עבור לתוכן

קולנוע זול.... וטוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כל מי שיודע בביטחון שפירלס קודה וכל שאר הדרעק הזה מחורבן מטוטמם - אז כן אני מטומטם כנראה.

פירלס זה לא של GOLDSKY קודה זה כן.

כל מי שאומר שהTEMPEST של פירלס זה חרא (סליחה על המילה) בכלל הקשיב להם? או שהוא סתם אומר את זה בגלל שזה כל מה שהוא יודע על השם הזה "פירלס" או שהוא קרא איזה מאמר מתנשא באיזה פורום שנכתב על ידי מישהו שלא בהכרח יודע על מה הוא מדבר.

אז בבקשה מי שלא הקשיב לרמקול שאני מדבר אליו שישתוק!....בבקשה.

ואף אחד לא השווה את האיכות של B&W לאיכות של פירלס (כי אין מה להשוות) ואמר שפירלס יותר טוב, אני רק אומר שהאיכות הרבה הרבה הרבה יותר טובה ממה שאפשר לצפות במחיר כזה, עם מחיר כמו של B&W אני מצפה שהרמקול גם ירקוד.

• תגובות 42
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא כול כך מבין ברמקולים וכול זה אבל אני יכול להגיד דבר אחד שרמקולים ב2000 שקל לא יתנו בחיים אותה איכות סאונד כמו של רמקולים ב10000 שקל אבל מה שכן לא בטוח ששווה להוסיף 8000 שקל בשביל להנות מאיכות יותר טובה כי אני לא בטוח שההבדל באמת שווה 8000 שקל, וזה כול מפותח הטרד רצה להגיד הוא קנה רמקולים של פירלס ב2000 שקל הוא מרוצה מהם ולא חושב שההבדל בין הרמקולים שלו לרמקולים של 10000 שקל שווה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני לא כול כך מבין ברמקולים וכול זה אבל אני יכול להגיד דבר אחד שרמקולים ב2000 שקל לא יתנו בחיים אותה איכות סאונד כמו של רמקולים ב10000 שקל אבל מה שכן לא בטוח ששווה להוסיף 8000 שקל בשביל להנות מאיכות יותר טובה כי אני לא בטוח שההבדל באמת שווה 8000 שקל, וזה כול מפותח הטרד רצה להגיד הוא קנה רמקולים של פירלס ב2000 שקל הוא מרוצה מהם ולא חושב שההבדל בין הרמקולים שלו לרמקולים של 10000 שקל שווה את הכסף.

נכון, אבל אני גם מנסה להגיד שזה שזה פירלס לא אומר שזה רע ואני ממליץ בחום למי שרוצה לבדוק גם את פירלס ולא לדלג על המותג כי אמרו לא שזה גרוע, כי זה לא.

כי אני יודע שזה מה שהרבה אנשים חושבים. את האמת אני לא הסכמתי לבדוק את המערכת כשראיתי שהיא של פירלס, חשבתי שזה בזבוז של זמן.

---------------------------

נב: מי שרוצה כתובת לחנות באשדוד (אני לא גר באשדוד) שאני מוכן להמליץ עליה שידבר איתי.

פורסם

אני יכול להגיד דבר אחד שרמקולים ב2000 שקל לא יתנו בחיים אותה איכות סאונד כמו של רמקולים ב10000 שקל

אני רואה שהמדד שלך הוא הכסף שאתה משלם על הרמקול --> זה לא תמיד נכון.

כולם חשבו שהMatrox Parhelia יביא מהפכות עולם וראיה אחרת על שוק כרטיסי המסך, אך עד המבחן האמיתי כשהפרליה נלחם על דמו כנגד הGeForce 4 TI (שאגב עולים חצי או אפילו שליש ממחירו) לא ניצח אותו בגרוש.

אתה מבין מה אני מנסה להגיד?

פורסם

פירלס זה לא של GOLDSKY קודה זה כן.

אז פירלס זה של ELKOL תוצרת נצרת עילית ולא סין, מרוצה?

פורסם

למקרה שמישהו לא מאמין.

http://www.elkol.com/

אגב, אם יש משהו שיותר מעצבן אותי מהכל זה הצורה העלובה שכל החברות האלה מנסות לחכות רמקולים יקרים מהם בהרבה

ע"י שימוש בעיצוב שלהם (או לפחות דומה)

מצא את ההבדלים -

1.

RevA_M.jpg

k101.gif

2.

P0387.jpg

ak48.gif

3.

main.jpg

ms630f.gif

4. אחרון חביב היישר ממכרז בארצנו.

m74bch.jpg

1313183_1.jpg

פורסם

אנשים, אתם חיים בסרט. לא למדתם שהישראלים הם הקומבינטורים הכי גדולים בעולם?

אתם חושבים שפירלס זה תוצרת חוץ? אם כן, מדוע אין עליהם שום מידע באתרים\מגזינים ידועים שעוסקים בנושא הזה בחו"ל?

ואל תגידו לי שזה בגלל שהם בוחנים רק רמקולים "על רמה", שהרי וורפדייל ומישן זה הכי עממי שיכול להיות. ורמקולים מתוצרתם כן מופיעים במגזינים השונים.

מסקנה = http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=25190304

פורסם

אגב, אם יש משוה שיותר מעצבן אותי מהכל זה הצורה העלובה שכל החברות האלה מנסות לחכות רמקולים יקרים מהם בהרבה

ע"י שימוש בעיצוב שלהם.

מצא את ההבדלים -

OR007, לא הבנתי מה אתה מנסה להציג.. אני לא רואה שום דמיון בין הרמקולים.

פורסם

OR007, לא הבנתי מה אתה מנסה להציג.. אני לא רואה שום דמיון בין הרמקולים.

עזוב בדיקת שמיעה, אולי ראייה קודם ? ::)

פורסם

עזוב בדיקת שמיעה, אולי ראייה קודם ? ::)

דיי נמאס מההתחכמויות שלך!

ולדעתי, אתה צריך בדיקת ראיה דחופה ביותר אם אתה משווה מראה חיצוני שונה של רמקולים (בעוד שהם לא דומים בכלל).

פשוט אין לך עוד משפט לדחוף כנגד החברה ,אז אתה מנסה למצוא על מה לומר משהו..

פורסם

ומה בדיוק הקשר בין שמיעה אבסולוטית לאודיופיליות ?

פורסם

לא לחצי מהעולם אין שמיעה אבסולוטית

נראה לי אתם לא יודעים מה זה בכלל

זה שאתה בא מנגנים לך צליל ואתה יודע איזה צליל זה דו או רה או מי וכו'....

לי יש את זה ולכל המשפחה שלי (משפחה של מוזיקאים)

פורסם

אז?

גם אני מוזיקאי (מנגן על אורגנית/אורגן/גיטרה).

ואני יודע לבחון רמקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים