עבור לתוכן

400,000 כרטיסי אשראי נגנבו

Featured Replies

פורסם

השם שלי מופיע 4 פעמים, אבל בישראכרט רשום שהכרטיס לא חסום. האם יכול להיות שהמספרי כרטיס האשראי שפורסמו משנים קודמות?

• תגובות 69
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שיש עוד אנשים עם אותו שם כמו שלך?

פורסם
  • מחבר

ח"ח למדינה, לפחות כאן פעלו מהר.

פורסם

ח"ח למדינה, לפחות כאן פעלו מהר.

על מה אתה מדבר?

השירות יעלה לאוויר בקרוב.

בינתיים, כדי לבדוק האם פרטיך נחשפו יש לפנות ישירות לחברות האשראי.

אם כבר, ח"ח לחברות האשראי.

פורסם

או שיש עוד אנשים עם אותו שם כמו שלך?

או שחשבתי שיש בפורום אנשים משכילים מספיק כדי להבין שהתיחסתי גם לשם משפחה?

פורסם

או שחשבתי שיש בפורום אנשים משכילים מספיק כדי להבין שהתיחסתי גם לשם משפחה?

או שחשבתי שיש בפורום אנשים משכילים מספיק בשביל לדעת שיש יותר מבן אדם אחד בישראל שמחזיק באותו שם ושם משפחה כמו שלך.

פורסם

ההאקר טוען שפרץ לעוד אתרים רבים, ושיש ברשותו כמיליון כרטיסי אשראי נוספים, ובינתיים משחרר עוד כ-11 אלף לציבור. הוא טוען שהוא "חוגג" על הכרטיסים האלה וקונה מדי יום שרתים ושטח אחסון...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171810,00.html

:P

פורסם

לפחות זה טוב שהסטודנט הישראלי הצליח לעצבן את משגל הגמלים מסעודיה. כן יירבו.

פורסם

עלתה לי המחשבה לעבור לויזה נטען. לפחות לרכישות שמתבצעות בארץ, ללא PayPal.

פורסם

אני מופיע ברשימה החדשה (איזה כיף לי...)

אני לא מודאג במיוחד לגבי כרטיסי האשראי (ביטוח), ולא מסיסמאות (שונות וחזקות לדברים החשובים).

עם זאת, על מנת לדעת על איזה מכרטיסי האשראי מדובר, כמו גם מאין זה דלף, אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי לינק לרשימה המלאה (אני לא מבין ערבית).

תודה.

פורסם

החלק העצוב בסיפור הוא שדוברות של מאות ישראלים בקיאים ציוניים לא הייתה מצליחה להשיג שבריר מהתוצאה הרצויה שהשיגו כמה פושעי-רשת סעודים אנטי ציוניים כנגד המאגר הביומטרי.

אפילו גם ככה הוא כלל הנראה יוקם...

פורסם

עלתה לי המחשבה לעבור לויזה נטען. לפחות לרכישות שמתבצעות בארץ, ללא PayPal.

זה עדיין לא יעזור נגד הדלפה של טלפונים וכתובת, שם, וכו'...
פורסם

אני מופיע ברשימה החדשה (איזה כיף לי...)

אני לא מודאג במיוחד לגבי כרטיסי האשראי (ביטוח), ולא מסיסמאות (שונות וחזקות לדברים החשובים).

עם זאת, על מנת לדעת על איזה מכרטיסי האשראי מדובר, כמו גם מאין זה דלף, אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי לינק לרשימה המלאה (אני לא מבין ערבית).

תודה.

ה-db החדש מופץ הפעם בטורנט... לא נראה לי שתתקשה למצוא.

בכל מקרה, לדעתי הגיע הזמן לתקינה מתאימה בתחום הקניות באינטרנט. נכון שזה יהיה בלתי אפשרי לעגן מבחינה חוקית, אבל צריכה להיות איזו קבוצה בלתי תלויה שתתן איזה חותם לגבי רמת אבטחת המידע באתר מסוים, ולא רק הצפנת ssl (יש אתרי קניות שאין בהם אפילו את זה). בדומה לאות של "אמון הציבור" בזאפ.

אולי זה ימנע את כל אותה תופעה של חברות בניית אתרים שאולי ממש טובות בלעצב, אבל אין להן שמץ באבטחת מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים