עבור לתוכן

נאמר לי ששנתיים שלמתי על גיימר, ובתכלס לא קבלתי... מה אני עושה?

Featured Replies

פורסם

כל מה שאני כותב, נאמר לי על ידי איש תמיכה תכנית.

המצב שלי קצת מסובך, אחד מבני המשפחה חייב IP סטטי, מה שאומר שלהעביר אותי לגיימר זה יותר מסובך, למה? כי זה שונה טיפה כאשר הלקוח (אני) דורש IP סטטי + גיימר צריך להעביר את הלקוח למסלול גיימר

ואז

לבצע הגדרה נוספת מסויימת בחשבון הגיימר, בלי זה כיאלו אין לי גיימר.

אני משלם על גיימר כבר

שנתיים!

שנתיים שהכסף מטפטף סתם ואני לא מקבל את השרות שאני משלם עליו, והיו לי המון בעיות ואף אחד לא טרח לבדוק את זה עד הסוף ואנחנו בבית לא ידענו שיש עוד הגדרה שצריך לעשות בשביל שהמסלול יכנס לתוקף.

אנחנו לא באנו לבזק בן לאומי בגישה של תפצו, ותנו, ותעשו ככה וככה, באנו ואמרנו שיחזרו את הכסף בחזרה או שיתנו זיכוי... קיבלתי תשובה שלילית ונאמר לנו שאנחנו רשאים לקבל החזר

רק

על החצי שנה האחרונה.

ניראה הגיוני? מה אני עושה?

פורסם

תובע את הכסף דרך תביעות קטנות. בלי עו"ד. פשוט וקל.

פורסם

אפשר להזהיר אותם לפני תביעה קודם ויש סיכוי שהם יתקפלו. לחברות גדולות יש אינטרס לא להגיע לבית משפט. לרוב כל מה שמגיע לבית משפט פתוח לציבור ואז העיתונים יכולים לדחוף את האף. זה מיצר שם רע לחברה דבר שיכול לעלות להם כסף .

לקוחות ממורמרים שמספרים לכולם דברים באינטרנט יכולים לעשות לחברה הרבה נזק.

פורסם

היי Vidati,

אשמח לבדוק את הנושא מול שירות הלקוחות שלנו,

ולראות מה נעשה עד כה.

אנא שלח בהודעה פרטית או במייל שבחתימה שלי את הפרטים הבאים

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

אתה לא היחיד שסובל מהתופעה הזאת בבזק בינלאומי. קרה לי פעם ראשונה בין 2005 ל2006, גם אז לא צעקתי על אף אחד, ויצאתי פראייר כי הנציג פשוט סידר לי הגדרות ואמר שלום.

וקרה לי לפני כחצי שנה שגם במשך שנה או שנתיים ההגדרות לא היו נכונות. ו.. קיבלתי אוזניות (שמחירן לא עולה על הנזק שנגרם לי במשך כל השנים האלה)

פורסם

גם לי קרה עם בזק + נטויז'ן, קיבלתי חצי מהמהירות ששילמתי.

קיבלתי פיצוי רק חצי שנה אחורה.

פורסם
  • מחבר

או קיי, תוצאות:

דבר ראשון, לוטם תודה שאת מציעה עזרה אבל כבר הסדרנו.

דבר שני:

לאחר שראינו שאין מנוס מלאיים, הרמנו את הקול קצת, קיבלנו את כל הכסף בחזרה שודרגנו מ12MB ל-15MB, אבל זה כנראה עדיין לא נסגר.

יהיה המשך... מבטיח לעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים