פורסם 2012 בינואר 1013 שנים היי,יש לי קונסולה PS3 ואני רוצה להתשמש ב PS3MEDIASTREAMER האם יש סיכוי לקבל דחיפה של איזה עידכון למכשיר אם אני מתחבר ל WIFI (כמו שמיקרוספט עושה עם ה XBOX?)
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים עם הוא מצליח ליתחבר רק למחשב אבל לא לצאת דרכו לאינטרנט אז אין סיכוי וגם ב360 זה ככה אבל אתה חייב להגדיר את זה ככה מה שכן יש משחקים מסוימים שמגעים עם עדכון והם כן יוכלו לעשות לך עדכון לא רצוי עם לא תחסום את זה ואסור לדבר על זה פה
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים אסור לדבר על זה?אבל על פריצות לאייפון כן? (דיברו על זה לא מזמן בפורום כללי ופורסמה חדשה בעמוד הראשי עם מדריך לפריצה).
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים בפריצה לאיפון היה משפט ואפל הפסידה כמו כן אין לה נציגות בארץ חוץ מזה במחירי המשחקים היום (עם קונים מחול) אני לא מבין למה תרצה לפרוץ בכלל את הקונסולה ?
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים כי יש הבדל בין לחכות שעתיים להורדה וצריבת הדיסק, ללחכות שבועים עד חודש ימים עד שהמשחק יגיע מחול.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים אתה גם יכול להחליף משחקים ב50 שקל לפעם ככה שזה סתם תרוץ תאמין לי אני טחנתי פרוצים ועדין לפעמים בPC אבל שיש את סטים בPC עם המבצעים שלו ובקונסולות חנויות מאנגליה כולל יש שניה בגרושים וגם אתה יכול למכור את המשחקים\קונסולה יד שניה חבל סתם לשחק חתול ועכבר
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים איפה באיזור אשדוד אפשר להחליף?אשדוד זה חור בכל מה שקשור לגיימינג. 50 שקל + דלק לעיר נורמאלית.
פורסם 2012 בינואר 1413 שנים כל הנגב והצפון זה חור שמדובר על משחקים אבל לא יודע תנסה יד שניה אולי תמצא עוד גימרים באזור שלך ותוכלו לקנות ולהחליף בינכם בכל מקרה המון משחקים היום יד שניה מחול זה 50 למשחק כולל משלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.