פורסם 2012 בינואר 613 שנים צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק).הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה").רגע, הסיפור עוד לא נגמר.קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD.מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה.הבעיה: בקופסא שמתחברת לראוטר של בזק בינלאומי, תמיד דולקת נורה אדומה, המצביעה לכך שחיבור האינטרנט גרוע.התוצאה: YES STRAMER עובד גרוע מהמחשב שמחובר לראוטר של בזק בינלאומי (גרוע= עובד לסירוגין, רוב הזמן מסרב לעבוד.)יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? חשבתי אולי לעשות עדכון קושחה לראוטר של EDIMAX, זה יעזור?האם ה54MB/s האלה קשורים לכל העניין? (כמה MB/s מסוגל הראוטר להעביר בכבל רשת ולא באלחוטי? כי אם אני לא טועה ה-54 מתייחס לתעבורת נתונים באלחוטי.)תודה מראש, מצטער על האורך!
פורסם 2012 בינואר 613 שנים לא מובן בכללהנה ערכתי את זה.צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק).הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה").רגע, הסיפור עוד לא נגמר.קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD.מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה.הבעיה: בקופסא שמתחברת לראוטר של בזק בינלאומי, תמיד דולקת נורה אדומה, המצביעה לכך שחיבור האינטרנט גרוע.התוצאה: YES STRAMER עובד גרוע מהמחשב שמחובר לראוטר של בזק בינלאומי (גרוע= עובד לסירוגין, רוב הזמן מסרב לעבוד.)יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? חשבתי אולי לעשות עדכון קושחה לראוטר של EDIMAX, זה יעזור?האם ה54MB/s האלה קשורים לכל העניין? (כמה MB/s מסוגל הראוטר להעביר בכבל רשת ולא באלחוטי? כי אם אני לא טועה ה-54 מתייחס לתעבורת נתונים באלחוטי.)תודה מראש, מצטער על האורך!
פורסם 2012 בינואר 613 שנים אינטרנט מקופסא של YES ??לא מכיר דבר כזה. מכיר מהכבלים או מהטלפון אבל לא מיס.
פורסם 2012 בינואר 813 שנים היי z_arkadyראשית, שים לב שאתה מדבר על ראוטר ותשתית של חברת בזק ולא בזק בינלאומי.אנו לא מספקית תשתית.לשאלתך,עליך לפנות אל חברת בזק לבדיקת התשתית והמודם.על פי התיאור, ישנה בעיה עם החיבור עצמו (נורה אדומה דולקת בראוטר).לוטם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.