עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

וזה לא התותח הכבד שהיה אמור לצאת :s05: .

אז למה מסוגל GK110 :o

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר היום כרטיסי NVIDIA מעבירה קול ב-HDMI, אז אין סיבה שלא יהיה את זה בדור הבא.

פורסם

אז למה מסוגל GK110 :o

לגרום לגיימרים לבקש משכנתא עבור המחשב הבא שלהם?

פורסם

אני בחיים שלי לא נוגע בתוכנות המרה בגרסת בטא (יש לי ניסיון רע עם גרסאות בטא של תוכונות).

פורסם

בדרך כלל המחירים של הכרטיסים החדשים יורדים אחרי כמה זמן ?

ה HD7870 2GB GHZ EDITION מעניין אותי בטירוף.. הבעיה היא שהוא עולה 1,880 ש"ח

אולי לעשות OC ל HD7850 2GB זו אלטרנטיבה מעניינת ?

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל המחירים של הכרטיסים החדשים יורדים אחרי כמה זמן ?

ה HD7870 2GB GHZ EDITION מעניין אותי בטירוף.. הבעיה היא שהוא עולה 1,880 ש"ח

אולי לעשות OC ל HD7850 2GB זו אלטרנטיבה מעניינת ?

את זה תדע בהמשך.

אני בחיים שלי לא נוגע בתוכנות המרה בגרסת בטא (יש לי ניסיון רע עם גרסאות בטא של תוכונות). חוץ מזה הכרטיס האחרון שעשיתי לו OC היה הכרטיס הנוכחי שלי (מפרט בצד) ועצרתי מההר יחסית (המעלות הפחידו אותי, 91-93 מעלות ב-OCCT ו-86 במשחק), לפחות כך נראה לי.

גרסאות הביטא של MSI AB הם כבר שגרת השקה. אם תבחר בגרסא האחרונה שהיא לא ביטא שלMSI AB סביר להניח שגם HD6950 לא יתמך שם מרוב שהיא ישנה.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שתמיד שאני משתמש בתכנות בטא בכללי (לא מחייב תוכנת המרה), תמיד היו לי קריסות.

פורסם

אמרתי, אבל לפעמים דברים זזים בקצב שונה ממה שאני מתחנן בגלל אי אלו דברים, הביקורת תשוחרר בקרוב (מאמין ומקווה שסביב יום שלישי)

כמה אני מחכה לזה... :o

פורסם

עברתי על הגראפים "המודלפים לכאורה" של kepler החדש (לי יותר נראה בכוון של הדלפה מכוונת).

במידה ומדובר בגראפים אותנטיים, ובמידה ואכן גם לקפלר נותר מרווח "להמהרה נוספת" - או כך לפחות נרשם על פי מקור אינטרנטי,

מדובר כאן בהחלט בקפיצת מדרגה ביעילות עיבוד/רנדור התמונה וככל הנראה nvidia עלתה על פטנט אלגוריתמי שמשפר משמעותית

את אופן העבודה.

**או שמצאו הם מנגד דרך להתחכם באיכות עיבוד התמונה וחסכו לא מעט בדרך, משהו שבחינה מעמיקה יותר תעלה עליו בהמשך.

כך כו כך נמתין ונראה מה ילד יום, מחר ככל הנראה ההשקה הפורמאלית. יתכן ואצטרך להוריד את הכובע ולאכול קש.

פורסם
  • מחבר

עדיף להשיג כובע מקש - יחסוך לך עבודה :xyxthumbs:

ככה בו-זמנית גם

1 - תוריד את הכובע

2 - תאכל את הכובע

3 - תאכל קש

פורסם

לפחות אפשר להתנחם שיש בזה המון סיבים תזונטיים, ובימים מוטרפים שכאלו בהם אנו אוכלים לרוב מאד לא בריא,

הערך המוסף של הקש לא יסולא בפז.

פורסם
Watch video about best GPU ever made, video only goes up to 360p.

:smile1:

פורסם

מה שמצחיק מוא שהקישור למוצר לא מוביל לשום מקום :P

תהנו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים