עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

העברה של אינטרנט דרך התשתית של הYES - מחפש דרך לשפר את המהירות בלי להזמין טכנאי.

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק).

הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה").

רגע, הסיפור עוד לא נגמר.

קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD.

מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה.

הבעיה: בקופסא שמתחברת לראוטר של בזק בינלאומי, תמיד דולקת נורה אדומה, המצביעה לכך שחיבור האינטרנט גרוע.

התוצאה: YES STRAMER עובד גרוע מהמחשב שמחובר לראוטר של בזק בינלאומי (גרוע= עובד לסירוגין, רוב הזמן מסרב לעבוד.)

יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? חשבתי אולי לעשות עדכון קושחה לראוטר של EDIMAX, זה יעזור?

האם ה54MB/s האלה קשורים לכל העניין? (כמה MB/s מסוגל הראוטר להעביר בכבל רשת ולא באלחוטי? כי אם אני לא טועה ה-54 מתייחס לתעבורת נתונים באלחוטי.)

תודה מראש, מצטער על האורך!

פורסם

לא מובן בכלל

הנה ערכתי את זה.

צהריים טובים, יש לי ראוטר של בזק בינלאומי d-link2650U (הלבן הסטנדרטי) שמחובר לאינטרנט 10 מגה (דרך בזק).

הראוטר הזה מספק אינטרנט בעזרת כבל רשת ל-2 מחשבים, טלויזיה "SMART" ולקופסא הקטנה של YES שמצד אחד מתחברת לרשת, ומצד שני לשקע אנטנה של YES בקיר (כדי "להעביר אינטרנט על הרשת של האנטנה").

רגע, הסיפור עוד לא נגמר.

קומה מתחת, נמצאת עוד קופסא של YES, שמקבלת מהשקע אנטנה שבקיר את האינטרנט, וממנה יוצא כבל רשת, שמחובר מצד אחד לראוטר ישן של EDIMAX, ראוטר ממש ממש ישן, לדעתי הוא 54MB/s, אבל מצד שני הוא גם מעביר אינטרנט לYES VOD.

מה שבעצם ניסיתי להשיג, זה שבקומה השניה גם יהיה לי WIFI בעזרת הראוטר של EDIMAX, שגם יהיה לי אינטרנט בשביל ה VOD, ושהכל יעבוד בהרמוניה.

הבעיה: בקופסא שמתחברת לראוטר של בזק בינלאומי, תמיד דולקת נורה אדומה, המצביעה לכך שחיבור האינטרנט גרוע.

התוצאה: YES STRAMER עובד גרוע מהמחשב שמחובר לראוטר של בזק בינלאומי (גרוע= עובד לסירוגין, רוב הזמן מסרב לעבוד.)

יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? חשבתי אולי לעשות עדכון קושחה לראוטר של EDIMAX, זה יעזור?

האם ה54MB/s האלה קשורים לכל העניין? (כמה MB/s מסוגל הראוטר להעביר בכבל רשת ולא באלחוטי? כי אם אני לא טועה ה-54 מתייחס לתעבורת נתונים באלחוטי.)

תודה מראש, מצטער על האורך!

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב שזה יצא עקום, תיקנתי.

פורסם

אינטרנט מקופסא של YES ??

לא מכיר דבר כזה. מכיר מהכבלים או מהטלפון אבל לא מיס.

פורסם

היי z_arkady

ראשית, שים לב שאתה מדבר על ראוטר ותשתית של חברת בזק ולא בזק בינלאומי.

אנו לא מספקית תשתית.

לשאלתך,

עליך לפנות אל חברת בזק לבדיקת התשתית והמודם.

על פי התיאור, ישנה בעיה עם החיבור עצמו (נורה אדומה דולקת בראוטר).

לוטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.