עבור לתוכן

יש פה מישהו שלומד מדעי המחשב במכללה האקדמית ת"א-יפו ? יש המלצות ?(שוקל לעבור...)

Featured Replies

פורסם

אני לומד בבר אילן בשנה 3 אבל מעוקב בכמה קורסים משנה שנייה.

אני שוקל להמשיך את התואר באקדמית ת"א-יפו כיוון שהם יותר גמישים מבחינת תכנית הלימודים לעומת בר אילן שכל עיקוב מורח לי עוד שנה מהחיים... והתואר עלול להימרח ליותר מדי זמן...

יש המלצות על המכללה ? הבנתי שהרמה שם ממש גבוהה ויש לה שם טוב בתעשייה , נכון ?

לא תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתעשייה אח"כ (כי זה מכללה) ?

תודה

פורסם

למה אתה מעוקב בכמה קורסים?

פורסם
  • מחבר

כי אני חייב לעבוד קצת בזמן התואר אז המחלקה פרסה לי את התואר ובנוסף כל קורס שיכול להיות שאכשל בעתיד אני חייב להשלים שנה אחרי, ובינתיים לא אוכל מן הסתם לגשת לקורסים מתקדמים יותר וכך הכל נמרח לזמן ארוך יותר. מה שטוב באקדמית לפי מה שהבנתי זה שכמעט כל קורס (ליבה וחובה) נפתח כל סמסטר מחדש...

פורסם

ממה ששמעתי התואר במדעי המחשב באקדמית הוא ברמה גבוהה מאוד.יש לי חבר שסיים שם לפני שנה והוא מצא עבודה בתחום. אני יודע שאפשר לפרוס את התואר שם עד 4 שנים אבל הכי טוב שתיכנס אליהם לאתר ותראה מה האופציות...

פורסם

חשבת על ללמוד בפתוחה?

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

בוא קח עצה ממישהו שעשה תואר במדעי המחשב (בכוונה אני לא אומר איפה) וכל החברים שלו עובדים בתחום, אני עובד בתחום קצת שונה.

הדבר היחיד שחשוב במדעי המחשב זה הנסיון שלך. התואר שלך לא מעניין אף אחד בשום מצב. אני מכיר מפתחים בני 40 שנחשבים לתותחי על והם למדו לבד בכלל ומצטיינים מתל אביב שעדיין תקועים בתפקידים זוטרים.

הדבר הכי חשוב במדעי המחשב זה שתתחיל לעבוד ולצבור נסיון אמיתי כי זה מה שחשוב למראיינים ומנהלי צוותי פיתוח. אם יותר מתאים לך מבחינת הלוח זמנים האקדמית, אז לך לאקדמית. אבל שתדע לך שכל מה שתלמד בתואר, גם בבר אילן, גם באקדמית או בכל מוסד אחר, הוא בדיוק ה 10% הראשונים ממה שאתה צריך. את כל השאר אתה צריך ללמוד לבד מהנסיון.

כל זה בתנאי שאתה מכוון לתפקידי פיתוח ולא מתכוון להמשיך בלימודים אקדמיים.

פורסם
  • מחבר

הניסיון צריך להתחיל איפהשהוא. אני אחדד את השאלה- האם לא אמורה להיות בעיה למצוא את מקום העבודה הראשון הזה שבו אוכל לקבל את הניסיון הרלוונטי ? בנוסף, אין לי שום ניסיון קודם בתכנות (חוץ מהקורסים באוני') מהצבא או משהו כזה... איך אתה ממליץ להתחיל לצבור ניסיון באופן פרטי ? הבנתי שיש את כל התחום של הקוד הפתוח, אבל איך אני מתחיל להיכנס לתחום הזה בכלל ? אשמח להצעות. תודה !

פורסם

האם לא אמורה להיות בעיה למצוא את מקום העבודה הראשון הזה שבו אוכל לקבל את הניסיון הרלוונטי ?

בגלל זה עדיף להתחיל ממשרת סטודנט, עוד במהלך הלימודים. השכר והתנאים פחות טובים, אבל לא נדרש נסיון בדרך כלל.

פורסם

וכמובן שיש עולם שלם של קוד פתוח ו"Social Development" על פלטפורמות כמו git.

ליביו

פורסם

בגלל זה עדיף להתחיל ממשרת סטודנט, עוד במהלך הלימודים. השכר והתנאים פחות טובים, אבל לא נדרש נסיון בדרך כלל.

1+

אם אתה צריך לעבוד, תתחיל לעבוד כבר בתעשייה. ככה גם תצבור ניסיון וגם תכשיר את הקרקע באותו מקום עבודה.

*רצוי לא להיכנס לתחום ה-QA אלא להתמקד בפיתוח.

פורסם

*רצוי לא להיכנס לתחום ה-QA אלא להתמקד בפיתוח.

מחזק מאוד.

ביזבוז אטומי של זמן שממש לא מקדם לך את הקורות חיים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ובמקביל לחפש עבודות סטודנטים בפיתוח ????

אבל שוב פעם אותה שאלה- על סמם מה יקבלו אותי ? משרות סטודנטים גם דורשות קריטריונים מסוימים, לא?

לא תהיה לי בעיה להשתלב במשרת סטודנט שאני בא מהאקדמית מאשר מאוני' ?

פורסם

יקבלו אותך על סמך הראיון/מבדקים. אם מחפשים אנשים למשרות סטודנט, בדרך כלל לא יחפשו נסיון בקורות החיים.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים