עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב גיימינג באזור 7k – 8k – רצוי כולל מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל מי שאני שואל אומר לי ש-nVidia עדיף מ- AMD, בכל הנוגע למשחקים.

מסתבר שיש גם נושא פוליטי, לגבי כתיבת/בדיקת משחקים והתאמתם לטכנולוגיות של nVidia ופחות לאלו של AMD.

בנוסף יש את נושא העידכונים, שלפי הטענה הרווחת נוטים להיות יציבים יותר אצל nVidia.

וכמובן, שוב נושא הגימגומים שגיל העלה מוקדם יותר.

נראה כי אלך על ה-nVidia.

בכל אופן, תודה על העצות, סכריות MאנדM.

נוסף:

מצאתי בנצ'מארק מצחיק למדי... אם כי אני לא נוטה להסתמך על הרבה מעבר ל-Tom's Hardware

http://www.hwcompare.com/8888/geforce-gtx-560-ti-vs-radeon-hd-6950-2gb/

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייה לי משהו לא ברור לגבי הלוח אז בדקתי וראתי שהו תומך בערוץ X16 רק לכרטיס 1 ומערך שני כרטסים הוא תומך רק 2X8זה אומר שלא תינצל את שתי הכרטסים בצורה מלאה וצריך לחשוב כמה זה משפיעה ועם זה מוריד ביצועים ביגלל רוחב פס נמוך יותר זה כמו לשים שתי כרטסים על סלוט אחד של X16 אז עדיף כרטיסים יותר זולים או כרטיס אחד חזק או לחפש לוח שיש לו 2X16 מיהרות סלוט גם לעתיד שתוכל לישדריג כרטסים עוד 2 3 שנים גם ביגלל זה המחיר שלו לא זול יחסית לרמה שלו זה מה שניראה לי חשוד צריך לחשוב כמה זה מפריעה

פורסם

2X8 זה מספיק, אין 2X16 בסדרה 6 של לוחות האם רק בדור ה-7 יהיה אפשרות לזה.

פורסם

חבל שעם זה המצב בכול הסידרה הזואת של הלוחות עדיף ליקנות כרטיס אחד חזק שינציל את כול רוב הפס ולהחליף כול 2 3 שנים מה אתם אומרים אוליי עושים את זה בשביל שאנשיים יחכו ויקנו לוח שיצא PCIE3 כך זה ניראה לי סידרה 7 שתיצה היה כבר הPCIE3

פורסם

אין קשר בין זכרון 1600\1333\1866 ליותר יכולות אוברקלוקינג כשמדובר במעבד עם מכפלה פתוחה, זה סתם בזבוז כסף. אנחנו לא ביימי LGA775

אני לא הולך להכנס לויכוח המטופש של כן נסיון לא נסיון (גם ככה מאוד קשה לקרוא ולהבין אותו).

PCIE דור 3 לא הולך להיות שום ייתרון כמו ש-2 לא היה כשהושק, לוקח הרבה זמן לשקוע ולהניב יתרון מובהק שמצדיק שדרוג לממשק הזה.

האתר http://www.hwcompare.com נותן השוואות די שגויות והייתי מציע שלא להשתמש בו בכלל לצורך השוואת חומרה אלא נטו להסתכל על תוצאות מבחנים באתרים סוקרים כדוגמאת Guru3D.

סכריות MאנדM, תן לי לחדש לך שגם ב-PCIE2 X8 (שזה למעשה PCIE3 X4) ה-HD7970 נותן 99% מהביצועים בפוטנציאל שהוא יכול ברוחב פס מלא.

RingLord, אמרת שלפי טענה רווחת עדכונים יותר טובים אצל NVIDIA אבל ההבדל לא קיים, גם AMD משחררת עדכונים לפי צורך (צוות תוכנה חדש) ולא ממתינה, כך רק בחודש נובמבר שוחררו לא פחות מאשר 5 בילדים של הדרייבר על מנת להתאים לצרכים של גיימרים עם ההשקה של המשחקים החדשים באותו החודש

פורסם

אבל אני מסביר לך שאנחנו כבר עכשיו לא מנצלים X8 של רוחב הפס. אין הבדל משמעותי בין PCIE3 ל-PCIE2. הבנת סוכריות?

פורסם
  • מחבר

האתר http://www.hwcompare.com נותן השוואות די שגויות והייתי מציע שלא להשתמש בו בכלל לצורך השוואת חומרה אלא נטו להסתכל על תוצאות מבחנים באתרים סוקרים כדוגמאת Guru3D.

שים לב שקראתי לזה "מצחיק למדי".

אי אפשר להסתמך על זה, גם אם לשם שינוי נאמרים דברים לטובתי.

פורסם

אוליי כרטסי מסך לא מנצלים עדיין X8 והם יכולים כי המשחקים היום חלקם בניים רעה הם פורטים לא מוצלחים מקונסלות ומישחקים שבניים לא טוב ואפלו כרטיס חזק לא יכול לתית ביצועים נורמלים חבל עם המישחקים היו חזקים יותר מהחומרה שיש לנו היום היינו צרכים יותר מי 2 3 כרטסים וגם זה לא הייה מספיק יש שיטוף פעולה בין יצרני הכרטסים לחברות המישחקים שלא היה מצב שמשחקים לא יכלו לרוץ על הכרטסים שיש בשוק כי הם חזקים יותר ואני מידביר על מישחקים שבניים טוב אז גם X8 לא הייה מספיק

פורסם
  • מחבר

לגבי הזכרונות, אני רוצה לשאוף למהירויות גבוהות יותר כמובן, אבל האם יש פער גדול בין 8 ג'יגה בזמן אחזור של 8-8-8-24 לבין 9-9-9-24 ?

(ברור שיש, אבל האם אני ארגיש את זה, בהתחשב בדרישות שלי?)

בנוסף, יש אופציה של 6 ג'יגה בזמנים: 7-8-7-20.

כל השלושה Corsair 1600Mhz.

אין למישהו דעה על הזכרונות? איזה מבין השלושה?

פורסם

סכריות MאנדM "עזרת" מספיק בעץ הזה, להבא תיסגר על החומר לפני שתשיא עצות

RingLord אין שום משמעות לתזמונים במשחקים, בטח לא כאלה השווים את ההפרש במחיר - קח את ה 1333 הזולים ביותר שתמצא (ואם ההפרש זניח קח 1600 רק בשביל ההרגשה הטובה, כי ההפרש בביצועים לא יורגש)

פורסם

כולם פה מידברים אתו דבר כך הכי זול אין הבדל במיוחד בזכרנות עם אין הבדל במיעבד בזכרנות ועוד חלקים למה אתם מצאים לו ליקנות מחשב ב 8 אלף ש"ח אפשר ליקנות גם ביפחות אני נתתי לו את החלקים הכי מנוצלים למחיר אני לא מיצטער אני מנסה לעזור ולא מיתלונין כמו חלק מהאנשים פה כמה אפשר להגיד פה זה לה חשוב וזה לא חשוב כך הכי זול את זה כולם יודעים החוכמה זה לתית את החלקים הטובים ביותר לתקציב שינצקי אני סגור טוב מאוד לפני שאני מיפרסם ובקשר לזיכרון אתה אומר את מה שאני אמרתי זה לא מיחדש כלום אז מי שרוצה לעזור יעזור בלי מילחמות פה

פורסם
  • מחבר

החלטתי שאעדכן ואכתוב מה בסוף יצא. קיבלתי את המחשב אתמול, עדיין לא קיבלתי את המסך, המקלדת והעכבר. (נרכשו במקום אחר)

כרגע עוד חסרים לי רמקולים, כך שאשמח להמלצות באיזור ה-400 ש"ח (פורום אודיו יושב בשקט...)

זה מה שיצא:

מסך:

Dell UltraSharp U2312HM 23 inch

מעבד:Intel i5 2500K 3.3GHz s1155 6MB

לוח אם:Asrock P67 Fatal1ty pro s1155

זיכרון:

Corsair memory 4GB DDR3 1600MHz (שתי יחידות)

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560TI 1GB DDR5 GV-N560OC (שתי יחידות)

צורב:

Sony NEC DVD-RW 7260s X24 black

מארז:

Lian-Li PC-76FNB Midi tower

ספק כוח:

AcBel 750W PCA011 LT warranty

קרור למעבד:

Scythe Cooler mine 2

דיסק קשיח:

WD 500GB SA 3 Blue WD5000AAKX

דיסק קשיח 2:

Crucial SSD 128GB SATA-3 6GB M4 2.5inch

מקלדת:

Microsoft Wired Keyboard 600

עכבר:

Logitech MX518

סה"כ בינתיים: 8,430 ₪.

למה בינתיים? כי עדיין חסרים לי רמקולים, כאמור.

Windows נותן לחיה הזאת ציון 7.5 - בגלל המעבד (מה שאומר שהיום אני יושב על OC למעבד...).

עוד מידע לסקרנים, הכונן הקשיח מקבל 7.8 (עוד לא ראיתי דבר כזה. :screwy: )

אז זהו בעצם, תודה רבה לכל מי שעזר לי (במיוחד גיל)! Skyrim עובד כמו חלום!! :xyxthumbs:

פורסם

לא הבנתי למה ביצעת את כל השינויים האלו?

* לקחת לוח שעולה כ-800 ש"ח?

* זכרונות 1600 שסביר להניח שגם יקרים יותר ללא שום סיבה מוצדקת

* מארז יקר בצורה משמעותית.

* ספק מוגזם (בהנחה שלקחת 560TI בודד).

פורסם
  • מחבר

אופס, טעות שלי, זה שני כרטיסי מסך כאלה. (מתקן את הפוסט המקורי כעת...)

שים לב שמבחינת מחיר השידרוגים האלו לא עלו לי יותר מדי, מעבר למפרט המקורי שגיל הציע. (מקלדת + עכבר = 200 ש"ח).

לגבי לוח האם, כולם הציעו לי את הלוח הזה בהתחשב בדרישות.

לא יודע אם אתה מכיר את גוף הקירור שנבחר, אבל מדובר בדבר עצום מימדים, לכן הזכרונות די מוגבלים מבחינת אופציות וכך גם המארז.

פורסם
:yelclap: מזל טוב תהנה מהמחשב בסוף למדתה משהו טוב וראתי ששינתה כמה חלקים לא היתפשרתה על דברים יותר מדיי זולים כי ברמה כזואת זה הייה חבל אני רואה שבסוף לקחתה SSD אז תספיר פה איך האבדל בין HD ל SSD :screwy: ונכון שזה שווה את ההשקעה yotam.m טוב שבמחיר שלו הוא לא לקח חלקים יותר מדיי זולים כמו שחלק אמרו לו פה כי מצחיק אותי שאנשים פה נותנים מיפרת למחשב יקר ב 8אלף וחלקים ממש פשוטים סידרה פשוטה של המוצר ביזמן שניתן לתת סידרה יותר גבוהה באתו מחיר דוגמה כמו מארז זול מדיי ספק גם זול ולא לידביר על הזיכרון שהרבה פה אמרו לו כך הכי זול אין הבדל ולא כמו שאני נתתי את החלקים הכי טובים ומשתלמים למחיר ולא נסתי לתת לו את הכי זול אלה עם המוצר באמת שווה את המחיר שלו בקשר לכרטיס מסך טוב שגם יצא לו שתיים בלי לקחת חלקים יותר פשוטים וזולים באתו מחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים