תוכנית חודשית וכדומה) לחץ על Turn Off AutoRenew option במקום Cancel Subscription

פורסם

אפשר לשאול איך טריפל סי בתור ספק אינטרנט?

חסרונות/יתרונות?

מרוצים מהם?

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול איך טריפל סי בתור ספק אינטרנט?

חסרונות/יתרונות?

מרוצים מהם?

הייתי מאוד מרוצה איתם (אפילו יותר מזה) עד לפני כמה חודשים וזה אחרי שעברתי על כל ספקי האינטרנט הגדולים בארץ בשנים האחרונות (אבל לא ניסיתי את FAST למשל).

הבעיה, ואני מנחש פה קצת מן הסתם כי זה לא משהו שהם מפרסמים, היא שבגלל שהיה להם יופי של חיבור (לא חסמו או הגבילו והיו ללא התחייבות עוד לפני החוק), הרבה משתמשים כבדים עברו אליהם. מה שהוביל לבעיות שכבר ראינו אצל כל הספקיות. יותר מדי משתמשים על מעט מדי רוחב פס.

רק שה"פתרון" שלהם הרבה יותר מעיק. מישהו קרא לזה פה בפורום "מדיניות חצי" - יש לך חיבור של 12 מגה, תקבל בתכלס 5-6 וכו'.

(ועוד כל מיני נפלאות כמו לחסום את megaupload/megavideo ושלל "תקלות" שכבר נתקלנו בהן.)

בהתחלה הם (בתמיכה) עוד טענו שזו תקלה ושהיא בטיפול, אבל אחרי שהיא הופיעה ותוקנה והופיעה ותוקנה "במקרה" בערב ובסופ"שים (במשך כמה חודשים), תומך שלהם אמר לי בסוף "זה ידוע ואין לי מה לעשות בנושא".

רק שלי יש, ואם הכבל החדש של בזק בינלאומי באמת יעמוד בציפיות שיש ממנו, בסוף השבוע אני אתנתק מהם. וחבל.

אבל, אם אתה משתמש פשוט, שלא מוריד הרבה ורק רוצה שקט מנציגי מכירות - הם אחלה ספק.

פורסם

הבעיה היא בדיוק זו - אני משתמש שמוריד באופן קבוע מספר ג'יגה בשבוע.

פורסם
  • מחבר

צעד אחר צעד:

תיכנס לחשבון דרך https://login.ccccloud.com

בתפריט העליון תכנס ל Billing

בתפריט השמאלי Subscription Management

באמצע, לחץ על שם התוכנית שלך (אמור להיקרא משהו כמו Internet Subscription - XMb)

חפש כפתור בשם Cancel Subscription ולחץ עליו.

כתוב בתיבת הטקסט את התירוץ שלך לניתוק, ולחץ על הכפתור למטה Place Cancellation Order

אחרי זה לא יודע מה קורה, כי לא בא לי להתנתק.

אפשרות אלטרנטיבית: אם אתה רוצה רק לבטל חידוש אוטומטי (של תוכנית חודשית וכדומה) לחץ על Turn Off AutoRenew option במקום Cancel Subscription

תודה. בחיים לא הייתי מוצא את זה.

פורסם

הייתי מאוד מרוצה איתם (אפילו יותר מזה) עד לפני כמה חודשים וזה אחרי שעברתי על כל ספקי האינטרנט הגדולים בארץ בשנים האחרונות (אבל לא ניסיתי את FAST למשל).

הבעיה, ואני מנחש פה קצת מן הסתם כי זה לא משהו שהם מפרסמים, היא שבגלל שהיה להם יופי של חיבור (לא חסמו או הגבילו והיו ללא התחייבות עוד לפני החוק), הרבה משתמשים כבדים עברו אליהם. מה שהוביל לבעיות שכבר ראינו אצל כל הספקיות. יותר מדי משתמשים על מעט מדי רוחב פס.

רק שה"פתרון" שלהם הרבה יותר מעיק. מישהו קרא לזה פה בפורום "מדיניות חצי" - יש לך חיבור של 12 מגה, תקבל בתכלס 5-6 וכו'.

(ועוד כל מיני נפלאות כמו לחסום את megaupload/megavideo ושלל "תקלות" שכבר נתקלנו בהן.)

בהתחלה הם (בתמיכה) עוד טענו שזו תקלה ושהיא בטיפול, אבל אחרי שהיא הופיעה ותוקנה והופיעה ותוקנה "במקרה" בערב ובסופ"שים (במשך כמה חודשים), תומך שלהם אמר לי בסוף "זה ידוע ואין לי מה לעשות בנושא".

רק שלי יש, ואם הכבל החדש של בזק בינלאומי באמת יעמוד בציפיות שיש ממנו, בסוף השבוע אני אתנתק מהם. וחבל.

אבל, אם אתה משתמש פשוט, שלא מוריד הרבה ורק רוצה שקט מנציגי מכירות - הם אחלה ספק.

סליחה, אבל אני לא יודע על מה אתה מקשקש.

טריפל C הם הסיבה שאני משתמש במחשב פי 2 בחודשים האחרונים.

עברתי אליהם בספטמבר מבזק בינלאומי, ובפעם הראשונה זה כאילו שהאינטרנט שלי לא היה מוגבל ל512Kb.

אני לא יודע מאיפה ההמצאה שהם חסמו את Megaupload. האתר ירד מהאינטרנט בעקבות בעיות עם הממשלה האמריקאית.

בתכלס, כל מה שאני יודע הוא שוידאו 1080p בYoutube טוען בערך פי 5 מקצב הצפייה, עם בזק בינלאומי, משהו כמו 1/2.

אם תגיד לנו איך הכבל החדש, כי גם אני רוצה לדעת.. פשוט לא הייתי חוזר אליהם עבור מליון דולר.

פורסם

אכן האתר ירד בעקבות חקירה של ה FBI על הפרת זכויות יוצרים והבנתי כי בעקבות כך אפילו נעצרו מפעילי האתר.

פורסם

CCC גם עוברים לכבל חדש ב1/2/12 חשבתי לעבור לבזב"ל אבל אני מעדיף לתת ל CCC צ'אנס

פורסם

מדיניות ה"חצי" יחסית הוגנת כי היא מתחשבת ברוחב הפס שכל משתמש משלם עליו. החבילות ה"איטיות" הרבה יותר רגישות ויכולות לסבול משמעותית ממדיניות חצי. השיטה הכי הוגנת בתיעדוף רוחב פס הוא לתת עדיפות יותר גבוהה לאנשים שמשתמשים בפחות ממנו. ככה לרוב לגיימרים לא יהיו בעיות והמורידים הכבדים יתחלקו במה שנשאר . אין מה לעשות - הספקיות מרוויחות ממכירת קצת רוחב פס להרבה משתמשים.

המשתמשים לא יגבילו את עצמם אלא אם הם ישלמו בהתאם לרוחב הפס שהם משתמשים . להוריד כל דבר רק בגלל שאתה יכול גוזל רוחב פס ממשתמשים אחרים מה שיכול לגרום להם סבל . עם הרחבת התשתית של CCC אולי יהיה קצת יותר רוחב פס להתחלק בו . כרגע לבזק יש 120gbps לחו"ל אם הבנתי נכון (אני חושב שבעבר היה להם 40). את העמוד של CCC לא מצאתי בpeeringdb .

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מאיפה ההמצאה שהם חסמו את Megaupload. האתר ירד מהאינטרנט בעקבות בעיות עם הממשלה האמריקאית.

יקירי, טוב שאתה מצטט הודעה שנכתבה שבועיים לפני שהורידו את megaupload ואומר שאני מקשקש.

מדיניות ה"חצי" יחסית הוגנת כי היא מתחשבת ברוחב הפס שכל משתמש משלם עליו.

אני מסכים איתך שזה "הוגן", אבל זה לא אומר שאני עדיין אהיה מוכן לשלם על זה מחיר מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים