עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצא עדכון לge , ועכשיו shadow play יכול להקליט את שולחן העבודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

AMD עדכנו את NEVER SETTLE FOREVER, הוסיפו הרבה משחקים חדשים, הוסיפו דרגה חדשה בשם RUBY שמאפשרת לבחור 4 משחקים מהרשימה, הוסיפו משחקי INDIE

נראה כאילו RUBY יהיה זמין רק בקניית מחשב שלם מחנויות נבחרות (custom built כמו ORIGIN PC).

http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:eek2:

פסיכי לגמרי.. אבל מה הטעם ב4X8PIN אם הליבות האלה לא בעלות כזה פוטנציאל oc?

פורסם

יכול להיות שעשו איזו הפרדה במערכת אספקת המתח, יכול להיות שזה פשוט תורם ליציבות הכרטיס או למניעת סטאטר ואי חלקות.

פורסם

W1zzard ציין זאת הכי טוב בביקורת ל295:

power_small.jpg

The card requires two 8-pin PCI-Express power connectors. This configuration would normally be good for up to 375 W of power draw. AMD, however, has chosen to trump those specifications and cites a minimum of 28A (=336 W) for each connector, which brings the total to around 750 W. I think AMD exaggerates a bit, but you had better be safe than sorry. In actual usage we see power draw peak at 650 W, which makes 25A per connector enough. Nevertheless, this configuration greatly exceeds the PCI-Express specifications, so you should not use a weak or poorly built PSU with this card.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/R9_295_X2/4.html

פורסם

מובן, אבל מצד שני מי שקונה כרטיס כזה מן הסתם גם קונה איזה ספק אוברקיל כלשהו...

בקיצור לשיגעון אין סוף :screwy:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אתה מודע לזה שכל ה-R9 295X2 מקוררים במים, וזה עיצוב ברירת המחדל, נכון?

פורסם

לעשות כרטיס וקירור מים שהם לא עיצוב ברירת מחדל היה מייקר הרבה יותר את המוצר ובכלל לא משתלם אולי בהמשך שיצאו כרטיסים משופרים

היו גם קירורים משופרים בינתיים זה לא פרקתי לדעתי במיוחד שדור כרטיסי ה DX12 קרובים יותר

פורסם

שווה לקנות כרטיס מסך R9 280X יש לי מסך 22 אינץ. היה לי HD7870

איך הכרטיס מבחינת קרירות?

גם במחשב מותקן לי דרייבר של הכרטיס הקודם כשאני יכניס את חדש זה יקלוט תדרייבר שמותקן או שאני אצתרך להתקין מהתחלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים